blue avalanche написа:iliev72 написа:Легенда ?!Като е легенда защо няма и един запомнящ мач в националният отбор ?! Легенда е Наско Сираков !!
Бил мъжкар - като е мъжкар защо чака 3г да си тръгне като още в самото начало стана ясно ,че не става за треньор !!!
За мен и един дупелизец който дава всичко само и само да е в Левски , но просто чашата преля и му казаха да си подаде оставката !!!
Наско Сираков НЕ Е легенда!
Легендите на един отбор НЕ ГО плюят!!!
ЛЕГЕНДА на Левски е Г.Аспарухов!!!
Сираков е един от многото...
Баш Наско си е легенда.
И не ми говори за свалени гащи или, че критикувал. Аз бях на мача със свалените гащи и не се почувствах обиден , защото те не бяха за всички. А критикуването е напълно правилно. Гонзо "легендата на Левски" с 3 гола за националния отбор и 5 в евротурнирите, който след един червен картон преди няколко години /срещу Родопа ако не се лъжа/ беше сърдит на феновете видиш ли, а на скоро твърдеше, че са "разбирачи" което в сравнение с него си е самата истина но без "".Когато Наско вкарваше на Рейнджърс, Италия, Аржентина и изведе Левски до 1/4 финал в УЕФА и до групите на ШЛ беше ли легенда а?
Впрочем тези, които най не им се иска Наско на Герена са предимно с розов оттенък.