ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Мнениеот olimpi » 10 сеп 2017 22:33

popokutepetel написа:
olimpi написа:Тези винаги са играли на кило кръв е метър кожА срещу нас, напоследък за шапка пари и се очакваше да загубим точка или точки.

Ако не беше тази глупава грешка на Любенов най-вероятно си взимахме мача . Очаквателно, отборът ни не е готов физически и не е сработен и ще губи такива мачове или точки. Реално ни трабва време и чак пролетта може да заприличаме на отбор. И моля модераторите да разчистят бездомната припознаваческа сган.

Ми то това с времето го слушаме вече 10 г. с тенденция да го слушаме още толкова.
Били изморени при положение, че имаше почивка. А какво още месец-два ще се обиграват, а после поради липса на скамейка ще са изморени?
В Левски има един хроничен проблем - тотална безхаберност на ръководството от десетилетие. Привлича се куцо и сакато за комисионни и после треньора трябва да си ги бие в главата. За какво изобщо в Левски са супер-посредствени играчи за В група като Орачев, Любенов, Ангелов? Особено при положение, че нямаме нито едно чисто крило, имаме един чист дефанзивен халф и по един ляв и десен защитник. И това не е от вчера и не е само от Митов. Това е дълга тенденция от много години. И не спира!

Да но сега имаме треньор и няколко прилични играча. Без подготовка, а и самият Роси беше намекнал, че отборът има проблеми с физическото състояние...аз поне очаквах подобен мач. Успокоих се , че Ботев нямаха положения , но...една елементарна грешка + настройка физически сили и т.н. и овапцахме мача.

А късата скамейка ще ни изяде главата по нататък, защото смените се видяха: Мики, Любенов, малкият Боримир, отделно липсата на адекватен дефанзивен халф и качаествен ляв бек.

Тази година целта трябва да е ЕКТ и купа (с малко късмет) и изнервяне на гората. Ако пролетта разликата е в рамките на 5-8т. може да се мисли и за нещо повече.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 сеп 2017 22:33

demon777 написа:
popokutepetel написа:
Плещиш глупости. Футболът е феърплей. При Тирето това го няма и само в сдухана мутренска територия като България подобни маркетингови трикове се пробутват. Който ще да ходи на мачовете на Тирето - според всички, вкл. и според собствениците им те СА ЛИТЕКС с 4-те купени титли. ЦСКА е история. А колко са добри ще ги видим в прекия мач.
И помни от мен Тирето шампион няма да стане, както и Тирето до няколко години няма да ги има. Просто защото са маркетингов трик.

А тва дето се случва при вас не си ли го виждал някъде другаде?
Купуване на скъпи футболисти високи заплати заемо за какво ли не приходи никакви и накрая фалит

Не знам на кое викаш тирето ама да не ви затрият по- рано

Ми виж в търговския регистър балансите на Левски и маркетинговия трик Тире-Етрополе. Не знам що ама Тирето пак с милионни загуби. А като Гришко гризне дръвцето за пореден път и гледа ЕКТ по телевизора и почнат виковете "Оставка" кво праим? Отива си в Ловеч и си сменя името :) И тогава ти кво ще чиниш? Ще духаш супата както казваше един ваш любимец :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 сеп 2017 22:34

demon777 написа:
popokutepetel написа:
Плещиш глупости. Футболът е феърплей. При Тирето това го няма и само в сдухана мутренска територия като България подобни маркетингови трикове се пробутват. Който ще да ходи на мачовете на Тирето - според всички, вкл. и според собствениците им те СА ЛИТЕКС с 4-те купени титли. ЦСКА е история. А колко са добри ще ги видим в прекия мач.
И помни от мен Тирето шампион няма да стане, както и Тирето до няколко години няма да ги има. Просто защото са маркетингов трик.

