Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 06:39

groti написа:Това не бяха ли тези, които вместо да почетат паметта на българските герои на мачът с Литекс поздравиха за рождения ден онзи болен лилипут?

Точно същите олигофрени , от СЕК Б ТОР ,добре че направиха тази простотия с буквите в сектора , за да мога да спя спокойно сега .Аз съм бил много много пъти в сектор Б и нито веднъж в СЕК Б ТОР .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 юли 2013 07:08

Жалко, надявах се да дойдете, имате останали още знамена, щяхме да ви освободим от тях, а и в новата клетка щеше да ви е много по-тягостно :lol:
Защо точно този мач решихте да бойкотирате, нямаше ли да е по-лесно да организирате бойкот срещу Гоце Делчев, Черно море или Локо София, там и без това сте по 100 човека?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 16 юли 2013 08:19

Жалко!В знак на добра воля и гостоприемство сме засяли малко "тревичка" в сектора.И за пушене щеше да има,и за търговийка в "синьото". :) Само да не я опасете... :lol:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 16 юли 2013 09:04

UltraBlue написа:
Без име написа:Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Сектор Б е силен, когато е единен!

Направете паралел с Априлското въстание. Има 5 революционни окръга. Ръководени от съответните Апостоли. Тогава хората са единни и няма "тоя нема да ми казва, кога ще почне въстанието". Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.

Ще те чуят като отидеш на стадиона и изкрещиш мнението си, не като мълчиш и се криеш! Иди и викай цял мач против Батков и играчите. Като те няма там какво ще постигнеш... да не би някой да те чуе :?

+1

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Мнениеот bach levskarina » 16 юли 2013 09:45

Тази игра с Иртиш,ми намирисва?Лудогорец тази година са доста по слабички,Ботев продължават в турнирите,Локо пд,Локо сф,Славия и най вече "розовите" никакви ги няма-според мен са решили да се концентрират в Бг първенството-100год.=почти сигурна титла.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2013 09:54

И как по-точно банда олигофрени ще ми попречи да вляза на стадиона, че нещо не се сещам? Не всички тръгнали за този мач сме 15-16 годишни тийнове на които "батковците" ще могат да им казват какво да правят и къде да ходят!

Протест...по принцип като идея добре, като изпъление трагично! Кат искате бойкот ОК, ама защо в Пловдив, а не на Герена?! И другия въпрос...кво ще стане с тоя бойкот, че не ми е ясно нещо? Щели да се стреснат..хахаха кой да се стресне? Че те от години всякакви ръководства на БФС и отбора зорлем ни гонят от стадионите, че да си въртят интригите, тия наште глупаци щели така да ги стреснат кат не ходят на мач? Кой бе? Футболистчетата ли? Я по сериозно! Дали не е по-добре да се напълни Герена и 90 минути да им покажем на ръководство и глезльовците на терена какво мисли за тях?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 10:00

!!!! :arrow: Без име написа:
Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Сектор Б е силен, когато е единен!

Направете паралел с Априлското въстание. Има 5 революционни окръга. Ръководени от съответните Апостоли. Тогава хората са единни и няма "тоя нема да ми казва, кога ще почне въстанието". Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари. :arrow: Този титан на мисълта да бъде така добър да ме светне - кой е петият революционен окръг /Според някои изследователи е било взето решение за създаване и на Пети (Софийски) революционен окръг с апостоли Н. Обретенов и Н. Славков. Поради арестуването на Славков и оттеглянето на Обретенов във Влашко обаче, до фактическо изграждане на самостоятелен окръг тук не се стига. Част от Югозападна България и по-точно Банско-Разложкият край, е включен в мрежата на Четвърти (Пловдивски) революционен окръг/, като такъв никога не е бил създаван ..
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юли 2013 10:19

Интересна година се очертава... Доста пъти призовахте за пълен сектор Б, но с действията си го оставихте все по-празен! ;)
Малко ли пъти звъняхте на Тонев, че сега ще му държите сметка с бойкот? Това ли е правилният начин? Не призовавахте ли за по-добра посещаемост за 100 годишнината? Какво реално очаквате да промените с това действие? Или може би ще се мъчите да гоните фенове и в следващите срещи на отбора?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 юли 2013 10:24

terata написа:И как по-точно банда олигофрени ще ми попречи да вляза на стадиона, че нещо не се сещам? Не всички тръгнали за този мач сме 15-16 годишни тийнове на които "батковците" ще могат да им казват какво да правят и къде да ходят!

