Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
22
11%
Х
30
16%
2
141
73%

Общо гласове: 193

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Мнениеот alexdb » 22 сеп 2019 13:02

dreamcradle написа:Според мен трябва на полицията да се дадат правомощия, като някой чупи - влизат и го чупят него :) Това в рамките на шегата разбира се, но наистина трябва да могат да влезнат, да арестуват и после това лайно да си плаща от джоба щетите. Също така забрана за мачове за поне 6 месеца и обществено полезен труд в Белене.

Съгласен съм, че не трябва да се допускат подобни ексцесии. Но проблемът е с две страни. Нашите "фенове" имат своята вина, но трябва да има и правила срещу всичките провокации на чичо Венци - с фалшивите новини, нагнетяването на напрежение, неособено адекватните цени на билетите за условията на мача. Отделно трябва да се обърне много сериозно внимание на съдиите, които по един или друг начин толерират антифутболни похвани с мотаене, симулации и т.н с цел накъсване на играта. Всичките тези неща в определена степен провокират и поведението на феновете.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2019 13:13

NOMER14 написа:Добра дума и за Каргас, доиграл мача...

При положението с петте непокрити слависта във вратарското поле, точно над главата на Каргас мината топка. Отново.
А Райнов, който някой похвалиха, може би защото не направи голям гаф, всъщност направи дузпа по безумен начин, която съдията не даде. Беше при 2:0, но ако я беше дал, можеше да се повтори простотията с Ловеч.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2019 13:17

Защо се измества темата и се опитвате, едва ли не, да ги оправдаете? Същите тези индивиди преди време трошаха седалките на НАШИЯ Сектор Б! Пак ли Стефанов им беше виновен? Пак ли симулации им бяха виновни?
А когато потрошиха Словакия? Стефанов ли им беше виновен?
Той ли е виновен, че 100 мача играем без публика?
Още да изброявам ли?
Цените на билетите били неадекватни, пък всички лумпени се набутаха на стадиона. Някой да е останал отвън?
Аз, когато цените не са ми "адекватни" не ги плащам. Ако тарифата на едно такси не ми е "адекватна" не троша колата, нали?

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 сеп 2019 13:21

blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:
И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !

И сега, като потрошиха сектора, "мазния плондер" ще се промени ли? Ще се разчувства ли? Кой ще го отнесе? Стефанов или ПФК Левски?
Щом в Европа са толерасти и не ги харесваме, да се присъединим към Турция тогава. Там са от бабаит нагоре...
Тези вандалщини само на Овча купел ли стават? Или на наркоманите все някой им е виновен? Ако не е "плондера", ще е Гела, ако не е Гела, ще е Джуджето, ако не е Джуджето ще е някой друг...

Ок, Левски ще плати 500 или 600 или 800 седалки. На ВС ще му изплатят застраховка. Пак казвам, че не оправдавам тези действия, но все отнякъде трябваше да дойде ответната реакция срещу гнусното прасе, а щом един наш директор си мълчи устойчиво, когато някой системно уронва престижа на клуба, то явно някой по трибуните е решил да се намеси. Такива дебелоглави тъпаци като ВС не се трогват от обиди, ако ще цял мач да се пее за майка му. На такива трябва да им се бръкне в джоба. И не знам дали ще се промени, най-вероятно не, щото си е обикновен тъпак, но поне ще знае, че ще има последици рано или късно.
Чакам някой да коментира, че това само в България го има и ние сме най-големите лумпени :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 сеп 2019 13:23

vvessel написа:
NOMER14 написа:Добра дума и за Каргас, доиграл мача...

При положението с петте непокрити слависта във вратарското поле, точно над главата на Каргас мината топка. Отново.
А Райнов, който някой похвалиха, може би защото не направи голям гаф, всъщност направи дузпа по безумен начин, която съдията не даде. Беше при 2:0, но ако я беше дал, можеше да се повтори простотията с Ловеч.