А тва дето се случва при вас не си ли го виждал някъде другаде?
Купуване на скъпи футболисти високи заплати заемо за какво ли не приходи никакви и накрая фалит

Не знам на кое викаш тирето ама да не ви затрият по- рано

ти ли не знаеш на кое викат тирето :)
айде бе :)
остана и да не знаеш гътна ли се любимия ти отбор преди една година. Остана и да не знаеш чии играчи дойдоха да играят на неговия стадион, остана и да не знаеш кой ги доведе :)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 сеп 2017 22:34

Абе, тва за дузпата коментира ли се вече или набързо се постигна съгласие че дузпа е нямало и играта е била 100% чиста?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 сеп 2017 22:34

С играчи като Любенов,Орачев,Горанов,Ангелов,Панайотов и Цветкович няма как да се класираме по-напред от трето място :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2017 22:35

Като не се връзваме на изплющяшките "коментари" на разни левскимразци, останалите левскари можем по-трезво да обсъдим мача.
Едва ли някой си е правил илюзии, че при Роси(или КОЙТО и да е треньор) ще нижем само победи.
Много бързо забравихме, че отборът все още е в процес на градеж.
За конкретния мач - липсваше свежест. Има играчи, които просто не са за Левски. Любенов, Орачев, тук вече прибавям и Прохазка!
От началото на сезона Вутов не е изиграл силен мач!
Обертан малко се увлича в солови акции.
И въпреки всичко, загубихме спечелен мач! Не се виждаше как Ботев ще вкарат. Ние им помогнахме.
Толкоз от мен!!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 10 сеп 2017 22:36

popokutepetel написа:
Jordan1914 написа:
Stailio написа:
Jordan1914 написа:
Писна ми от неуважението,писна ми то лъжата!За пореден път видяхме,слаб ЛЕВСКИ,една гениалност на Обретан доведе до наш гол,ама се видя,как нямаме футболисти!Не може ,титулярният ти вратар да е наказан и ти да нямаш достойна резева!НИто Любенов,нито Кръстев са вратари!Жалко,но факт!Да,ЛЕВСКИ,ще бие Септември в София,но ще падне отнов в Стара Загора,това е и ще дойте 21.10.2017,когато ЦСКА ще ни съсипе,защото тая Италианска перла Де РОсито,незнае как да обесни на Оберта,Гомес,че това е мача на сезона,а Каранга,Барт и др. знаят какво е да мразиш Левски и ще ни съсипят!!!

Стига си пискал като госпожица.

Госпожици сте всички вие,които сте сложили сините очила!Такъв беше и Батков със своите коментари и вели изказвания!Паднахме ли,паднахме!Ще ни бият ли Берое,ще ни бият!Нека се молим,срещу Септември да не ни поръчат съдия,че Боби Галчев няма да ни жали!Това е!Левскарите,нито сме единни,нито нищо,защото половината са нагли,половината са слепи!

Ти няква врачка ли си кой ще ни бие?
Ще те призная ако си ипотекираш апартамента и де що имаш и сложиш всичко за победи на Тирето и на Галата ;)
Другото би означавало, че си кух тъпанар и говориш колкото да не заспиш :)

Абе момче,не те знам на колко си?Може би си по-голям от мен,може би не!Ама по мисленето си май си поне на 15!Ти знаеш ли реалност какво е?Ти не видя ли,че последните 2-мача късмета ни покри,като днес можеше да паднем повече!Тирето бие 6-2 отбор,който ни обърна,бие 3:0 в Стара Загора отбор,който не помня от кога не сме имали победа в СЗ!Аре стига с тия сини очила,мама му стара!!!И аз съм Левскар и на мен ми се иска да бием,но трябва време!Да,може би след зимата с нови крила,ще сме по-добри,но до зимата,дано поне си вземем домакинските мачове!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 сеп 2017 22:38

Цецо Чука написа:Абе, тва за дузпата коментира ли се вече или набързо се постигна съгласие че дузпа е нямало и играта е била 100% чиста?

... нито дузпата, нито токата на Панайотов в 12-тата минута ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 10 сеп 2017 22:39

Цецо Чука написа:Абе, тва за дузпата коментира ли се вече или набързо се постигна съгласие че дузпа е нямало и играта е била 100% чиста?

правят се че нищо не се е случило. няма такава ситуация

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 сеп 2017 22:39

mikata написа:С играчи като Любенов,Орачев,Горанов,Ангелов,Панайотов и Цветкович няма как да се класираме по-напред от трето място :idea:

Ми това е избора на Боримиров и Митов. Има ли смисъл да се коментира? Два бека, вратар, крило и деф. халф ни трябват.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”