Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот tatusindo » 29 авг 2018 14:31

modor написа:
mikata написа:Бабатунде

https://www.instagram.com/p/Bm_JqgVHGig ... adebas1735

Да се връща :mrgreen:

Чакаме я тая класа :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2018 23:42

ralka_levskarka написа:
tatusindo написа:Лудогорец ще маха Жоао Пауло и Шверчок .... Поне единия да скубнем, пък ако ще и срещу тях да не може да играе :? :? :?

Това за Шверчок дали е истина? Платиха за него 1 милион евро и едва ли ще го дадат за без пари :?
Бразилеца най-вероятно ще се върне в Ботев, а полякът, ако няма да разчитат на него, ще го продадът навън.

Т'ва Лудогорец да ни дадът играч... Граничи с фантастиката.
Особено при влошените отношения между Киро и Б.Б.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2018 09:26

Швиерчок ще бъде даден под наем. ЕДВА ли на нас!!! За Жоао Паоло никой нищо не е казал. Едва ли Лудогорец ще останат САМО с 2-ма нападатели.
Аз друго искам да попитам:
Значи Лудогорец, които играят на 3 фронта, имат 3-ма ЦН, а вие искате ние да станем с 5(ПЕТ)??? Костов, Ривалдиньо, Буш, Ил.Димитров+х...
Вие нормални ли сте???
Аз и сега се чудя как ще се наместят Обертан, Паулиньо и Кабрал... Как ще се ще се оправяме с 4-мата, които имаме отпред... След като Тиам, Нашименто, Мариани, Белмонт(хубав - лош) и Вашчук са на линия, какво се случва с разните му там Найденовци, Юруковци, Петковци, Ивановци, Кабовци и т.н.
Имаме дефицит на някои постове, но, пък, на други - прекалено много!!! :evil:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 авг 2018 09:33

Сина на Ривалдо е пътник. Пускаме под наем Илийката. Взимаме под наем Паоло 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2018 10:07

blue avalanche написа:Лесно ги натъкмяваме във форумчето. :)

Факт! Ама играчите искат ли, треньорът желае ли, финансите изгодни ли са, никой не го бригат такива "дреболии". :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 авг 2018 10:08

blue avalanche написа:Швиерчок ще бъде даден под наем. ЕДВА ли на нас!!! За Жоао Паоло никой нищо не е казал. Едва ли Лудогорец ще останат САМО с 2-ма нападатели.
Значи Лудогорец, които играят на 3 фронта, имат 3-ма ЦН, а вие искате ние да станем с 5(ПЕТ)??? Костов, Ривалдиньо, Буш, Ил.Димитров+х...
Вие нормални ли сте???
Аз и сега се чудя как ще се наместят Обертан, Паулиньо и Кабрал... Как ще се ще се оправяме с 4-мата, които имаме отпред... След като Тиам, Нашименто, Мариани, Белмонт(хубав - лош) и Вашчук са на линия, какво се случва с разните му там Найденовци, Юруковци, Петковци, Ивановци, Кабовци и т.н.

Не е лошо да има, лошо е да няма. В нападение не виждам смисъл от Ривалдиньо и Буш. Да държиш резерви със заплати (общо) близо 30 хиляди евро си е чиста проба разсипничество. Крила и халфове има в повече, но маратона продължава до пролетта, а има и срещи за купата. Ще има наказания, контузии, болести и т.н. Лошото е че нямаме бекове. За сега като алтернатива ползваме Найденов и Белаид. Не мога да кажа колко са успешни. Има си треньор. От онези които са на възраст до 21-22 години и все още им викаме юноши (и аз не знам защо?) освен Дидо, Илия и Ивайло не виждам с какво останалите са заслужили да бъдат на Герена. Но и тримцата са на по 22 години вече. Виждате преотстъпения от Делиормана Ковачев (20 год.) какво прави в Дунав. Има и в Пловдив такъв. Кой може си може. От Белмонт очаквах промяна като при Кабрал, но той разочарова като т.н. Стаси и Кабов. Юруков и Петков са още малки но се страхувам да не станат като предните двама. Интересно е при вратарите. Там един обиден, сърдит. Друг бил за английската Висша лига. Да не останем с Полачек и 18 годишния Иванов. Аз бих им дал пътя и бих върнал Кръстев. Щях да го оставя една година в ръцете на Вальо Захариев, да влиза по- малко при вече решени мачове и до година ще имаме качествен вратар. Той дадености има, липсва му обучението.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 авг 2018 10:09

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:Лесно ги натъкмяваме във форумчето. :)

Факт! Ама играчите искат ли, треньорът желае ли, финансите изгодни ли са, никой не го бригат такива "дреболии". :lol:

Много ясно! Ние решаваме кой да играе :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2018 10:16

wilge написа:
blue avalanche написа:Швиерчок ще бъде даден под наем. ЕДВА ли на нас!!! За Жоао Паоло никой нищо не е казал. Едва ли Лудогорец ще останат САМО с 2-ма нападатели.
Вие нормални ли сте???

Не е лошо да има, лошо е да няма. В нападение не виждам смисъл от Ривалдиньо и Буш. Да държиш резерви със заплати (общо) близо 30 хиляди евро си е чиста проба разсипничество. Крила и халфове има в повече, но маратона продължава до пролетта, а има и срещи за купата. Ще има наказания, контузии, болести и т.н. Лошото е че нямаме бекове. За сега като алтернатива ползваме Найденов и Белаид. Не мога да кажа колко са успешни. Има си треньор. От онези които са на възраст до 21-22 години и все още им викаме юноши (и аз не знам защо?) освен Дидо, Илия и Ивайло не виждам с какво останалите са заслужили да бъдат на Герена. Но и тримцата са на по 22 години вече. Виждате преотстъпения от Делиормана Ковачев (20 год.) какво прави в Дунав. Има и в Пловдив такъв. Кой може си може. От Белмонт очаквах промяна като при Кабрал, но той разочарова като т.н. Стаси и Кабов. Юруков и Петков са още малки но се страхувам да не станат като предните двама. Интересно е при вратарите. Там един обиден, сърдит. Друг бил за английската Висша лига. Да не останем с Полачек и 18 годишния Иванов. Аз бих им дал пътя и бих върнал Кръстев. Щях да го оставя една година в ръцете на Вальо Захариев, да влиза по- малко при вече решени мачове и до година ще имаме качествен вратар. Той дадености има, липсва му обучението.

Не е въпросът дали виждаме смисъл в този или онзи. Въпросът е, че към настоящия момент, те са футболисти на Левски. А тук се говори да взимаме още. ;)
Не знам с какво ЧАК толкова Ил.Димитров е заслужил участието си при мъжете. С един гол срещу Ботев???
Той и Ст.Иванов вкара един гол срещу Лацио и се превърна, едва ли не, в "легенда". :mrgreen:
М.Петков и Юруков(освен няколко минути) все още не сме ги видяли в действие, за да констатираме.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2018 10:20

wilge написа:
Вие нормални ли сте???

:shock: Да сменяме вратаря по време на мач, та зорлем от Кръстев да стане нещо?!? :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”