Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 19 апр 2014 10:47

milen.hristov написа:Ти по това какви са клубните пристрастия ли решаваш с кой да контактуваш?
Човекът ги посреща на входа и ако се окаже, че не са левскари, им удря черен печат, заплюва ги и не контактува с тях повече. :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2014 11:09

Laetitia написа:
milen.hristov написа:Ти по това какви са клубните пристрастия ли решаваш с кой да контактуваш?
Човекът ги посреща на входа и ако се окаже, че не са левскари, им удря черен печат, заплюва ги и не контактува с тях повече. :D

:mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 апр 2014 11:37

Нали ви казах, че Левски значи Свобода. Друго си е да контактуваш със свободни хора, а пагонът не е за свободни.
Опитът ми говори, че феновете на Тича подкрепят Левски, което отначало ме е изумявало, щото Спартак играеха със сини екипи, пък и се пращаха млади левскари и треньори за обиграване там. След военизирането на Тича "от горе" се е нареждало Черно море да ляга на Цска и да скача на Левски и това е преориентило окончателно хората. Левски и Морето са създадени по едно и също време и феновете са ги обикнали. Хората не са знаели, че след половин век ще се пръкне нещо изкуствено.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 апр 2014 11:44

NOMER14 написа:Нали ви казах, че Левски значи Свобода. Друго си е да контактуваш със свободни хора, а пагонът не е за свободни.
По принцип е било така преди - Левски е бил изборът на свободолюбивите, на несъгласните с Партията, на демократите.
Сега, за съжаление, нещата са се променили съществено и би трябвало да си го забелязал отдавна.
Щом една от живите легенди на Левски бе част от неконституционна и гнусна партия като ДПС, за какво да говорим...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 апр 2014 11:49

Laetitia написа:... Щом една от живите легенди на Левски бе част от неконституционна и гнусна партия като ДПС, за какво да говорим...

Нека не обезценяваме понятието легенда на "Левски".

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 апр 2014 11:51

milen.hristov написа:
Eminem написа:
santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението... ;)

Просто- ЛЕВСКАР и нищо друго...

+1
Това е да си истински фен, другите са псевдофенове.

Ти как си мислиш, създателите на Левски дали са харесвали отбори от чужбина, защото аз съм убеден, че е било така. Те са се запалили по тази игра най-вече и от чуждите отбори, няма как след създаването на Левски да са изгубли симпатиите си към другите клубове

И къде са ги гледали за да са фенове на някой от отбор чужбина :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 апр 2014 11:52

Радостта на народа има по-гнусна и долна проява - обличал е червената фанелка. Простих му, защото след като навърза цялата защита на Левски, нарочно не вкара гол за разлика от друга легенда със сикаджийската фанелка.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 апр 2014 11:57

NOMER14 написа:Радостта на народа има по-гнусна и долна проява - обличал е червената фанелка. Простих му, защото след като навърза цялата защита на Левски, нарочно не вкара гол за разлика от друга легенда със сикаджийската фанелка.

По кои критерии Искренов и Сираков са обявени за легенди на "Левски"?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 апр 2014 12:02

Живко6461 написа:
NOMER14 написа:Радостта на народа има по-гнусна и долна проява - обличал е червената фанелка. Простих му, защото след като навърза цялата защита на Левски, нарочно не вкара гол за разлика от друга легенда със сикаджийската фанелка.

Сираков е с повече голове от всички легенди на Левски! Няма начин и той да не е :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 апр 2014 12:28

Живко6461 написа:

Участници в отбора със седемте поредни победи срещу червените. Сираков има голове на две световни първенства - все срещу световни шампиони. Вкарвал е и на Франция(преди да станат шампиони). Само Ицата Стоичков има по-добър показател срещу световни шампиони. Прехваленото Бербо няма подобно постижение за националния. За Гибона - онова безполезно 3-0 през 1983 с негови вихрови изпълнения.

Върни се в “Левски”