Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: До кога ще чакаме Г.Христов да заиграе.
Плюс това, ако не видяхте, Жоро колко пъти игра изтеглен назад за да си взима топката, която така и не достигаше до него, пък камоли гол да вкарва, просто хората ни направиха Шах и Мат 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- slavi_1914
- Контакти:
moriente написа:Винаги до сега защитавах Христов, продължавам да смятам ,че е много добър футболист ,но е време да показва какво може ако не да се даде шанс на Иван Цавеч , а Христов да ходи да се обиграва в Пирин !!!
Не може 1 година да не можеш да се адаптираш от Пловдив в София![]()
![]()
![]()
Именно ! Разликата ще е че Табаков (23-гола на Цска в юношеските формации),Цачев и Иса имат син дух и воля за победа
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Точно пък тая печка Ортега беше наи-слабия за Левски според мен, кръгла нула е да ходид а се учи да играе при онея балерини от Славия.
- stefan_bg2
- Контакти:
Винаги съм оптимист до последно и оставам такъв за групите
Айде лека вечер от мен, да лягам и омувам какво се случи тази вечер 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- Doctor Who
- Контакти:
ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?
Христов е друг тип футболист, Ортега друг.. ако ще играем само с един нападател, то Дениран е по подходящ. аз лично не съм привърженик на този тип игра.
Христов е друг тип футболист, Ортега друг.. ако ще играем само с един нападател, то Дениран е по подходящ. аз лично не съм привърженик на този тип игра.
- Делибаш
- Контакти:
velez написа:Трябваше да се купи Жоб и още 1-2 сериозни футболисти на по 24-26г.....а не Бардон, Симонович и Топчо...при цялото ми уважение към тях...
Топчо беше единственият, който игра в този мач!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- slavi_1914
- Контакти:
Doctor Who написа:ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?
Схемата е от 2003 година.
Значи е време за революция в това отношение. Да направим схема и ГХ да каже в коя схема и къде точно да го сложат.
Просто ще ти кажа,че когато 1 отбор играе примерно в 4-2-3-1 (както е Левски сега) всички формации на Левски от децата до дубъла играят по нея. А щом във всички формации станахме шампиони значи схемата е добра и имаме добри кадри.
А ГХ като поседи 2 мача на пейката и погледа малко ще заиграе по-добре.
Но да стоиш там където са били Наско,Гунди,Гонзо и ..... и да не можеш да си спеш топката дори,да не говорим за криенето и лошото пласиране просто е смешно.
Честно казано като гледам се сещам едно време за Бербатов срещу Левски. Едно към едно са ми !
Топчо не му даваше да мръдне и Бербатов нямаше отиграване (както всички знаят и гол) срещу Левски!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
-
- Контакти:
аз също си задавам този въпрос. Нямам търпение да го чакам, да се сработи със съотборниците си. Чаках го цяла 1 година. Имам чувството, че има още напрежение в него и не може да се отпусне на терена, за да покаже на какво е способен. Нека да оставят Христов резерва 2, 3 мача, а да пуснат примерно Кръстофчев, табаков или Ортега титуляри.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- Doctor Who
- Контакти:
slavi_1914 написа:Doctor Who написа:ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?
Схемата е от 2003 година.
Значи е време за революция в това отношение. Да направим схема и ГХ да каже в коя схема и къде точно да го сложат.
Просто ще ти кажа,че когато 1 отбор играе примерно в 4-2-3-1 (както е Левски сега) всички формации на Левски от децата до дубъла играят по нея. А щом във всички формации станахме шампиони значи схемата е добра и имаме добри кадри.
А ГХ като поседи 2 мача на пейката и погледа малко ще заиграе по-добре.
Но да стоиш там където са били Наско,Гунди,Гонзо и ..... и да не можеш да си спеш топката дори,да не говорим за криенето и лошото пласиране просто е смешно.
Честно казано като гледам се сещам едно време за Бербатов срещу Левски. Едно към едно са ми !
Топчо не му даваше да мръдне и Бербатов нямаше отиграване (както всички знаят и гол) срещу Левски!
е поне говорим на един език.

това имах предвид, че Христов е футболист тип Берба..
колкото до схемата, без коментар.. мъка, мъка, мъка...
ако знаех, че тая схема е канон за Левски, нямаше да съм левскар...
ЛЕВСКАРКА написа:аз също си задавам този въпрос. Нямам търпение да го чакам, да се сработи със съотборниците си. Чаках го цяла 1 година. Имам чувството, че има още напрежение в него и не може да се отпусне на терена, за да покаже на какво е способен. Нека да оставят Христов резерва 2, 3 мача, а да пуснат примерно Кръстофчев, табаков или Ортега титуляри.
Боян да , онези двамата са пълни дупки , Енио е пианица а другият е един наемник , ако стане нещо и го видат да изкара некои лев Венци дебелия