ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:15

delqnski47 написа:
popokutepetel написа:
Serafim написа:
delqnski47 написа::roll: Обаче тука нещо не е у ред.
При удара на техния играч(Бадара ли къв беше) и гредата Кръстев не посегна.Що?Тоя вашия жендераз и той я би като жендераз дузпата.Има нещо гнило...май сте станали сателити на микре.

Ако очакваш сериозен отговор - Кръстев няма никаква практика. Отделно, че и му куцат много неща.

Ми той с изявите си от днес няма хептен никаква практика да има :) Не знам ако беше пуснат малкия дали щеше да допусне такива грешки и да си вкара сам гол

Тоя ,като ни бихте последния път, направи мачът на кариерата си.Никой не може да ме убеди че е шаран :!:

Не знам какво е. В днешния мач Етър имат два удара в рамките на вратата. Единият е при гола и тоя им подари топката, вторият е при гредата при която удара беше слаб, право в обсега на вратаря, а Кръстев демонстративно бяга от топката. Малко по-ниско и топката беше вътре.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2018 20:16

hydetoshi написа:
W84me написа:
Red_Neck написа:
W84me написа:Абе дайте на Прохазка да бие тая дузпа ве, майка му стара ве

Колега, ще коментирате ли ситуацията при.... дузпата?

Колега, в реално време дузпата изглеждаше 100%, на повторението също, не знам дали са дали повторение от камерата зад вратата.

Ако трябва да използваме вашия стил. Въпроса не е "Има ли дузпа? ",а "Не беше ли спънат нарочно вашия човек в последните секунди? " Пропуска вече си е ваш проблем.

Да, 100% го спъна нарочно и Нашименто изтърва ей така :roll: , нищо, че се бяха разбрали друго ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 11 мар 2018 20:16

sin4ec написа:Нелошо изигран мач, в който две груби индивидуални грешки ни лишиха от победата. Да имаш играч като Паулиньо е удоволствие и богатство. Титлата е непостижима цел отдавна, поляганията и съдийските истории в челната двойка са ежедневие. При сходни ситуации и игра Лц и отбора на ГГ спечелиха по 2-3 мача чрез споменатите методики, ние загубихме 4 точки. Не сме и готови за титла-никой не си е правил такива илюзии. Имаме още няколко контроли до първия си мач за тази пролет, нещата трябва да се изчистят. Между впрочем Холмар спомена тази седмица в едно интервщ именно това, което аз твърдя от есента, цитирам по памет: " Роси ни подготвя да взимаме автоматично правилното решение в дадена игрова ситуация...".
Станислав Костов липсваше днес определено!

не се ограничавай само с Левски,коментирай и националният ни "тим",който играе контроли вече 14 години,готвейки се за N-тото световно или европейско.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 20:16

е има и такива мачове, комбинация от невървеж, тъпи грешки и откровено подценяване.
Кръстев - сори Майкъл, в такива мачове се показва дали може да се разчита на теб. Явно за момента не може
Найденов - личи си че не е за бек момчето, съвременния бек трябва да може да центрира. Той се чудеше как да не центрира, че да не се види, че не може. Иначе отзад игра прилично, ама отпред страдахме на десния фланг
Централните - квото можаха направиха, ама вратаря ги закопа. Бяха стабилни както обикновено, с изключение на един-два пропуска на Яблонски, ама май беше от разсеяност или от превъзбуденост от това, че бе капитан
Фигейредо - като се изключи че центрирането за тъпата вратарска грешка дойде от неговия фланг (но то и не бе нещо кой знае колко опасно центриране) игра добре. И да, май наистина не притежава центрирането на Цветкович. Но пък то и Горанов не го притежава...........
Гомез - не знам що го плюят някои, игра добре, Мисля само един грешен пас имаше
Нашименто - не само заради дузпата, мисля бе длъжник в този мач. Спокойно може да остане на пейката срещу оранжевите
Кабрал - тоя игра ли изобщо..................
Паулиньо - най-добрия ни играч, не само днес, но и в четирите мача до тук през пролетта. И мисля тепърва ще навлиза във форма
Ривалдиньо - този още има сигурно два месеца да влиза в час. Дано не се окаже менте, ама ни борба за топката, ни движение в наказателното. Само си подтичваше за влизане във форма явно
Тиам - нелош мач, този наистина е добре научен тактически играч. Няма офанзивни качества, ама май и не искат такива от него.
резервите
Буш - вкара гола, включи се с желание. За мен това е нападателя за мачове срещу подобни отбори. Ама от тук нататъка (с изключение може би на Верея) такива мачове май няма да има...........
Обертан - самото му включване и присъствие на терена води до различно положение в атаката ни. Но тия контузии......
Прохазка - игра добре, по мое мнение. И трябваше да бие тая проклета дузпа..........

