ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2019 11:05

Явно се опитват изкуствено да държат интригата в първенството до последно, само че с такива евтини постановки съвсем ще изгонят и малкото останали клети зрители. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT

Мнениеот groti » 20 май 2019 11:26

Highlander написа:Някой можели да даде пример от европейския и световния футбол като цяло? Кога един отбор в мач без значение за него, но от огромно значение за най-омразния му конкурент в първенството се хвърля да играе и извлича благоприятен резултат за конкурента си?!?
Понякога има стратегически загуби във войната, бизнеса и спорта. Такава загуба трябваше да бъде и това. Губиш един мач, но изпращаш основен конкурент в кофата за боклук. И не ми говорете, ние сме Левски, ние играем за нас, защото в случая въобще не играхме за нас, а за някой друг. Винаги трябва да постъпваш с враговете си така, както те биха постъпили с теб.

И кво? Сега трябваше да се нагъзим на Лудогорец за да върнем на Литекс за онова 69 дето си направиха с покойниците преди години за титлата и купата? Нема нужда. Спомням си че Наско прекръсти покойника на Ф.К. Тъпан тогава, а чичо Митко типично в негов стил обясняваше колко е нормално да си правят гърленки :lol:
110 години любов!

Върни се в “Левски”