Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 08:58

Леле- леле, бесен, това-онова :o По-спокойно, бе. Паднали, паднали, какво толкова е станало, все едно преди години не сте ни били, та толкова драми се правят за 4 мача. Лошото е друго, вчера след изравнителния ви гол, в мен не се и прокрадна даже съмнение, че ще ни обърнете. Тези играчи започват да добиват комплекс, а това не е никак добре за младите ви играчи, чужденците ги заебете, с извинение. А иначе кой е виновен - играчите, естествено, но събличането ( поредно :shock: ) им няма смисъл, те не са виновни, че са ги взели в клуба ;) Просто, толкова си могат. А за Топчо изобщо не споменавайте, че ще го бъде като треньор :!: Той можеше да излезе с достойнство от дербито, ако беше пуснал 3-4 от младите играчи ( Цонев, Мисяк, оня Стивън и още някой :? ). Тогава и да бяхте паднали, никой нямаше да ги съблича. Хода с пускането на маймуните лично на мен ми показа още в началото, че пак ще ви биеме :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 апр 2014 11:15

boabbb написа:Леле- леле, бесен, това-онова :o По-спокойно, бе. Паднали, паднали, какво толкова е станало, все едно преди години не сте ни били, та толкова драми се правят за 4 мача. Лошото е друго, вчера след изравнителния ви гол, в мен не се и прокрадна даже съмнение, че ще ни обърнете. Тези играчи започват да добиват комплекс, а това не е никак добре за младите ви играчи, чужденците ги заебете, с извинение. А иначе кой е виновен - играчите, естествено, но събличането ( поредно :shock: ) им няма смисъл, те не са виновни, че са ги взели в клуба ;) Просто, толкова си могат. А за Топчо изобщо не споменавайте, че ще го бъде като треньор :!: Той можеше да излезе с достойнство от дербито, ако беше пуснал 3-4 от младите играчи ( Цонев, Мисяк, оня Стивън и още някой :? ). Тогава и да бяхте паднали, никой нямаше да ги съблича. Хода с пускането на маймуните лично на мен ми показа още в началото, че пак ще ви биеме :roll:

Като цяло тактиката на Топчо за мача беше безумна! Може би разчиташе на опита на Бастош и Туре. :shock: Видя се, че франсето е покъртителен и не става, но Топчо въпреки всичко заложи на него и пренебрегна Мисяк. Другото абсурдно нещо е да сложи тройка дефанзивни халфове Старокин, Димов и Крумов. Седем човека защитници в този мач! Така Моу не е играл на Камп Ноу бе :o Все едно излизаме срещу световния отбор, а не срещу ЦСКА. Тия хора не научиха ли се, че ако има правилна постройка на играта и тактика и трима защитници ще свършат работа.... Вчера ми стана жал за Божинов! Честно ви казвам. За 54 минути той пипна топката три пъти! Един път не можаха да му подадат точно. Всички топки напред бяха балонни и естествено Менди ги печелеше. Абсурдна тактика за мача (ако е имало такава). Но като не виждаш, че не става, ами промени малко нещата бе, викни им, свали топката на земята, играй с повече движение..... сигурен съм, че един от всички треньори, които минаха през ЛЕВСКИ, се е сетил и за това, но играта пак не стана.... та в крайна сметка май толкова си могат тия некадърници. Ииии след като Генков влезе в 54 мин се напрегнах да гледам кога ще получи топката за пръв път.......... 63 мин му беше първото докосване! Честно ви казвам, гледал съм мача внимателно само и само да видя колко често напдателите ни играят с топката .... :oops:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 11:23

TodorT написа:
boabbb написа:Леле- леле, бесен, това-онова :o По-спокойно, бе. Паднали, паднали, какво толкова е станало, все едно преди години не сте ни били, та толкова драми се правят за 4 мача. Лошото е друго, вчера след изравнителния ви гол, в мен не се и прокрадна даже съмнение, че ще ни обърнете. Тези играчи започват да добиват комплекс, а това не е никак добре за младите ви играчи, чужденците ги заебете, с извинение. А иначе кой е виновен - играчите, естествено, но събличането ( поредно ) им няма смисъл, те не са виновни, че са ги взели в клуба Просто, толкова си могат. А за Топчо изобщо не споменавайте, че ще го бъде като треньор Той можеше да излезе с достойнство от дербито, ако беше пуснал 3-4 от младите играчи ( Цонев, Мисяк, оня Стивън и още някой ). Тогава и да бяхте паднали, никой нямаше да ги съблича. Хода с пускането на маймуните лично на мен ми показа още в началото, че пак ще ви биеме :roll:

Като цяло тактиката на Топчо за мача беше безумна! Може би разчиташе на опита на Бастош и Туре. :shock: Видя се, че франсето е покъртителен и не става, но Топчо въпреки всичко заложи на него и пренебрегна Мисяк. Другото абсурдно нещо е да сложи тройка дефанзивни халфове Старокин, Димов и Крумов. Седем човека защитници в този мач! Така Моу не е играл на Камп Ноу бе :o Все едно излизаме срещу световния отбор, а не срещу ЦСКА. Тия хора не научиха ли се, че ако има правилна постройка на играта и тактика и трима защитници ще свършат работа.... Вчера ми стана жал за Божинов! Честно ви казвам. За 54 минути той пипна топката три пъти! Един път не можаха да му подадат точно. Всички топки напред бяха балонни и естествено Менди ги печелеше. Абсурдна тактика за мача (ако е имало такава). Но като не виждаш, че не става, ами промени малко нещата бе, викни им, свали топката на земята, играй с повече движение..... сигурен съм, че един от всички треньори, които минаха през ЛЕВСКИ, се е сетил и за това, но играта пак не стана.... та в крайна сметка май толкова си могат тия некадърници. Ииии след като Генков влезе в 54 мин се напрегнах да гледам кога ще получи топката за пръв път.......... 63 мин му беше първото докосване! Честно ви казвам, гледал съм мача внимателно само и само да видя колко често напдателите ни играят с топката .... :oops:

Е, да :roll: Ако беше мислил така да играе отпреди това, да беше пуснал Божи и Макрията ( колкото и еретично да звучи :lol: :lol: ). Поне като се мъска отзад топката към тях, оня с лактите има шанс да хване някоя. А то ... Той Божи може и да има класа ( сигурно е останало нещо ), ама като не получава топката, няма какво да направи ;) Мнението ми е, че основен виновник за слабата игра е Бастос - той трябваше да се опитва да докара топката по земя до Божи, а го направи 1-2 пъти макс за цял мач :shock:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 апр 2014 11:28

Тя топката рядко минаваше и през Бастош.... защитниците като видеха топката и ритат колкото могат напред. :shock: Чистят по-силно и по-високо. Техният девиз вчера бе "чистотата е здраве" :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 11:32

TodorT написа:Тя топката рядко минаваше и през Бастош.... защитниците като видеха топката и ритат колкото могат напред. :shock: Чистят по-силно и по-високо. Техният девиз вчера бе "чистотата е здраве" :lol:

Затова сте си прави да се нервирате на отбора :!: Не може, всъщност, не трябва, Левски да играе като Черно море :lol: Ние може да си се бъзикаме, ама такова нещо :shock: И то в пореден мач ...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 апр 2014 11:34

Толкова си могат, бе, какво повече да се коментира.
Събрани от кола и въже футболисти, повечето от които не са дори на ниво "А" група.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 11:38

Laetitia написа:Толкова си могат, бе, какво повече да се коментира.
Събрани от кола и въже футболисти, повечето от които не са дори на ниво "А" група.

То ако ще правиш подобна зоологическа градина, по-добре докарай такива като тоя нашия Маркович - бичета, дето стават за футбол, ала "А" група, разбирай "Купа на 6-те нации" ( ръгби турнир е това :lol: :lol: ) с по 3 бона заплата. А не гърчави цигани с 30 бона заплата :o Няма логика ... Впрочем, Дончо Донев още ли бачка в Левски :?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 апр 2014 11:40

Кано Коцев (Бог да го прости) казваше: "Кажи ми кои са ти опорните халфове, за да ти кажа какъв ти е отборът".
В нашия случай - Старокин (ляв бек), Димов(дървосекач), Крумов(десен бек) и ти става ясно. Думите са излишни.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 апр 2014 11:41

Аз имам по-точен пас и по-добро спиране от Димов. За техниката няма какво да спорим, тоя е пълна топола!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2014 11:44

W84me написа:

Аз имам по-точен пас и по-добро спиране от Димов. За техниката няма какво да спорим, тоя е пълна топола!

А интересното е, че гледах преди малко в друга тема един ваш фен да казва, че иска да гони Гаджев и Мирослав Иванов ( извинявайте, ама на тоя да му се вика Деко е чиста подигравка с носителя на ШЛ :roll: ). Та въпроса ми е - няма ли първо да докарате някой, който може да спира топката и да дава що-годе точен пас на 10-15 метра, преди да изгоните единствените 2-ма, дето го могат :?:

Върни се в “Левски”