Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Eminem » 28 авг 2018 21:33

blue avalanche написа:На кое отгоре?

Шот ние сме Левски бааааааааааааааааааааа

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 28 авг 2018 22:08

csimoen2 написа:
rane написа:
csimoen2 написа:
rane написа:
csimoen2 написа:
rane написа:Точно :!:
И на мен това ми направи впечатление още в живото предаване. После колко пъти го гледам на повтерение и.... не мога да го проумея :evil: Топката да ти падне точно на главата и ти да отправиш такъв нескопосан удар. Отделно заставането му в тази ситуация, изобщо цялото му отиграване олицетворяват бездарието му.
Представям си, ако в тази ситуация беше Гонзо. Защитниците на Етър щяха да лежат на тревата, като употребени презервативи, а вратаря щеше да вади топката от мрежата си.
В тази ситуация един типичен таран щеше да вкара! Ние, уви, такъв нямаме в този състав.

Факт е, че Костов няма технически умения, всички помним какъв "удар" нанесе на Ботев Вр, преди да довкара топката...

Но е и факт, че изключително много се старае, което е достатъчно, за да го подкрепим...

На другият полюс е Буш - показва една апатия, само срещу Ловеч се напъна миналият сезон...
Не виждам защо трябва да покрепям абсолютно посредствени играчи. Предпочитам И. Димитров, който поне има някакви заложби, а не Буш, Костов и татиното синче, дето е на пансион тук.

Пич, ти не подкрепяш ли клуба и отбора Левски?
Или викаш - по-лесно е да отида на стадиона и да гу хуля и псувам, пък за какво да им пляскам и надъхвам...

Я си седи дома, нема нужда от такива като теб на стадиона...
Хайде да не ми казваш какво да правя, става ли? Най-малкото защото на стадиона не съм от онези дебили, дето плюят играчи и треньори с причина или без, както и не им смятам заплатите.

А толкова елементарно съждение, че след като някой се стараел е достатъчно условие да го подкрепи човек, прекрасно олицетворява нивото на клуба и привържениците му. Такова старание пада в последните 5-6 години, че чак се чудя да плача или да рева с глас :x

Подкрепя се някой, който прави първите си стъпки в работата си! Няма как да покрепям някой, дето от доста време доказва, че не става.
Защо да покрепям футболист, дето по 3-4 пъти на мач е в засада и редовно проваля добри атаки(Костов), или пък някой, дето е пъргав като слон и повратлив като тролейбус (Буш), или някой, който е дошъл на почивка, а не да играе футбол (Ривалдиньо).
Тъжното е, че заради такива бездарници една камара хора не искат и да чуят да ходят на стадиона. Явно старанието на подобни "футболисти" им идва в повече.
А представяш ли си, как се чувстват тези, които са имали удоволствието да наблюдават чародейци като Гунди, Патрата, Соколов, Панов, Ивков, Жечев, Костов, а сега им се налага да гледат стараещите се Буш и Костов :roll:

При такива "класни" нападатели, като Буш, Костов и Ривалдиньо, нещата по-скоро са на принципа, че понякога се случва така та Слънцето да огрее веднъж и кучия г*з!?

Прав си, че не съм аз човека, който да ти казва къде да ходиш и какво да правиш...

Не съм искал да те обидя, мнението ми по въпроса се препокрива с твоето относно класата на всичките ни нападатели...

Аз не казвам, че Костов е добър нападател, даже и средно ниво не е, всеки мач ни къса нервите, примера със засадата е много точен...

Буш даже и не искам да го коментрам, изключително слаб технически, физически не може 2 години да влезе във форма...

Мисълта ми е, че Костов показва поне старание, не се сърди и цупи (като Буш), вкарва голове (къде с късмет, къде със супер късмет), опитва се да бъде в помощ на отбора...

За момента Костов ви опровергава. Вкарва в почти всеки мач, а при това положение критиките на са особено основателни. Не, че и за мен е идеалния нападател, но е с един гол по-малко и с почти един мач по-малко игрово време от прехваления тирейски вкарвач. Дано продължава да бележи, че отдавна не сме имали централен нападател вкарал двуцифрено число голове за един сезон.
А какви времена и какви нападатели имахме, ама тези времена минаха.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2018 02:29

Веднага след като дойде миналия сезон, Костов започна да вкарва. Това не се хареса на Роси и го закотви резерва.

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 29 авг 2018 09:39

blue avalanche написа:По времето на Сираков в отбора имаше един такъв. Мощен, черен "бомбардировач". Казваше се Демба-Нирен и за 19 мача вкара колосалните 3 гола.
Сираков не просто ТЪРПЕШЕ некадърници в отбора! Той ги водеше!

И един друг черен имаше - Серж Йофу :lol: :oops:
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2018 11:38

Shisharko написа:
blue avalanche написа:По времето на Сираков в отбора имаше един такъв. Мощен, черен "бомбардировач". Казваше се Демба-Нирен и за 19 мача вкара колосалните 3 гола.

A новата история помни един още по-черен - Бабатунде Адениджи, познат още като Тигъра от Акуре! :mrgreen:
Толкова по темата с негрокожите нападатели. Ако ще ни късат нервите в предни позиции, нека поне да е някой бял, че поне белите не са толкова мързеливи и мрънкащи като печките, та имат шанс да се развиват като футболисти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 29 авг 2018 11:49

TristaNNN написа:
Shisharko написа:

A новата история помни един още по-черен - Бабатунде Адениджи, познат още като Тигъра от Акуре! :mrgreen:
Толкова по темата с негрокожите нападатели. Ако ще ни късат нервите в предни позиции, нека поне да е някой бял, че поне белите не са толкова мързеливи и мрънкащи като печките, та имат шанс да се развиват като футболисти.
Йофу не беше чак толкова лош, като качества, но като типичен негър беше мързелив. Иначе той боцна Ювентус и.... И. Раева :lol:

А помните ли го Юлу Матондо. Този какви танци въртеше при гол :)

Нека не забравяме и Дембеле и вКарвальо, които взети заедно сигурно имат повече голове от всички други ц. нападатели след тях :|
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 29 авг 2018 11:51

Лудогорец ще маха Жоао Пауло и Шверчок .... Поне единия да скубнем, пък ако ще и срещу тях да не може да играе :? :? :?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 авг 2018 12:19

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 авг 2018 12:37

tatusindo написа:Лудогорец ще маха Жоао Пауло и Шверчок .... Поне единия да скубнем, пък ако ще и срещу тях да не може да играе :? :? :?

Това за Шверчок дали е истина? Платиха за него 1 милион евро и едва ли ще го дадат за без пари :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 авг 2018 13:11

mikata написа:Бабатунде

https://www.instagram.com/p/Bm_JqgVHGig ... adebas1735

Да се връща :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”