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2018 20:17

Левски не е мръднал грам като отбор. Малко по-добрите резултати са на база новите попълнения и техните индивидуални качества.
Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 20:18

Оранжевите играха трагично срещу тези и само лудия късмет и вратарят им ги спасиха. Етър днес имаха имаха един точен удар преди гола, а другият им дойде, когато Кръстев изпусна топката. Не трябва да се правят трагедии, идва важен мач, като няма да сме ние, поне да не са припознатите, че както са впрегнали всички "сили" може и да ги добутат до решителен мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:19

Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:Да не искаш да го гали по главицата и да го успокоява? :)

Искам да прояви елементарна колегиалност и възпитание. Едно е да се радваш, друго е да дразниш и да оплюваш съперников футболист секунда след като е изпуснал дузпа. Изключително долно и грозно е. То ми е ясно, че припознаваческия ти мозък трудно ще разбере какво имам предвид, но поне пробвай.

Може да го е успокоявал бре! Ти все едно си бил топката, та си разбрал какво са си говорили. ;)

Ще ти припомня тази ти позиция, другия път като се възмущаваш от простотията на някой, не минал през вас.

Тези неща не ме впечатляват! Това е адреналин и никога няма да заклеймя някой за такава постъпка!

ОК, записвам... не те впечатляват, адреналин, не заклеймяваш....ясно.

Запиши си, че няма да прочетеш и мой коментар за подобна ситуация. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 мар 2018 20:19

ralka_levskarka написа:
hydetoshi написа:
W84me написа:
Red_Neck написа:
W84me написа:Абе дайте на Прохазка да бие тая дузпа ве, майка му стара ве

Колега, ще коментирате ли ситуацията при.... дузпата?

Колега, в реално време дузпата изглеждаше 100%, на повторението също, не знам дали са дали повторение от камерата зад вратата.

Ако трябва да използваме вашия стил. Въпроса не е "Има ли дузпа? ",а "Не беше ли спънат нарочно вашия човек в последните секунди? " Пропуска вече си е ваш проблем.

Да, 100% го спъна нарочно и Нашименто изтърва ей така :roll: , нищо, че се бяха разбрали друго ;)

Нали ти казвам Етър не отговарят за пропуска. Пича не уцели вратата, к'во да праиш?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:19

Ozzimozzi написа:
popokutepetel написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Тирето ако покажат играта си от последните няколко мача, и без треньор трябва да ги бием. Микренски въздух под налягане са тия.

Вие голяма игра ли показахте?

В сравнение с вас - да. Други въпроси имаш ли?
Резултатите обаче не говорят същото. 10 точки са си 10 точки!

Ми аз като махна мачовете с очевидно полягане се сещам за една спестена дузпа за Морето, един гол с ръка и спестена дузпа и червен картон срещу Дунав и едно избиване на топката с ръка от голлинията от Каранга в 89 мин. срещу Славия. Само тия три неща дават обяснение за разликата от 7 т. Като сложим отменения гол и гол от засада на Левски с Верея май разликата е ясно от къде е :oops:

Аз като погледна временното класиране и виждам 10 точки разлика, а ти брой каквото искаш. ;)

Мен ме вълнува разликата с първия и тя е 13 т. С останалите е без значение каква е. ;)

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 мар 2018 20:20

Истината е, че срещу затворени отбори играем трудно. Хубавото е, че в първата шестица такива почти няма да има, което поне на мен ми дава поводи да съм оптимист.

Върни се в “Левски”