Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: До кога ще чакаме Г.Христов да заиграе.

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 01:19

Плюс това, ако не видяхте, Жоро колко пъти игра изтеглен назад за да си взима топката, която така и не достигаше до него, пък камоли гол да вкарва, просто хората ни направиха Шах и Мат :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:21

moriente написа:Винаги до сега защитавах Христов, продължавам да смятам ,че е много добър футболист ,но е време да показва какво може ако не да се даде шанс на Иван Цавеч , а Христов да ходи да се обиграва в Пирин !!!
Не може 1 година да не можеш да се адаптираш от Пловдив в София :!: :!: :!: :!:

Именно ! Разликата ще е че Табаков (23-гола на Цска в юношеските формации),Цачев и Иса имат син дух и воля за победа
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 20 авг 2009 01:24

Точно пък тая печка Ортега беше наи-слабия за Левски според мен, кръгла нула е да ходид а се учи да играе при онея балерини от Славия.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 01:27

Винаги съм оптимист до последно и оставам такъв за групите ;) Айде лека вечер от мен, да лягам и омувам какво се случи тази вечер :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 01:28

ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?
Христов е друг тип футболист, Ортега друг.. ако ще играем само с един нападател, то Дениран е по подходящ. аз лично не съм привърженик на този тип игра.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 20 авг 2009 01:34

velez написа:Трябваше да се купи Жоб и още 1-2 сериозни футболисти на по 24-26г.....а не Бардон, Симонович и Топчо...при цялото ми уважение към тях...

Топчо беше единственият, който игра в този мач! :geek: Няма повече да пиша нищо, щото ще ме баннат за неприличен речник!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:36

Doctor Who написа:ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?
Христов е друг тип футболист, Ортега друг.. ако ще играем само с един нападател, то Дениран е по подходящ. аз лично не съм привърженик на този тип игра.

Схемата е от 2003 година.
Значи е време за революция в това отношение. Да направим схема и ГХ да каже в коя схема и къде точно да го сложат.
Просто ще ти кажа,че когато 1 отбор играе примерно в 4-2-3-1 (както е Левски сега) всички формации на Левски от децата до дубъла играят по нея. А щом във всички формации станахме шампиони значи схемата е добра и имаме добри кадри.
А ГХ като поседи 2 мача на пейката и погледа малко ще заиграе по-добре.
Но да стоиш там където са били Наско,Гунди,Гонзо и ..... и да не можеш да си спеш топката дори,да не говорим за криенето и лошото пласиране просто е смешно.
Честно казано като гледам се сещам едно време за Бербатов срещу Левски. Едно към едно са ми !
Топчо не му даваше да мръдне и Бербатов нямаше отиграване (както всички знаят и гол) срещу Левски!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 авг 2009 01:40

аз също си задавам този въпрос. Нямам търпение да го чакам, да се сработи със съотборниците си. Чаках го цяла 1 година. Имам чувството, че има още напрежение в него и не може да се отпусне на терена, за да покаже на какво е способен. Нека да оставят Христов резерва 2, 3 мача, а да пуснат примерно Кръстофчев, табаков или Ортега титуляри.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 01:43

slavi_1914 написа:
Doctor Who написа:ами явно не се вписва в стила на игра който се налага в Левски. с един "Гонзо" напред и той майка и баща. Ортега е по подходящ за тази функция верно, но такъв футбол ли искаме да виждаме?

Схемата е от 2003 година.
Значи е време за революция в това отношение. Да направим схема и ГХ да каже в коя схема и къде точно да го сложат.
Просто ще ти кажа,че когато 1 отбор играе примерно в 4-2-3-1 (както е Левски сега) всички формации на Левски от децата до дубъла играят по нея. А щом във всички формации станахме шампиони значи схемата е добра и имаме добри кадри.
А ГХ като поседи 2 мача на пейката и погледа малко ще заиграе по-добре.
Но да стоиш там където са били Наско,Гунди,Гонзо и ..... и да не можеш да си спеш топката дори,да не говорим за криенето и лошото пласиране просто е смешно.
Честно казано като гледам се сещам едно време за Бербатов срещу Левски. Едно към едно са ми !
Топчо не му даваше да мръдне и Бербатов нямаше отиграване (както всички знаят и гол) срещу Левски!

е поне говорим на един език. :)
това имах предвид, че Христов е футболист тип Берба..
колкото до схемата, без коментар.. мъка, мъка, мъка...
ако знаех, че тая схема е канон за Левски, нямаше да съм левскар...

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 20 авг 2009 01:43

ЛЕВСКАРКА написа:аз също си задавам този въпрос. Нямам търпение да го чакам, да се сработи със съотборниците си. Чаках го цяла 1 година. Имам чувството, че има още напрежение в него и не може да се отпусне на терена, за да покаже на какво е способен. Нека да оставят Христов резерва 2, 3 мача, а да пуснат примерно Кръстофчев, табаков или Ортега титуляри.

Боян да , онези двамата са пълни дупки , Енио е пианица а другият е един наемник , ако стане нещо и го видат да изкара некои лев Венци дебелия

Върни се в “Левски”