Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue atak » 19 апр 2014 12:29

Тема спорт: Предлагат Давид Каядо на Левски

Бившата звезда на Берое Давид Каядо е бил предложен на Левски. В момента порту­галецът е собственост на Таврия Симферопол. Украин­ският тим, на който тре­ньор е бившият наставник на Левски Николай Костов, го привлече през зимата. За не­го Таврия плати 250 хиляди евро.

В момента обаче този клуб изпитва сериозни фи­нансови затруднения. Причи­ната е. усложнената ситуа­ция в страната и Крим. Към момента липсват сериозни спонсори и Таврия ще трябва сериозно да съкрати бюдже­та си. В отбора играят и други футболисти, минали през българското първен­ство - Нуно Пинто и Бобан Грънчаров. Първият бе в Лев­ски, а вторият в Ботев Пловдив.

На чужденците в Таврия е обещано да преминат в дру­ги клубове през лятото без финансов иск. А приближени до Каядо вече са предложили услугите му на Левски. Както е известно, сините доста дълго следяха 26-годишното ляво крило. За две години с екипа на Берое Давид Каядо изигра 59 двубоя В А група. В тях той отбеляза 17 гола. Интерес към Каядо има и от ЦСКА.

Чуждестранни агенти ве­че са изпратили на „Герена" и дискове с изявите на дузина футболисти от друг закъсал финансово отбор в Украйна - Металист Харков.

В момента обаче сините само следят ситуацията и пасуват. Причината е, че те чакат края на сезона, когато Георги Иванов-Гонзо ще встъпи в длъжност като спортен директор. След то­ва той ще трябва да назначи и треньор.

От „Герена" вече водят преговори със сънародник на Давид Каядо - Елио Poкe. В мо­мента 29-годишното дясно крило играе в НЕА Саламина. Той обаче ще напусне кипър­ския клуб като свободен агент.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 апр 2014 12:34

amstel_beer написа:
Живко6461 написа:
NOMER14 написа:Радостта на народа има по-гнусна и долна проява - обличал е червената фанелка. Простих му, защото след като навърза цялата защита на Левски, нарочно не вкара гол за разлика от друга легенда със сикаджийската фанелка.

По кои критерии Искренов и Сираков са обявени за легенди на "Левски"?

Сираков е с повече голове от всички легенди на Левски! Няма начин и той да не е :)

Според мен легендите на "Левски" трябва да са уважавани, интелигентни личности, коректни, с културно поведение, със сериозен принос за създаването и утвърждаването на клуба. Качества, проявявани на терена и в живота, извън футбола.
Бих посочил създателите на клуба, Димитър Списаревски, Божин Ласков, Георги Аспарухов, Теко Абаджиев, Васил Спасов, Рудолф Витлачил, Димитър Дойчинов, Александър Костов, Христо Илиев, Никола Котков, Добромир Жечев, Кирил Ивков, Павел Панов, Воин Войнов, Руси Гочев, Пламен николов (защитника), Томас Лафчис, Емил Спасов, Пламен Николов (вратаря), Тодор Барзов, Николай Илиев, Васил Методиев, Михаил Вълчев, Георги Иванов (с резерви), Димитър ИванковСедрик Бардон, ...
Извинявам се на пропуснатите! Много са.
Извинявам се на привържениците на "Локомотив" София! Нека някои от имената са легенди и на двата клуба!
Приемам забележки. Съгласен съм да дискутираме за включени и пропуснати имена.
Последна промяна от Живко6461 на 19 апр 2014 12:42, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 апр 2014 12:40

NOMER14 написа:
Живко6461 написа:
NOMER14 написа:Радостта на народа има по-гнусна и долна проява - обличал е червената фанелка. Простих му, защото след като навърза цялата защита на Левски, нарочно не вкара гол за разлика от друга легенда със сикаджийската фанелка.

По кои критерии Искренов и Сираков са обявени за легенди на "Левски"?

Участници в отбора със седемте поредни победи срещу червените. Сираков има голове на две световни първенства - все срещу световни шампиони. Вкарвал е и на Франция(преди да станат шампиони). Само Ицата Стоичков има по-добър показател срещу световни шампиони. Прехваленото Бербо няма подобно постижение за националния. За Гибона - онова безполезно 3-0 през 1983 с негови вихрови изпълнения.

3:0 на Великден. И публиката скандира "Великден"!
Не оспорвам качествата им като футболисти. Не ги обвинявам, че са играли с други отбори срещу "Левски". Нито за отбелязаните голове във вратата на "Левски". Професия, професионалисти. Но заради много други прояви извън терена не ги приемам за легенди.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 апр 2014 12:41

Laetitia написа:
NOMER14 написа:Нали ви казах, че Левски значи Свобода. Друго си е да контактуваш със свободни хора, а пагонът не е за свободни.
По принцип е било така преди - Левски е бил изборът на свободолюбивите, на несъгласните с Партията, на демократите.
Сега, за съжаление, нещата са се променили съществено и би трябвало да си го забелязал отдавна.
Щом една от живите легенди на Левски бе част от неконституционна и гнусна партия като ДПС, за какво да говорим...