Брато, тва положение си е жълт за симулация. Много левашко гмуркане направи оня. Не че едно такова не го свириха в ШЛ през седмицата, но нямаше никакъв контакт. Абсолютно. А аз съм един от хората, които ненавиждат Райнов ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 сеп 2019 13:28

sinqkrepost1914 написа:Брато, тва положение си е жълт за симулация. Много левашко гмуркане направи оня. Не че едно такова не го свириха в ШЛ през седмицата, но нямаше никакъв контакт. Абсолютно. А аз съм един от хората, които ненавиждат Райнов ..

Абе посяга и му закача леко крака и оня се пльосва. То е ясно че е търсен контакт, но нашия посегна по същия левашки начин и за дузпата на Ларнака. При добро желание съдията можеше да я даде, ама реши да си спести ядове.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 22 сеп 2019 13:31

Serafim написа:
blue avalanche написа:
vratar4eto написа: Седалките половината не бяха закачени, дори в частта която седяха по-мирни фенове имаше доста паднали, защото хората тръгваха да сядат.

Това някакво оправдание ли е?
Значи, ако една кола е отключена, аз ТРЯБВА да я открадна. Така ли?

Пак си станал с гъза нагоре. По негови думи твърди, че седалките не са били монтирани и може да е имало предварителен сценарии или поне предпоставки за падане, че дори и хвърляне на седалки и дори сам укорява "организираните фенове" за това, че толкова им е акъла, но ти пак търсиш по евтин начин да говориш навъпреки.

Поне един човек ме е разбрал. Далеч съм от това да защитавам онези дето чупят. Казвам просто, че за мен чичо Венци се възползва от глупостта им, за което обаче няма да платят те, а клуба. Смятам, че преди мач трябва да се оглеждат гостуващите (и не само) сектори за нормални човешки условия. Не е нормално да платя 20 лв и да не мога да си купя вода, а бях наистина жаден. Исках да седна, защото ме боли крака, но седалките не позволяваха това. Не е нормално татко, дал общо 40 лв. да води сина си до тоалетна в храстите над седалките, защото няма къде.
И да., не е нормално едни индивиди да дотрошат откачените седалки и полицията да ги остави да си тръгнат спокойно, някои даже с "трофей". Тези същите дори влязоха без билети, защото полицията си ги знае и вместо да ги спре на входа, гледа да им направи място. А за нас сигурно другия път билета ще е 50 лв.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 22 сеп 2019 13:38

vvessel написа:
sinqkrepost1914 написа:Брато, тва положение си е жълт за симулация. Много левашко гмуркане направи оня. Не че едно такова не го свириха в ШЛ през седмицата, но нямаше никакъв контакт. Абсолютно. А аз съм един от хората, които ненавиждат Райнов ..

Абе посяга и му закача леко крака и оня се пльосва. То е ясно че е търсен контакт, но нашия посегна по същия левашки начин и за дузпата на Ларнака. При добро желание съдията можеше да я даде, ама реши да си спести ядове.

В повечето случай това нарушение се свири. За последния месец съм видял поне десет подобни дузпи да се свирят из Европа. Райнов посяга, няма контакт с топката, има съприкосновение с противниковия играч, който пада. И да беше отсъдена дузпата едва ли щеше да има много протести от наша страна.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2019 13:45

Да видим дали правилно съм разбрал:
Значи, ако един шофьор на такси сложи тарифа от 3лв./км(примерно), колата му трябва да е Мазерати(най-малко), той трябва да е Джейми Фокс, а в колата да има минибарче с маркови питиета, ТВ с 50 канала и Сони плейстейшън. Ако поне едно от тези липсва С ЧИСТА СЪВЕСТ мога да взема големия чук и да му потроша колата. Нали така?
Вариант - ако не ми отърва тарифата да не ползвам таксито съществува ли?

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 22 сеп 2019 13:48

И все пак да кажа нещо и за мача :mrgreen: Харесва ми, че "Левски" играе с мисъл и си вкарва положенията. Не ми хареса нервността в играчите в началото на 2то полувреме. А и 100%ва дузпа при положението, в което Каргас и Петков получиха картони. Гошо просто изтървах топката и направи дузпа. На "Ботев" и "Черно море" имаше същата. Но явно наза някои отбори не се свирят

Върни се в “Левски”