ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 00:09

helic написа:
blue avalanche написа:
helic написа:
blue avalanche написа:Сангаре това, Сангаре онова. Савгаре, Сангаре, Сангаре...
Тоз го изкарахте нЕкъф Тиери Анри ли, Лаказет ли, Леао ли... Споменавам ги щот са чепни

никакъв такъв не сме го изкарали, просто констатираме, че с него отбора игра по-добре
Трудно ли е да се проумее или във всичко трябва да се вкарват крайности?

Срещу кого сме играли по-добре? Срещу Алкмаар? Срещу Брага? Или нЕкви изплющяци като Сабах?

по-добре от днес играхме и срещу Брага, и срещу Сабах, и срещу евреите

А Сабах и евреите са в едно изречение с днес(Алкмаар), защото...?
Като сме играли по-добре срещу Брага, защо сме тук? Нали великият Сангаре беше на линия? И страшно ги наплаши? Още спят на запалена лампа.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 авг 2025 00:10

В защита на Алдаир и Майкон, които ги знам, че са слаби в защита така или иначе, ще кажа, че без тях ние няма да си излезем от полето

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 авг 2025 00:11

helic написа:по-добре от днес играхме и срещу Брага, и срещу Сабах, и срещу евреите

Рупанов вкара гола срещу Сабах в София, а в реванша беше титуляр, а Сангаре - контузен!
Нещо се обърка.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2025 00:12

Дам :( няма класичка за повече. Преса 0 , в атака -1 , статични положения -50
Много тъпанарски първия гол , нашия спести едно протягане на крак да попречи/спре центрирането и двамата по метър и петдесет се надскачаха.
Мажото тия от 3ма до 5ма нови спокойно може да ги кара при Илиана нещо по градината да й помагат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2025 00:14

blue avalanche написа:Като сме играли по-добре срещу Брага, защо сме тук? Нали великият Сангаре беше на линия? И страшно ги наплаши? Още спят на запалена лампа.

Колега, нали сме съгласни, че в момента няма кой да подава за голове? Ако е така, кой според теб е по-полезен за Левски в такава ситуация? Сангаре, който може да гони и натиска защитниците или Рупанов, който чака на гюме, някой да му я подаде?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2025 00:15

Гледам пак пропуска на Марин. Абе майка му стара, тая топка е нарисувана за далечния ъгъл...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 авг 2025 00:24

W84me написа:Колега, нали сме съгласни, че в момента няма кой да подава за голове? Ако е така, кой според теб е по-полезен за Левски в такава ситуация? Сангаре, който може да гони и натиска защитниците или Рупанов, който чака на гюме, някой да му я подаде?

Значи предпочиташ 0:0 със Сабах в София. Добре.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 авг 2025 00:25

Тоя мач от където и да го погледнем, все е зле. Някой който разбира трябва да му направи разбор, ни аз не видях едно положително за нас нещо. Не владеехме развоя в нито един момент. Имаше някаква епизодични , хаотични опити да направим нещо в атака и край. Във всяка фаза бяхме надиграни.
Трябва просто да се съсредоточим в първенството и квото стане. Ясно е, че отбор като АЗ ако не ни подцени, нямаме никакви шансове. А те не ни подцениха.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 авг 2025 00:26

tmanolov написа:
Aronaks написа:
vvessel написа:Някой беше пуснал статистиката, че сме били 9 корнера и тъжното е, че не успяхме да направим нищо от тях. НИЩО.
А Лц са изравнили срещу същите тия АЗ от статични. Слушах и коментар, че и вратаря не бил много убедителен при центриране. Тук бих хвърлил вината главно върху треньора, защото миналата есен със същите футболисти бяхме страшилище при статични, а сега сме безопасна игла.

Хулио натиска защита, да се надяваме, че скоро ще обърне внимание и на нападението. Но днес Майкон беше пренавит и направи много слаб мач. За България имаме отбор, който с още 2-3 добри попълнения може да свали Лудогорец, въпросът е дали Ръководството на Левски наистина иска да бутне хегемона и дали ще ни бъде позволено да се борим при равни условия с тях. За второто съм убеден, че няма да ни бъде позволено, за първото съм 50 на 50.

Левски няма отбор, има пълнеж, който игра на 101% и го покри късметът. За титла - е, Ок, мечтите са безплатни

Дори и да са пълнеж, Хулио успява да направи отбор от този пълнеж, и то отбор, който може да се сбори за титлата.Проблемът е, че ние не мислим за бъдещето. Препоръчвам на всички тук да изгледат Спортал след мача. Нико Петров казва много истини. Ние или ще се развиваме като Лудогорец, за което ни трябва супер богат собственик, или ще правим нещо подобно на АЗ и на другите холандски отбори. Това са двата пътя. Другото е борба за тройката.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2025 00:28

Eminem написа:
W84me написа:Колега, нали сме съгласни, че в момента няма кой да подава за голове? Ако е така, кой според теб е по-полезен за Левски в такава ситуация? Сангаре, който може да гони и натиска защитниците или Рупанов, който чака на гюме, някой да му я подаде?

Значи предпочиташ 0:0 със Сабах в София. Добре.

Не предпочитам нищо, Рупанов има място в Левски, но за такъв мач Сангаре щеше да свърши повече работа.

Върни се в “Левски”