Тия приказки сме ги чували.... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2014 13:42

Изображение :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 20 апр 2014 01:16

Здравейте уважаеми привърженици на Левски,

Регистрирах се в най-социално значимият спортен форум за да Ви призова за пълно обединение около нашият любим клуб. Нека в стогодишнината бъдем сплотени и останем верни на идеалите на най-обичаният и популярен български отбор. Знам, че много от Вас ме обвиняват за сегашното нелицеприятно положение на Левски, но искам да Ви уверя, че правя всичко по силите си да се върнем там където винаги сме били - на първото място. Спомнете си синята приказка преди осем години. Всички знаете, че аз съм главен "виновник" за нашият, Вашият европоход. Като най-успешният президент в историята на Левски искам Вашата пълна подкрепа, не толкова към мен, колкото към момчетата и спортно-техническото ръководство. Поех ангажимент по Ваше желание Георги Иванов да се върне от лятото в своя дом - синият клуб. В момента преговаряме с най-успешният треньор през новият век - Станимир Стоилов да се завърне и изгради отново същия онзи Левски, който пазим в спомените и сърцата си. Вече е в действие разработването на план 2020 по подобие на познатият Ви план 2007, който ще внедри много наши деца в титулярния състав. За разлика от вечният ни съперник искам да Ви уверя, че всички заплати и премии са платени. В Левски футболистите взимат най-високите заплати и единственото, за което мислят е футбол. Всички проблеми по взимането на лиценз вече са решени и не трябва да имате каквито и да било притеснения. Считам като голяма моя грешка спирането на субсидията от 15 000 лева за сектор "Б", за хореография и охрана. Уверявам Ви, че сумата вече е преведена на нашите най-верни привърженици за да може отново синята публика да бъде пълен хегемон по трибуните. Нека не позволяваме нашите "доброжелатели" да ни разделят, защото това го правят с умисъл за да отслабят най-великият български клуб. Отбора на народа отново ще бъде там където му е мястото. Синята приказка ще се завърне и ще накара всички нас отново да мечтаем.

Само Левски!

С уважение,

Тодор Костадинов Батков, собственик на ПФК Левски София АД

Аватар
Т. Батков

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 апр 2014 10:11

blue atak написа:Здравейте уважаеми привърженици на Левски,

Регистрирах се в най-социално значимият спортен форум за да Ви призова за пълно обединение около нашият любим клуб. Нека в стогодишнината бъдем сплотени и останем верни на идеалите на най-обичаният и популярен български отбор. Знам, че много от Вас ме обвиняват за сегашното нелицеприятно положение на Левски, но искам да Ви уверя, че правя всичко по силите си да се върнем там където винаги сме били - на първото място. Спомнете си синята приказка преди осем години. Всички знаете, че аз съм главен "виновник" за нашият, Вашият европоход. Като най-успешният президент в историята на Левски искам Вашата пълна подкрепа, не толкова към мен, колкото към момчетата и спортно-техническото ръководство. Поех ангажимент по Ваше желание Георги Иванов да се върне от лятото в своя дом - синият клуб. В момента преговаряме с най-успешният треньор през новият век - Станимир Стоилов да се завърне и изгради отново същия онзи Левски, който пазим в спомените и сърцата си. Вече е в действие разработването на план 2020 по подобие на познатият Ви план 2007, който ще внедри много наши деца в титулярния състав. За разлика от вечният ни съперник искам да Ви уверя, че всички заплати и премии са платени. В Левски футболистите взимат най-високите заплати и единственото, за което мислят е футбол. Всички проблеми по взимането на лиценз вече са решени и не трябва да имате каквито и да било притеснения. Считам като голяма моя грешка спирането на субсидията от 15 000 лева за сектор "Б", за хореография и охрана. Уверявам Ви, че сумата вече е преведена на нашите най-верни привърженици за да може отново синята публика да бъде пълен хегемон по трибуните. Нека не позволяваме нашите "доброжелатели" да ни разделят, защото това го правят с умисъл за да отслабят най-великият български клуб. Отбора на народа отново ще бъде там където му е мястото. Синята приказка ще се завърне и ще накара всички нас отново да мечтаем.

Само Левски!

С уважение,

Аватар
Т. Батков

От кой форум е това?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 20 апр 2014 10:14

volf написа:
blue atak написа:Здравейте уважаеми привърженици на Левски,

Само Левски!

С уважение,

Аватар
Т. Батков

От кой форум е това?
viewtopic.php?f=&t=176531 Ето колега

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 апр 2014 11:27

И тази тъпотия я копира отново, защото...? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 апр 2014 11:58

Rivaldo10 написа:И тази тъпотия я копира отново, защото...? :?

Детето може да вярва, че това наистина е Тодор

Върни се в “Левски”