Протест...по принцип като идея добре, като изпъление трагично! Кат искате бойкот ОК, ама защо в Пловдив, а не на Герена?! И другия въпрос...кво ще стане с тоя бойкот, че не ми е ясно нещо? Щели да се стреснат..хахаха кой да се стресне? Че те от години всякакви ръководства на БФС и отбора зорлем ни гонят от стадионите, че да си въртят интригите, тия наште глупаци щели така да ги стреснат кат не ходят на мач? Кой бе? Футболистчетата ли? Я по сериозно! Дали не е по-добре да се напълни Герена и 90 минути да им покажем на ръководство и глезльовците на терена какво мисли за тях?

Най-много ми харесва "ама защо точно срещу Ботев?" - защото е първи мач, бе, първи мач след отпадането! Не трябва да си подбираме мачове, трябва ясна позиция показана дори след 5 поредни победи! Иначе Наску ще продължи да си играе далаверите на гърба на Левски. Бойкот е единствения начин да покажем, че не може да продължава така. По-добре обаче да сме публика с позиция и мнение, отколкото мазохисти, които при откровени подигравки си затварят очите и продължават напред сякаш нищо не се е случило. Този начин на изразяване на позиция далеч не е първия подобен случай в световната история. И винаги има отзвук.
Разберете, че тия стюарди там няма да бъдат, за да се налага контрол и забрана за влизане. Те са там, за да обяснят положението на неразбралите за бойкота. Би било много глупаво да има 200 човека в клетката. Не глупаво, ами смешно. Тогава реакциите ви сигурно щяха да бъдат "Ебати бойкота нали немаше да има никой". Ако от НКП се беше излязло с декларация за "Подкрепа докрай", то вашите мнения щяха да бъдат от рода на " Тея па! Не видеха, че наще нищо не играят. Едно и също 5 години. Ебати да не съм мазохист. Повече нема да им стъпим."
Все ще има недоволни. Но в цял свят футболните агитки си имат тартори, които са се наложили с действията си. Отивайте в НКП, давайте идеи, наложете се и ще слушаме вашето мнение. Не ви прави чест да наричате други Левскари "наркомани" без да ги познавате, пък и възползвайки се от техния труд на дербита.
hellyeah написа: :arrow: Този титан на мисълта да бъде така добър да ме светне - кой е петият революционен окръг /Според някои изследователи е било взето решение за създаване и на Пети (Софийски) революционен окръг с апостоли Н. Обретенов и Н. Славков. Поради арестуването на Славков и оттеглянето на Обретенов във Влашко обаче, до фактическо изграждане на самостоятелен окръг тук не се стига. Част от Югозападна България и по-точно Банско-Разложкият край, е включен в мрежата на Четвърти (Пловдивски) революционен окръг/, като такъв никога не е бил създаван ..

Сам си отговори ;) . Факт е, че организация за въстание тук има, друг е въпроса, че Никола Обретенов и Никола Славков обаче не успяват да достигнат до предназначения им район, тъй като вторият е заловен от турските власти почти веднага след престигането си, а първият се принуждава да се върне във Влашко.
Организация има. И хората са щели да последват своите Апостоли, но само лошо стечение на обстоятелствата са разбили въстаническите действия.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 10:29

И сега Апостолите от София Запад /правнуци на революционерите от НЕСЪЗДАДЕНИЯ 5-ТИ РЕВОЛЮЦИОНЕН ОКРЪГ/ни заповядват да не ходим на мач .
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Левски”