Мнениеот helic » 11 мар 2018 20:16
е има и такива мачове, комбинация от невървеж, тъпи грешки и откровено подценяване.
Кръстев - сори Майкъл, в такива мачове се показва дали може да се разчита на теб. Явно за момента не може
Найденов - личи си че не е за бек момчето, съвременния бек трябва да може да центрира. Той се чудеше как да не центрира, че да не се види, че не може. Иначе отзад игра прилично, ама отпред страдахме на десния фланг
Централните - квото можаха направиха, ама вратаря ги закопа. Бяха стабилни както обикновено, с изключение на един-два пропуска на Яблонски, ама май беше от разсеяност или от превъзбуденост от това, че бе капитан
Фигейредо - като се изключи че центрирането за тъпата вратарска грешка дойде от неговия фланг (но то и не бе нещо кой знае колко опасно центриране) игра добре. И да, май наистина не притежава центрирането на Цветкович. Но пък то и Горанов не го притежава...........
Гомез - не знам що го плюят някои, игра добре, Мисля само един грешен пас имаше
Нашименто - не само заради дузпата, мисля бе длъжник в този мач. Спокойно може да остане на пейката срещу оранжевите
Кабрал - тоя игра ли изобщо..................
Паулиньо - най-добрия ни играч, не само днес, но и в четирите мача до тук през пролетта. И мисля тепърва ще навлиза във форма
Ривалдиньо - този още има сигурно два месеца да влиза в час. Дано не се окаже менте, ама ни борба за топката, ни движение в наказателното. Само си подтичваше за влизане във форма явно
Тиам - нелош мач, този наистина е добре научен тактически играч. Няма офанзивни качества, ама май и не искат такива от него.
резервите
Буш - вкара гола, включи се с желание. За мен това е нападателя за мачове срещу подобни отбори. Ама от тук нататъка (с изключение може би на Верея) такива мачове май няма да има...........
Обертан - самото му включване и присъствие на терена води до различно положение в атаката ни. Но тия контузии......
Прохазка - игра добре, по мое мнение. И трябваше да бие тая проклета дузпа..........