terata написа:И как по-точно банда олигофрени ще ми попречи да вляза на стадиона, че нещо не се сещам? Не всички тръгнали за този мач сме 15-16 годишни тийнове на които "батковците" ще могат да им казват какво да правят и къде да ходят!
Протест...по принцип като идея добре, като изпъление трагично! Кат искате бойкот ОК, ама защо в Пловдив, а не на Герена?! И другия въпрос...кво ще стане с тоя бойкот, че не ми е ясно нещо? Щели да се стреснат..хахаха кой да се стресне? Че те от години всякакви ръководства на БФС и отбора зорлем ни гонят от стадионите, че да си въртят интригите, тия наште глупаци щели така да ги стреснат кат не ходят на мач? Кой бе? Футболистчетата ли? Я по сериозно! Дали не е по-добре да се напълни Герена и 90 минути да им покажем на ръководство и глезльовците на терена какво мисли за тях?
Най-много ми харесва "ама защо точно срещу Ботев?" - защото е първи мач, бе, първи мач след отпадането! Не трябва да си подбираме мачове, трябва ясна позиция показана дори след 5 поредни победи! Иначе Наску ще продължи да си играе далаверите на гърба на Левски. Бойкот е единствения начин да покажем, че не може да продължава така. По-добре обаче да сме публика с позиция и мнение, отколкото мазохисти, които при откровени подигравки си затварят очите и продължават напред сякаш нищо не се е случило. Този начин на изразяване на позиция далеч не е първия подобен случай в световната история. И винаги има отзвук.
Разберете, че тия стюарди там няма да бъдат, за да се налага контрол и забрана за влизане. Те са там, за да обяснят положението на неразбралите за бойкота. Би било много глупаво да има 200 човека в клетката. Не глупаво, ами смешно. Тогава реакциите ви сигурно щяха да бъдат "Ебати бойкота нали немаше да има никой". Ако от НКП се беше излязло с декларация за "Подкрепа докрай", то вашите мнения щяха да бъдат от рода на " Тея па! Не видеха, че наще нищо не играят. Едно и също 5 години. Ебати да не съм мазохист. Повече нема да им стъпим."
Все ще има недоволни. Но в цял свят футболните агитки си имат тартори, които са се наложили с действията си. Отивайте в НКП, давайте идеи, наложете се и ще слушаме вашето мнение. Не ви прави чест да наричате други Левскари "наркомани" без да ги познавате, пък и възползвайки се от техния труд на дербита.
hellyeah написа: 
Този титан на мисълта да бъде така добър да ме светне - кой е петият революционен окръг /Според някои изследователи е било взето решение за създаване и на Пети (Софийски) революционен окръг с апостоли Н. Обретенов и Н. Славков. Поради арестуването на Славков и оттеглянето на Обретенов във Влашко обаче, до фактическо изграждане на самостоятелен окръг тук не се стига. Част от Югозападна България и по-точно Банско-Разложкият край, е включен в мрежата на Четвърти (Пловдивски) революционен окръг/, като такъв никога не е бил създаван ..
Сам си отговори

. Факт е, че организация за въстание тук има, друг е въпроса, че Никола Обретенов и Никола Славков обаче не успяват да достигнат до предназначения им район, тъй като вторият е заловен от турските власти почти веднага след престигането си, а първият се принуждава да се върне във Влашко.
Организация има. И хората са щели да последват своите Апостоли, но само лошо стечение на обстоятелствата са разбили въстаническите действия.