ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30
Левски няма разиграващ халф и това е страховит проблем. Лошото е, че баш тия са най-редки и са много скъпи. Няма откъде да дойде. Имаме такъв в школата, ама е на 15 годинки и му е рано...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
W84me написа:Балкански Орел написа:
Незнам какво си гледал приятел.Божинов се раздаде на макс, просто няма кой да му даде топката.
Наистина се раздаде, не спря да ръкомаха на публиката, срещна се 3 пъти с топката.
Колко пъти се връщаше до центъра и се бореше с черните от Локо ? Не съм съгласен, човека беше много мотивиран за този мач.
А и да не забравяме срещу кой отбор играхме днеска.Отбора на Пловдив, може би втория по популярност в България след закриванието на червената звезда.Уважение за Локомотивците.
[center]Levski & Lazio[/center]
sin4ec написа:Левски няма разиграващ халф и това е страховит проблем. Лошото е, че баш тия са най-редки и са много скъпи. Няма откъде да дойде. Имаме такъв в школата, ама е на 15 годинки и му е рано...
Какво има Левски? Ляв и десен бек няма, халф няма, крило няма, не виждам какво толкова имаме. Имахме Костов, но ще го разбият заради малкото коте.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
sin4ec написа:Мач, в който нямаше нищо изненадващо. Двойката ни централни защитници изработи гола за противника буквално от нищото. Напред-пак нищо изненадващо. За мен днес Мариани се провали тотално. От конструктивен халф се иска сърце и смелост, а не връщане топката назад и покриване в миманса. Един път не тръгна ек на ек...
Страхливец! Шубе! Майната ти, мангал, толкова надежди се възлагаха на тебе!
Пил ли си или нищо не си гледал? Не знам кое от двете? Мариани беше сред хората, които най-много търсеха топката и съвсем според задълженията си се връщаше да я получава и от защитата и по фланговете и да комбинира и с нападателя. Пробва удари, пробва двойни подавания и извеждащи пасове. Тиам направи страшно много дребни грешки - сгрешени пасове, кофти първо докосване и тн., а и виси за наказание при следващ ЖК. Може и грешките да са продуктивани от това, че Дерменджиев настоява да го включва в разиграванията далеч повече, отколкото Роси и Славиша. Паулиньо и Кабрал бяха супер зле. Холандеца пак излишно задържа топката и изпуска момента да се надиграва или да подава, а бразилеца не сполучи при нито един опит за пробив. Само предизвикваше нарушения и до там. Райнов направи плах дебют, често бягаше от това да получава топката. На няколко пъти вместо да се открие, за да я получи, заставаше зад противник, като се изключваше от разиграването. В редките случаи, когато получаваше топката, то бе в непосредстване близост до съотборник, за по-сигурно. Въпреки това силата му се видя в единоборствата. Та с кого трябваше да играе Мариани в тоя мач не разбрах? Не е на крилото, та да се надригава ек на ек, както казваш, а в центъра, където бяха струпани две линии от по четири играча на противника...
W84me написа:Какво има Левски? Ляв и десен бек няма, халф няма, крило няма, не виждам какво толкова имаме. Имахме Костов, но ще го разбият заради малкото коте.
Днес центърът ни не работеше, там ни срязаха Локо Пд. Бяха стоварили 6 човека с различни функции в зоната, нека да не сме орандежави и да признаем добрата и правилна игра на съперника.
Мариани се оказа страхливец, което е за мен неприятната изненада...
Има качества, но с този страх-в Арда!
Serafim написа:Пил ли си или нищо не си гледал? .
Пил съм пепси, щото возих децата на мача и съм гледал, каквото съм видял.
Последна промяна от sin4ec на 17 фев 2019 23:30, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
sin4ec написа:Serafim написа:Пил ли си или нищо не си гледал? .
Пил съм пепси, щото возих децата на мача и съм гледал, каквото съм видял.
[offtopic]Виж сега, Говньо! Мери си приказките, че ми писна от лайнари! На трима им разбих зурлите, ако си ербап-заповядай и ти![/offtopic]
Голям пример ще излезеш за скъпоценното ти синче, Синчец.

sin4ec написа:W84me написа:Какво има Левски? Ляв и десен бек няма, халф няма, крило няма, не виждам какво толкова имаме. Имахме Костов, но ще го разбият заради малкото коте.
Днес центърът ни не работеше, там ни срязаха Локо Пд. Бяха стоварили 6 човека с различни функции в зоната, нека да не сме орандежави и да признаем добрата и правилна игра на съперника.
Мариани се оказа страхливец, което е за мен неприятната изненада...
Има качества, но с този страх-в Арда!
Някакси да ти е минавало през ума, че човека има да спазва тактически указания? Надали го е страх да се надиграва... Не е като да му е първи мач.
Elliah написа:Някакси да ти е минавало през ума, че човека има да спазва тактически указания? Надали го е страх да се надиграва... Не е като да му е първи мач.
Единственият ни футболист участвал в ЛЕ, дори с голове там, ама го било страх, има вече 8 гола на сметката си и толкова асистенции.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Elliah написа:Някакси да ти е минавало през ума, че човека има да спазва тактически указания? Надали го е страх да се надиграва... Не е като да му е първи мач.
Единственият ни футболист участвал в ЛЕ, дори с голове там, ама го било страх, има вече 8 гола на сметката си и толкова асистенции.
Време е да го забият на пейката и него. Да седне до голмайстора на първа лига... Със сигурност ще изненадаме всеки противник с тия тактически ходове