Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Христос Воскресе, левскари!
Rivaldo10 написа:И тази тъпотия я копира отново, защото...?
Обърках се пич извинявам се
Вместо да гледам поредния срам на банда наемни некадърници в синьо и да си късам нервите, предпочетох да се отдам на креватни занимания.
Препоръчвам ви същото, докато не се ометат сурогатите.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Любим отбор не се гледа, само когато бие. И мен ме болеше при ..... колко бяха, 9 ли поредни загуби в средата на `90-те, ама гледах .... де да знам, може би пък понеже бях малък още за креватни занимания ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Вместо да гледам поредния срам на банда наемни некадърници в синьо и да си късам нервите, предпочетох да се отдам на креватни занимания.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
Сезонът приключи, а равносметката е, че трябват нов треньорски щаб, ново скаутско звено, чисто нова защита, поне един нов централен халф, две нови крила и нов плеймейкър. Т.е. минимум 8 нови футболисти. По възможност може да се вземат и нов вратар, втори централен халф и нападател. България цяла сега Гонзо гледа...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Aз не мога да проумея защо ще се дават толкова пари за мач с Лацио, след като тогава също ще играят тези помияри, които днес бяха на терена. Пълен СРАМ са тези футболисти. Абсолютно безсмислен мач ще бъде.
tevez написа:Aз не мога да проумея защо ще се дават толкова пари за мач с Лацио, след като тогава също ще играят тези помияри, които днес бяха на терена. Пълен СРАМ са тези футболисти. Абсолютно безсмислен мач ще бъде.
Аз преди три дена написах какъв е най-добрият вариант, без изобщо да се шегувам или да преувеличавам. Лошото е, че на ония в ръководството едва-ли им стиска да предприемат такава стъпка.
Tommi написа:Най-добре един шоу-мач деца срещу ветерани, а настоящите футболисти изобщо да не ги допускат на празненствата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
А аз още по-отдавна написах да играете с ЦСКА - хем ще се получи мач със заряд, хем ще играете с гранд, хем може да ви пуснем да биете по случай годишнината.

memnto написа:А аз още по-отдавна написах да играете с ЦСКА - хем ще се получи мач със заряд, хем може да ви пуснем да биете по случай годишнината.![]()
И аз толкова отдавна съм писал, че ще празнуваме юбилей, а няма да ходиме на цирк, за да каним трупата на Хитрия вълк и бат Стою.