olimpi написа:tmanolov написа:Може ли аз, без да искам д аобиждам никого? Ся, това с Арвард се изчерпа вече - видяхме ги и царевите Япита, видяхме ги и подменените променкаджии - сущий некадърници и крадци като Влади МагниЦки от Стопанската академия в Свищов :oops: . Ма друг ми е поинтът - някои работи са прекалено адвансд за нас - не че са лоши, просто няма как да бъдат приложени, поради ред ограничения, най-малкото липсата на достатъчно данни. Ок де, все отнкяъде трябва да се почне, просто да не се очаква уау ефект, едно на ръка, а второ - въпросните да не се вземат много на сериозно. Горе-долу същото е да правиш ТА на БФБ - на Дау е супер, ама не и тук. И проблемът не е в ТА като цяло :mrgreen:
Отколе по онези държави, по които цъкаме с език нАуката е тясно свързана с практиката вкл. и в спорта. Дойчо и онези от ниската земя (чудесна страна, тези дни съм в Амстердам) са пионери поне във футбола, да ползват някои постижения на науката и във връзка с това поздравления за ръководството за назначената нутриционистка (освен това е симпатяга), че с ядене на банички и мазнотии се става Дани Начев.
И сега малце офф ама много офф. Това с Харвард стана нарицателно (за съжаление, дипломите от престижни унта май не се ценят подобаващо). Да видОхме ги сите маскари. Колктоо до Кирчото, аз дълбоко се съмнявам въпросното лице да е завършило Харвард с оглед на особеностите на преподаването в американските университети (изкл. тясна комуникация с преподаващия професор във вид на консултации и свододно суъбеседване) и неговото ниво на английски . По-скоро е взел някой друг курс он лайн.
Прав си, Нидерландия наистина е много красива страна.
Всеки, който е бил там, може да го потвърди.