Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 19:32

NOMER14 написа:
Tommi написа:Каква е разликата между чужд отбор и друг български? :)

Разликата е в генезиса. В Англия отборите са създадени преди век-век и половина. В Сърбия, Румъния се сещам поне за по два отбора, създадени поради исторически и политически събития. И у нас си имаме такъв отбор. Имаме си отбор, създаден в края на миналия век и отбор, създаден в началото на това десетилетие.

Имам предвид разликата в харесването на чужд или друг български отбор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 апр 2014 20:21

Гонзо взима Бакари в Левски
18 април 2014 17:07
Голаджията гласен за централен нападател на сините от новия сезон
С оглед очертаващата се почти сигурна раздяла с Димитър Макриев и Цветан Генков след края на сезона, и ако Валери Божинов си намери клуб в чужбина, е много вероятно Георги Иванов да вземе Бакари в Левски, споделиха за ***.eu близки до Гонзо след мача Черно море -Литекс. Бъдещият силен човек на "Герена" възнамерявал да наложи Бакари в титулярния състав на сините през новия сезон.

Договорът на Димитър Макриев с Левски изтича през лятото и няма да бъде подновен. Ситуацията с Цветан Генков е малко по-сложна, тъй като той има контракт със сините за още една година. Нападателят обаче е твърда резерва и рядко получава шанс за изява. Затова и от Левски ще направят всичко възможно, за да намерят нов отбор на Генков, който на всичко отгоре е и най-скъпоплатеният играч.

Валери Божинов също се очертава като сигурен напускащ. Той ще опита да си намери отбор в чужбина, а това на практика ще остави Левски без централен нападател.

Затова и Гонзо възнамерявал да вземе Бакари на "Герена", тъй като е наясно с качествата му и не смятал да рискува с трансфер на чужденец със съмнителни възможности.Някои гледал ли го тоя играе ли :?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 апр 2014 20:25

tiamat написа:
Laetitia написа:
Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
Каза кой, ти ли?
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.

Това хич, ама хич не е вярно. Аз съм с Еминем на тая тема. Да имаш два отбора - все едно да имаш две жени :)

Ето я и статистиката. 34% от левскарите в този форум са само левскари, 66% имат и друг любим отбор. Трябва да си призная, мислех си, че ще е обратното.

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=114333

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 апр 2014 20:28

tiamat написа:...Да имаш два отбора - все едно да имаш две жени :)

Смесихте темите. Асоциация: "Не е възможно да си привърженик на всички отбори на света. Но защо да не опиташ.".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 20:34

tiamat написа:
tiamat написа:
Laetitia написа:
Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
Каза кой, ти ли?
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.

Това хич, ама хич не е вярно. Аз съм с Еминем на тая тема. Да имаш два отбора - все едно да имаш две жени :)

Ето я и статистиката. 34% от левскарите в този форум са само левскари, 66% имат и друг любим отбор. Трябва да си призная, мислех си, че ще е обратното.

Само една поправка: От участващите в анкетата, а не от левскарите във форума. :!: Мен, например, ме няма. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 апр 2014 20:38

samo_levski написа:
Аз съм треньор и аз решавам кой да играе. Окоро не спазваше тактическите указания и затова беше сменен

Коментара на Гонзо защо е извадил Окоро в 36тата минута.

Ето заради това Гонзо е най-големия.

Преди 2 години един треньор на "Левски" смени един футболист няколко минути преди края на първото полувреме. На почивката помощник-треньорът подчерта, че смяната не е поради контузия. След броени дни върпосният футболист влезе в края на мач за купата. Съпернилът изравни. Той си изкара червен картон. "Левски" отпадна след продължения. Много от привържениците и журналистите обвиниха треньора. Дори го иронизираха. Последва срамна загуба за първенство. Треньорът си подаде оставката. Тарторите победиха и останаха. Дори се превърнаха в легенди за някои. "Левски" продължи и продължава надолу...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 апр 2014 20:57

Живко6461 написа:

Смесихте темите. Асоциация: "Не е възможно да си привърженик на всички отбори на света. Но защо да не опиташ.".

Усетих аз, че натам ще избият пак нещата :)
И все пак, след като изпробваш няколко (колкото се може повече) отбори, най-накрая все ще си избереш един, на който да останеш верен до гроб. За добро и за лошо дет се вика :)
От друга страна, какво правим ако отборът ти почне да ти изневерява, или да те малтретира?? :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 апр 2014 20:58

Tommi написа:... Ето я и статистиката. 34% от левскарите в този форум са само левскари, 66% имат и друг любим отбор. Трябва да си призная, мислех си, че ще е обратното.

Само една поправка: От участващите в анкетата, а не от левскарите във форума. :!: Мен, например, ме няма. ;)[/quote]
Статистиката е точна наука. Но с цел манипулиране много лесно се превръща в стъкмистика. Чрез задаване на подходящи въпроси, дори на отговори, чрез оповестяване на желани числа, определени в заданието, а не чрез преброяване и групиране на отговорите.
P.S. Може да те има в едни подписки на едни партии.
Последна промяна от Живко6461 на 18 апр 2014 21:26, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 апр 2014 21:13

tiamat написа:
Живко6461 написа:

Усетих аз, че натам ще избият пак нещата :)
И все пак, след като изпробваш няколко (колкото се може повече) отбори, най-накрая все ще си избереш един, на който да останеш верен до гроб. За добро и за лошо дет се вика :)
От друга страна, какво правим ако отборът ти почне да ти изневерява, или да те малтретира?? :)

Не мога да дам компетентно мнение. Аз съм си избрал в ранно детство един отбор и го подкрепям досега. Други не съм пробвал. Вече няколко години любимият ни отбор ни малтретира със слаби и бездушни игри, със загуби... с простотии... Ние, привържениците сме безсилни.
За проблемите с жената има много подходящи начини за реакция - бой, развод, смяна, допълнителни ... Но с любимия отбор??????????

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2014 21:41

Laetitia написа:
Eminem написа:+1
Това е да си истински фен, другите са псевдофенове.
Еминемче, въздържай се от подобни коментари, не си ти човекът, който определя кой е псевдофен и кой не. ;)

Любовта към Левски е на съвсем различна плоскост и не се припокрива с обичта и подкрепата към чуждестранния отбор, който и да е той.
Съвсем различно е, ако обичаш два (или повече) отбора от България, което и аз не разбирам.
Всички сме левскари, стига мерене на пишки, че нали знаете - винаги ще се намери такъв, който ще го извади по-голям. :mrgreen:

Въпроса е, коя ще го поеме по-голям :lol: :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”