Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Парадният изход е за ГОНЗО....

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 09:59

iliev72 написа:Легенда ?!Като е легенда защо няма и един запомнящ мач в националният отбор ?! Легенда е Наско Сираков !!
Бил мъжкар - като е мъжкар защо чака 3г да си тръгне като още в самото начало стана ясно ,че не става за треньор !!!
За мен и един дупелизец който дава всичко само и само да е в Левски , но просто чашата преля и му казаха да си подаде оставката !!!

Наско Сираков НЕ Е легенда!
Легендите на един отбор НЕ ГО плюят!!!
ЛЕГЕНДА на Левски е Г.Аспарухов!!!
Сираков е един от многото...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 апр 2012 10:07

както каза по-горе,блу Левски има една легенда и тя се казва Георги Аспарухов-Гунди.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 апр 2012 10:20

Независимо от всички резерви, които съм имал към Гонзо (по-малко като футболист, много повече като ръководител), не мога и НИКОГА няма да кажа или напиша лоша дума за него. За мен Гонзо винаги е добре дошъл на "Георги Аспарухов". Гонзо, благодаря и довиждане! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 06 апр 2012 10:49

Винаги съм се радвал че Левскарите не са като чорбарите. Не бяхме викали "К.рви сте, не бяхме пребивали играчи и ръководители по бензиностанции, не бяхме душили футболистите си по аерогари, не бяхме си тръгвали 2-рото полувреме... Но за жалост хубавите неща си имат край. Не знам...мизерията ли озлоби така хората, но каквито гадости се изписаха в този и други форуми не ни правят чест. Уважавайте легендите ни, иначе приличате на знаете кой

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 06 апр 2012 10:56

Аз вярвам на Гонзо и знамq че той един ден ще се върне помъдрял и научен.
Гонзо аз никога няма да те предам.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 06 апр 2012 11:15

Гонзо, та Гонзо... Не ви ли писна вече?! Провали Левски 3 години подред, като се кри зад треньорите и излизаше сух! Това ли му е мъжкарството?! И не, победите с/у Гент и Спортинг не ги постигна той, а Ясен Петров. Видя се после, след като той започна пак да се налага, какво стана! 3 години...Бъди мъж - напусни! Той и Йовов заличиха много от тяхната добра кариера в Левски...

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот gorg » 06 апр 2012 11:20

blue avalanche написа:
gorg написа:

Пич, сигурен съм, че сега "прехваления" Мъри и недай боже Наско Фейса и той да се върне в Левски, оправданието в следващите 3 (ТРИ) години ще бъде, че не могат да станат шампиони, защото трябвало да оправят бакиите на Гонзо!

Т.е,Гонзо ще продължава да бъде "бушон".Само,че на тези,които ще дойдат след него.Особено,ако това е "гуруто" Стоилов!

Абе дано да не съм прав, но фактите показват друго!:(

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 06 апр 2012 11:26

blue avalanche написа:
iliev72 написа:Легенда ?!Като е легенда защо няма и един запомнящ мач в националният отбор ?! Легенда е Наско Сираков !!
Бил мъжкар - като е мъжкар защо чака 3г да си тръгне като още в самото начало стана ясно ,че не става за треньор !!!
За мен и един дупелизец който дава всичко само и само да е в Левски , но просто чашата преля и му казаха да си подаде оставката !!!

Наско Сираков НЕ Е легенда!
Легендите на един отбор НЕ ГО плюят!!!
ЛЕГЕНДА на Левски е Г.Аспарухов!!!
Сираков е един от многото...

Баш Наско си е легенда.
И не ми говори за свалени гащи или, че критикувал. Аз бях на мача със свалените гащи и не се почувствах обиден , защото те не бяха за всички. А критикуването е напълно правилно. Гонзо "легендата на Левски" с 3 гола за националния отбор и 5 в евротурнирите, който след един червен картон преди няколко години /срещу Родопа ако не се лъжа/ беше сърдит на феновете видиш ли, а на скоро твърдеше, че са "разбирачи" което в сравнение с него си е самата истина но без "".Когато Наско вкарваше на Рейнджърс, Италия, Аржентина и изведе Левски до 1/4 финал в УЕФА и до групите на ШЛ беше ли легенда а?
Впрочем тези, които най не им се иска Наско на Герена са предимно с розов оттенък.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 06 апр 2012 11:30

Гонзо е легенда на Левски, Наско - също, какво общо има тук националния отбор?! Колкото до самия национален отбор, Наско, а и всички от това поколение, имаше късмет, че съотборниците му бяха класа - никой от тях индивидуално нямаше да постигне успехите от 94-та! А като задаваш въпроса защо 3 години не си е тръгнал от Левски, отговори ли си на въпроса защо Наско и Мъри не си тръгнаха сами след 16-те точки разлика?!?!?!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 11:52

SANSIRO7 написа:Баш Наско си е легенда.
И не ми говори за свалени гащи или, че критикувал. Аз бях на мача със свалените гащи и не се почувствах обиден , защото те не бяха за всички. А критикуването е напълно правилно. Гонзо "легендата на Левски" с 3 гола за националния отбор и 5 в евротурнирите, който след един червен картон преди няколко години /срещу Родопа ако не се лъжа/ беше сърдит на феновете видиш ли, а на скоро твърдеше, че са "разбирачи" което в сравнение с него си е самата истина но без "".Когато Наско вкарваше на Рейнджърс, Италия, Аржентина и изведе Левски до 1/4 финал в УЕФА и до групите на ШЛ беше ли легенда а?
Впрочем тези, които най не им се иска Наско на Герена са предимно с розов оттенък.

Нито съм казал,че Гонзо е "легенда",нито приемам Сираков за такъв!
Много лесно взехме да раздаваме признанието "легенда"...

Върни се в “Левски”