Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Хайри е многоооо над нивото на ИИ и ИМ, но няма да платим парите които искат черноморец... този трансфер е утопичен
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Хайри е многоооо над нивото на ИИ и ИМ, но няма да платим парите които искат черноморец... този трансфер е утопичен
Кой е ИМ? Ако става дума за Йордан Милиев, предпочитам него пред Хайри

Само Левски!

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- metodito
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=214063
Има ли според вас задна мисъл в материала на Ст. Соянов или не? Как мислите? В смисъл, това може да се приеме като градивна критика и "чиста монета", но може и да излезе като манипулация, която може и да е без да иска. Макар че не видях положителното в анализа. В смисъл: "не чакайте нищо добро в атака от "Левски". Не е маловажно, че не сме отбелязали гол, но и не сме допуснали, когато не сме отбелязали... ако не се лъжа...
Че отбора на Бекъм за два мача пое 8 гола...
Човек би си казал, че Галакси са много зле. С малка подробност, противниците им. И това, че това не е официален мач...
Трети мач и виж ти къде отива човекът?!
-2
Г-н Стоянов, не е ли малко рано да обобщаваме? Аз не ви вярвам без да съм го видял, но има хора за които сте "очи и уши" в Линдабрун.
Не го забравяйте.
А може и просто да ви е доскучало без мачове и да си смучете драматизми от молива...
Но това за балонните топки вярвам, понеже това бе много досадно при периода в който Гонзо бе треньор след Ратко. Когато играта не вървеше почваха някакви безелни балони към мелето в наказателното поле. Една оргаанизирана защита никога не допуска от такива балони да получи гол...
Има ли според вас задна мисъл в материала на Ст. Соянов или не? Как мислите? В смисъл, това може да се приеме като градивна критика и "чиста монета", но може и да излезе като манипулация, която може и да е без да иска. Макар че не видях положителното в анализа. В смисъл: "не чакайте нищо добро в атака от "Левски". Не е маловажно, че не сме отбелязали гол, но и не сме допуснали, когато не сме отбелязали... ако не се лъжа...
Че отбора на Бекъм за два мача пое 8 гола...
Човек би си казал, че Галакси са много зле. С малка подробност, противниците им. И това, че това не е официален мач...
Тези нули, които отборът записа в последните пет полувремена, вероятно ще ядосат Гонзо и футболистите му. Дано стане така. Иначе няма кой да им прости нова нулева година.
Трети мач и виж ти къде отива човекът?!
-2
Г-н Стоянов, не е ли малко рано да обобщаваме? Аз не ви вярвам без да съм го видял, но има хора за които сте "очи и уши" в Линдабрун.
Не го забравяйте.

А може и просто да ви е доскучало без мачове и да си смучете драматизми от молива...
Но това за балонните топки вярвам, понеже това бе много досадно при периода в който Гонзо бе треньор след Ратко. Когато играта не вървеше почваха някакви безелни балони към мелето в наказателното поле. Една оргаанизирана защита никога не допуска от такива балони да получи гол...
metodito, какво има толкова да драматизира Стефан Стоянов ? Казва каквото вижда, много ясно че след като 2 мача и половина не си вкарал гол в тима има проблем и още по-ясно е, че като почнат официалните мачове няма начин просто този проблем да не се получи отново... А Стефан Стоянов е много, ама много голям левскар, защото го помня още на връщане от Верона в рейса как реагира за един друг мач, по същото време докато пътувахме, както и да е...мисълта ми е, че той просто казва какво е състоянието на Левски в момента и това е, няма никаква драма.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- metodito
- Контакти:
Тогава значи е просто скептичен. Аз пък съм оптимист. И с крило и без крило. Заздрави ли се защитата, напред при наличието на трима нападатели и супер халфове, все нещо ще влиза. Но след напускането на Топчо и спада във формата на Минев ние нямаме защита все едно. Това са две години и повече.
Но без добра защита и две дембелета да имаме, все тая!
- BLUE CHAMPIONS
Стефан Стоянов е добър журналист, но понякога пристрастието му играе лоша шега. Да го кажем така: той е от песимистичните нетърпеливковци
Млад е още 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:Тогава значи е просто скептичен. Аз пък съм оптимист. И с крило и без крило. Заздрави ли се защитата, напред при наличието на трима нападатели и супер халфове, все нещо ще влиза. Но след напускането на Топчо и спада във формата на Минев ние нямаме защита все едно. Това са две години и повече.
Ние имаме само един чист нападател и Цветков който някога е играл като такъв но от задна позиция,трябва ни конкуренция на този пост най-малкото никой не е застрахован от наказание или контузия.Не може да си взел 2,5 мил. за Гарата и да не отделиш 500 хил. за още един нападател .
Шведският бранител Ларс Фредерик Рисп, който от няколко дни е в Линдабрун на проби с Левски напусна лагера на отбора. Игралият вчера над 60 минути срещу Словачко и оставил отлични впечатления 30-годишен скандинавец се прибира в Швеция, а до петък ще получи отговор от „сините” дали ще му предложат контракт.