rhaegar написа:metodito написа:Ами съжалявам, но просто да изкарваш равенството на Лион с Разград като аргумент за превъзходството им е все едно да казваш, че на времето, когато бихме Марсилия в безсмислен мач за тях, сме ебати и великите. Кое не е ясно? Или че по някаъв начин може да сравняваш тогавашния "Левски" с тогаваншната Марсилия. Наистина не е сериозно. Не им беше приоритет, не ни опукаха.
Аргумент за превъзходство на Разград е това, че до сега през сезона имаха само победи и две равенства. И на тях мачът оня ден не им беше приоритет и не ни опукаха, по тая логика.
Аз ги гледах с Лион, можем да кажем абсолютно същото-Лудогорец си играха добре, даже на моменти доста добре, особено като имаш предвид разликата в класите. Защо Лион не са играли на 100% тях не ги интересува и си вземат резултата, съперника да се оправя. Да ти звучи като нещо, което можем да кажем за мача в неделя?
С Методи не се спори, това е дървеният философ на форума, той разбира от всичко и задължително ще ти даде пример с някой мач от преди 20-30 години, за да "подсили" тезата си. Нищо, че тогава и сега футболът няма нищо общо. На всички казвам, не си губете времето с Методи, не си заслужава. Аз само знам една приказка "Когато 20 души ти казват, че си куку, а ти се смяташ за Наполеон Бонапарт, най-вероятно тези 20 са прави". В случая е напълно уместна. Лион не играели на 100%. Вероятно и Лацио в Рим не играеха на 100%, че стана 0:0, вероятно и Виктория Пилзен не играеха на 100%, че и там равен мач.
И погледни на Методи довода, имали били мач Лион с Реймс, а не казва нищо, че 3 дни след Разград имаха гостуване на Марсилия. Очевидно за Методи мач с Реймс е по-важен от такъв с Марсилия. Нарича 14 - кратен шампион "времянка" и Киро ги бил направил на продавалник, само не казва, че продавалника сме ние и наш Насо, и не казва, че Киро винаги взема заместници, а наш Насо само прибира, той пари за нови играчи не дава. Въобще, общуването с Методи е загубено време. Само правилата на форума ме спират да му кажа в прав текст с факти какво наистина мисля за него и за какъв точно го смятам. И не съм само аз, Странджата го нарече провокатор, който винаги иска да е център на внимание, Манолов и той преди по повод дербито с Тирето го "нахрани", вчера и Vvessel открито се усъмни в психическото му здраве, преди време и koisa влезе в спор с него, а неотдавна и Аронакс си имаше спорове с Методи.
На практика поне половината форум на Левски едвам му търпят глупостите, но няма как.
Този комплексиран човечец от Търново се смята за страшен специалист по всичко.
Пиша ти всичко това, защото знам, че си админ, и просто не си струва да спориш с този Методи.
Нормален човек членува ли си името, кажи ми?
Аз не съм виждал Стоянът, Руменът, Валерито, Петята, Райната, но за него е ок да се нарече Методито.
Вероятно за него братята са Кирилът и Методийто.
А Доналд Тръмп според наш Методи е "бай Дончо".
Определя коя половина от Бг е по-глупавата, как да минаваме на евро, щото било "зелено" и т.н.
И дори дава съвети да се изнасяме всички на Запад, та той и такива като него(ретарди) да си останели в Бг и да не им пречим.
Трагедия е този човек!