efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.

Мнениеот specter » 30 юли 2019 12:21

TristaNNN написа:Срамота е, че вчера бяхме по-малко от 5000! Голяма срамота е в първи домакински мач на Герена, срещу отбор като Ботев (Пд) да сме толкова рехави! Иначе на претенции, капризи и мрънкане го докарваме - като прочетеш едни 10-15 страници от тая тема и може да ти се скапе цялото настроение от вчерашната хубава победа. :oops:

Претенции колкото щеш от милионите левскари, ама дотам приключва всичко, нали знаеш... В момента има абсолютно всички предпоставки тоя отбор да постигне нещо повече от шибания бараж и отпадане за Купата през есента, ама му трябва и подкрепа. Най-важното е подкрепата. Дано малко се посъбудят хората в следващите кръгове.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2019 12:24

Ако резултатът в Кипър беше положителен ( Х-2 ) снощи щеше да има минимум 12-13 хиляди. :lol:
Няма к'во да се лъжем, не само левскарите, всички български фенове са фенове на победата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2019 12:36

THE G.A.M.E написа:Ако резултатът в Кипър беше положителен ( Х-2 ) снощи щеше да има минимум 12-13 хиляди. :lol:
Няма к'во да се лъжем, не само левскарите, всички български фенове са фенове на победата ...

Koeто е много тъжно и същевременно много дразнещо, защото същите тия фенове на победата са най-големите капризници и мрънкалници. Ето, голям рев за екипите - върнаха Л-то. Голям рев за трансфери - ето ти и българчета, ето ти и европейчета. Голям рев за школата - ето ти започване на строеж на нов терен, ето то преструктуриране, ето ти нов модел, ето ти нови треньори и шефове. Ама - не! Рев що нямало ротации, рев що не пуснали Михайлов, рев що няма бек, рев срещу Райнов, вой срещу Алар (без изобщо да сме чули мнението на Хубчев по този въпрос след мача), вой срещу Мариан, вой срещу ръководството.
Направо не ми се мисли какво ще прочетат очите ни в четвъртък покрай мача с кипърците... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 юли 2019 13:23

Наистина беше срамно .. Хубаво поне, че тези които бяхме на стадиона създадохме хубава атмосфера. С тази игра и тоталното мачкане срещу жълтурите само мога да се представя какво щеше да е на пълен стадион ..
Ама Тристан е много прав, половината само от тия глезли, дето мрънкат в интернет пространството да идват на всеки домакински мач и два стадиона няма да ни съберат. А проблема дори не е в самото мрънкане. Нека всеки си мрънка цяла седмица за квото си поиска, но накрая да дойде на стадиона и да подкрепи отбора. Така поне после ще има основание за мрънкане и изразяване на позиция, защото и той с нещо ще е допринесъл. А като толкова не му харесва нещо винаги може да слезе до оградата и да си извика квото не му харесва, поне некой може да го чуе. Тука с писане файда никва. Но иначе деня и часа били неудобни, небето било мрачно, в синоптика щяло да вали дъжд, а за писане по фб и форумите не е неудобно..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юли 2019 16:51

На някой направи ли му впечатление как заигра Левски след смяната на Костов и какъв импулс вдъхна той и преди това как бяха с Алар напред изолиран .... Жалко, само че явно е голям любимец на Хуби ...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 юли 2019 17:00

tatusindo написа:На някой направи ли му впечатление как заигра Левски след смяната на Костов и какъв импулс вдъхна той и преди това как бяха с Алар напред изолиран .... Жалко, само че явно е голям любимец на Хуби ...

Костов раздвижва цялата ширина на атаката, и не е само консуматор, а и прекрасен подавач. Не знам с едно 4-4-2 ако пробваме, или едно коледно дръвче с Костов един от двамата зад Алар.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юли 2019 17:19

Масово се говори как са били само 5-6 хиляди на стадиона - а на някой хрумна ли му да пита какви са тия безумни часове на мачове и дни ? Миналата седмица от 21:00 във Търново... Вчера от 7 без 15 в София понеделник .... Кога трябва да работят и да си тръгнат от работа феновете на Левски, за да идат на мача на Герена ... Аз съм един от хората които, ако мача беше от 8 примерно щеше да иде на мача ... Делят ме 100 км от София и не ми е най-удобното време да пътувам в 6 по магистралата, особено когато съм до 6 на работа ... Това е моята гледна точка за посещаемостта вчера, като неживящ в столицата ни ...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 юли 2019 19:03

Е сега.....и на мен ми е неудобно когато Добруджа играе във 17.00ч щото и аз съм на работа до 16.30 а до там са 450км.... :mrgreen:

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 31 юли 2019 03:15

На мен пък са ми неудобни мачовете на Реал напоследък. Няма как след работа да хващам трансантлантически полет.
Нищо не им пречеше лятната подготовка да я проведат на Раовски или в някой училищен двор близо до Герена.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2019 21:47

Red_Neck написа:
Red_Neck написа:1, над 2,5 гола.

Честита победа.
Фиша си излезе, ... бях сигурен :)
Ботев изглеждаха крайно незаинтересовани от мача. Може би нямаха ден ....
Дали съдийството повлия на изхода от мача е въпрос на гледна точка. Според мен не - 1-цата си беше нарисувана, но е факт, че няколкото важни, спорни ситуации отидоха в една посока. Тези могат да се градят и за неотсъденото дърпане в началото на мача, и за симулацията на Паулиньо, и за поне 2 интервенции за ЧК (на Рейш и Зетя, ако не се лъжа), но на терена е важно какво е видял, как е тълкувал и какво е отсъдил съдията.

Много по-интересно е медийното отразяване на мача ;)
Почти всички спорни ситуации липсват в репортажите (като в един мач за суперкупата ;) ), но пък има видеа със заглавия: "Пленено знаме в сектор А", "Скромна подкрепа за канарчетата на Герена", "Божинов на Герена", "Атакуваха автобуса на Ботев".
С влизането на г-н БоШков, медийната палачинка определено се обърна.

Действаш много тънко брато, първо казваш, че съдийството не Е оказало влияние на победата на Левски, а после изреждаш цял ферман съдийски грешки в полза на Левски :lol: :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”