Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Kris_men2000 » 31 май 2025 13:34

Какво стана с бразилският плеймейкър. Никакъв го няма . Не говоря за Рилдо защото този си е чисто крило консуматор.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 31 май 2025 16:26

blue avalanche написа:
Венелин написа:Всичко е въпрос на преговори. Кой казва, че трябва да го купим на 100%!? Може да го вземем под наем, част от правата, да предложим български футболисти - Берое имат 1 българин, като изключим юношите, а едва ли ще платят 400 хил. Тук е мястото на ръководството да покаже бизнес нюх.

1. Ние много българи ли имаме, че ги раздаваш с лека ръка?
2. На Берое ще му трябват българи за титуляри, а не някакви изплющяци, които да търкат пейката. Ние колко такива можем да им предложим? Възниква и резонният въпрос: като са готови за титуляри, ние що не ги пускаме?
3. Какво значи "като изключим юношите"? Защо "изключваме" юношите? В един отбор пенсионери ли трябва да играят?

1. Имаме 7 човека преотстъпени. От тях Веласкес иска само Рупанов да се върне в Левски. На другите ще им се търсят отбори, явно са излишни за сега.
2. Чандъров и Галчев досега бяха твърди титуляри в Септември и Локо. Антоан Стоянов игра в повечето мачове на Ботев Вр. Другия въпрос е към ръководствто.
3. В мъжките отбори обикновено играят футболисти на възраст над 18 години. Случва се и пенсионери, като Г. Петков, но много рядко. Също така рядко играят и юноши /под 18 години/, когато имат съответните качества. Такива в Берое не съм чул да има. Разбира се могат да пуснат всякякви юноши и да сменят до 5-та минута. За отбор който не преследва високи цели това също е вариант.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 31 май 2025 18:46

Пълен смях е правилото, накрая Славия и Септември ще си разделят 12 глоби по 400 Хил и даже най-вероятно ще изпреварят половината туристически трупи в А група. Бразилчето изглежда добре на клипчета ако е той де!!! Ради Кирилов ми допада много като играч, лично на мен ми ще ми е интересно да гледам Боби да води атаката.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 31 май 2025 19:45

Бразилчето изглежда добре, но бившият му клуб доволни че нито разчитат на него, нито някой има претенции да го вземе под наем. В същото време ние ще платим и трансфер. Какво правим ако се повтори случая с Лима. Този клуб има доста добра школа и можеше да привлечем някой от отбора им при 20 годишните?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 май 2025 22:50

scooool написа:Пълен смях е правилото, накрая Славия и Септември ще си разделят 12 глоби по 400 Хил и даже най-вероятно ще изпреварят половината туристически трупи в А група. Бразилчето изглежда добре на клипчета ако е той де!!! Ради Кирилов ми допада много като играч, лично на мен ми ще ми е интересно да гледам Боби да води атаката.

От А група само три отбора играят с по-малко българи и това са Тире, Лц и Берое. Всички останали си имат достатъчно. Днес гледах Арда, в чиито състав цяла пролет преобладават българи, как изгермечиха скъпото чуждестранно Тире. За мен правилото е много добро и ще понамали купуването на ментатета на килограм.
А бразилчето като нищо може да е Лима 2. На видео всичко е възможно. За краткия престой на Лима на терена може да му се направи такова клипче, че и ПСЖ да се поинтересуват от него.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2025 07:50

Венелин написа:1. Имаме 7 човека преотстъпени. От тях Веласкес иска само Рупанов да се върне в Левски. На другите ще им се търсят отбори, явно са излишни за сега.
2. Чандъров и Галчев досега бяха твърди титуляри в Септември и Локо. Антоан Стоянов игра в повечето мачове на Ботев Вр. Другия въпрос е към ръководствто.
3. В мъжките отбори обикновено играят футболисти на възраст над 18 години. Случва се и пенсионери, като Г. Петков, но много рядко. Също така рядко играят и юноши /под 18 години/, когато имат съответните качества. Такива в Берое не съм чул да има. Разбира се могат да пуснат всякякви юноши и да сменят до 5-та минута. За отбор който не преследва високи цели това също е вариант.

1. Това, че ще търсим отбори на преотстъпените не значи, че Берое са си "счупили краката" да ги искат. Че и да ги разменят за звездата си на всичко отгоре.
3. Като смениш 4 човека в 5-тата минута, веднага ли да ти уредят час за психиатъра или след мача?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 01 юни 2025 09:05

blue avalanche написа:
Венелин написа:1. Имаме 7 човека преотстъпени. От тях Веласкес иска само Рупанов да се върне в Левски. На другите ще им се търсят отбори, явно са излишни за сега.

1. Това, че ще търсим отбори на преотстъпените не значи, че Берое са си "счупили краката" да ги искат. Че и да ги разменят за звездата си на всичко отгоре.
3. Като смениш 4 човека в 5-тата минута, веднага ли да ти уредят час за психиатъра или след мача?

Това е вярно - никой не знае какво ще иска Берое. Говорим за наем, не за покупка. Погледнато от финансова гледна точка Берое има сметка да ни даде Годой под наем, защото ще играем в евротурнирите. Ако блесне там ще си вдигне цената двойно.
Точно в Берое Хубчев го правеше този номер, но за един човек е приемливо. За 4 е чисто теоретична възможност, но няма да е изненада, ако и това го видим в някой мач следващото първенство.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 01 юни 2025 15:44

Като няма пари за плеймейкър защо не върнем Георги Миланов? Човека ще дойде без пари и в отлична форма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2025 18:09

Ако, хипотетично, бразилейрото пристигне, с указанието за 4-ма българи в стартовия състав, с привличането на Кирилов и връщането на Рупанов много хора изведнъж стават излишни. Твърде много хора.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 юни 2025 18:44

[quote="blue avalanche"]Ако, хипотетично, бразилейрото пристигне, с указанието за 4-ма българи в стартовия състав, с привличането на Кирилов и връщането на Рупанов много хора изведнъж стават излишни. Твърде много хора.[/quot

Според мен единия между Колев и Сангаре си заминава. Фадига го няма вече, Лима и Марин ще приключат скоро с Левски + Илиян и мароканската принцеса.... Да не се окаже, че ни трябват хора.

Върни се в “Левски”