efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Мнениеот koisa » 09 мар 2025 18:51

Веласкес май започнаха да го разкриват. Нещо много започва да ми прилича на Костов.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2025 18:58

koisa написа:Веласкес май започнаха да го разкриват. Нещо много започва да ми прилича на Костов.

Само в България разкриваме треньор след 5 мача. Тука всичките са за закриване, но можем да разкриваме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2025 18:58

Лудогорец едва бият 10 от Локо Сф и ще станат шампиони...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 мар 2025 19:02

W84me написа:За мен вина има Веласкес за този мач. След перфектното начало се превъзбудихме или подценихме мача. Славия ни пресираха, а ние играхме припряно, без контрол върху топката. Второто полувреме си беше напълно скандално за професионален футбол, терена се превърна в някакъв лазарет, а съдията се изложи тотално.

Този гол, който вкарахме не беше плод на отборни усилия и някакъв натиск . Просто Мислович се пребори в средата и пусна много добър пас, който беше и добре реализиран. Преди това Славия имаха удар, след това имаха удар и чак после последваха двата им гола. Те владееха и средата на терена и само червения картон обърна нещата. И този картон както и евентуалната дузпа бяха благодарение изключително на индивидуалните действия на Сангаре. Отборно бяхме кръгла нула и това си пролича особено второто полувреме, когато нямаме и голово положение. Особено притеснителна е тенденцията към регрес, която се забелязва и неприятното е, че започва твърде рано. Очаквах да има някакъв спад по някое време, но реално започна от второто полувреме на третия официален мач на Веласкес и продължава все още. Докато не направи 2-3 убедителни победи, не толкова с резултат колкото с игра, притесненията които бяха в началото си остават.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2025 19:04

За пръв път от много години, може би 20, гледам мач от Б - срамно е при 2000 продаени билета за Б, да има оше толкова гратисчии! Мачът като игра няма да го коментирам, ще спомена само едно нещо - на 5-6 пъти се започваше спонтанно скандиране в Б "раев-ковро" или "НСПП" и точно в този момент онова врякащото с микрофона веднага пресичаше всички подобни скандирания, като започваше веднага "Само Левски" или "Левски-шампион". Как да ви кажа за каква "алтернатива" иде реч :oops: :oops:

Та надеждата за нещо я оставете - дори на Б му е забранено да скандира срешу г.з. -всичко е точно де, вече и калъфките започнаха да стават някаква голяма цел за нас, а славизацията върви със страшна сила....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2025 19:07

NOMER14 написа:
W84me написа:
vvessel написа:Сега слушах пресконференцията на Веласкес и коментара на Нико Петров, който каза, че Хулио е по-подходящ за анализатор отколкото за треньор, защото обяснява какво е трябвало да стане и защо не е станало, а всъщност неговата работа е да направи така, че да стане. На Хулио му остават доста важни мачове да се докаже, като се почне още от Арда, после идват Ботев, Берое, Числото, Ч Море. А после и плейофите, които са изключително важни да задържим второто място. Само да не стане така, да се борим за четвъртото, защото ако другите не бъркаха, нямаше да имаме тази комфортна преднина.

Кой е "Нико" Петров, че се изявява като последна инстанция? Нереализиран футболист, треньор?

По думитете му не личи, че е Левскар. По-скоро си отмъщава за нещо.

Беше капитан на юношите набор 1988 и на националния отбор - игра в една формация с Николай Михайлов , Лъчо Балтанов, Мариян Огнянов , зетя на Сираков (сина на Асен Коруджиев) .
Беше считан за голям талант , дори в един момент Нюкасъл проявявах интерес към него . Беше привлечен в първия отбор на първата тренировка като треньор на Мъри ,преди да има 16 години. Още на първата тренировка е бил ошамарен от Топузаков преди да започне тренировката, от Мъри по време на тренировката :) . Още при влизането в съблекалнята на първия отбор се представил " За вас съм Нико Майстора " . Особено "топли отношения " е имал с Боримиров , там освен редовната игра на "аз ли те бутнах, или ти сам си падна" са били използвани и така авангардни възпитателни методики като "заключване в шкафче" . По-късно Николай Петров беше отстранен от Левски от Мъри.
Отиде в Славия - там същата работа .
Момчето имаше много талант, но главата не го слушаше и имаше самомнение, че е поне Балъков ако не и Зидан.
Не знам някога да е бил треньор в професионалния футбол. Беше в един момент треньор на деца. Сега не го знам .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2025 19:17

Аз лично не разбрах защо беше изваден Сангаре , според мен той трябваше да остане на терена, създаде не малко проблеми на Славия.
Много рядко критикувам треньор на Левски , но според мен Веласкес първо не си беше научил урока - трябваше да надъха играчите за много труден мач . Славия винаги играят по този начин срещу нас.
Не разбирам защо почти нямахме удари към вратата на Кръстев ,момчето има ръст и рефлекс ,но има проблеми при ударите от разстояние ,особено ниски . Просто като не можем да пробием стената от играчи на Славия , бой от разстояние Кръстев практически никога не лови топката ,а я избива .
На мен лично Търдин въобще не ми хареса, поне според мен нямаше добро отиграване.
Със смяната на ван дер Каап донякъде съм съгласен при положение,че сме с човек повече, но според мен във ваденето на Мислович нямаше никаква логика.
Последна промяна от honda на 09 мар 2025 19:55, променено общо 1 път.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 мар 2025 19:54

Няма нито един за който да кажем представи се прилично, не добре.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 09 мар 2025 20:05

Сега кажете, кое ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ ? Относно мача беше перфектен такъв резултат на Герена не помня. Играхме колкото можем с 10 човека близо час. Изглежда пак ще сте втори. Хайде лека вечер и САМО СЛАВИЯ!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 09 мар 2025 20:28

1913SS написа:Сега кажете, кое ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ ? Относно мача беше перфектен такъв резултат на Герена не помня. Играхме колкото можем с 10 човека близо час. Изглежда пак ще сте втори. Хайде лека вечер и САМО СЛАВИЯ!

Много борба, малко футбол и като майсторство и като времетраене.

Върни се в “Левски”