ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|
Пълен потрес....... 
Те тия са някакви полуаматьори от държава-джудже. И идват без 4-ма от титулярите си. Хахаха. Всички под 3 гола разлика ще е срамно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Полу-аматьори от Черна Гора? Силно ме съмнява! Последният път като трупата на Боби Перуката игра с Черна Гора ни биха като тупан там.
Левски разтури една от най-силните си халфови линии.Защитата е под въпрос.Силно ме съмнява дори да вкараме повече от гол.
Играх го 2-ка в Еврофутбол.Букмейкъра ме гледаше като теле в железница.Надявам се да разкрият тоя некадърник и да му бият шута още днес.
Успех на Сутиеска, тия парашутисти имат нужда от урок,че отбор не се гради с освобождаването на 5 стари и привличането на 8 нови играчи.
Левски разтури една от най-силните си халфови линии.Защитата е под въпрос.Силно ме съмнява дори да вкараме повече от гол.
Играх го 2-ка в Еврофутбол.Букмейкъра ме гледаше като теле в железница.Надявам се да разкрият тоя некадърник и да му бият шута още днес.
Успех на Сутиеска, тия парашутисти имат нужда от урок,че отбор не се гради с освобождаването на 5 стари и привличането на 8 нови играчи.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
ivo55 написа:Те тия са някакви полуаматьори от държава-джудже. И идват без 4-ма от титулярите си. Хахаха. Всички под 3 гола разлика ще е срамно.
Вчера точно гледах класирането при тях. В последните 6 години имат 2-3 титли , а през останалото време неизменно са в топ 4 . Не знам от къде тоя оптимизъм .
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Елче колкото и да съм разочарован и ядосан не мога да си помисля тези твой словоизлияния и залози камо ли да ги напиша или кажа мен ще ме е срам ако съм на твое място.Не те съдя това си е твой проблем и силно се надявам след края на мача да се срамуваш.
-
Jordan1914
- Контакти:
От това,което виждам от първите два мача,нито тия Партизани,нито Павлодар правят нещо и това е само защото и Ботев и Дунав играят супер нахъсано...дано и наще излязат концентрирани и надъхани!!!!
Митрев; Цветкович, Яблонски, Пиргов, Горанов; Прохазка, Панайотов; Адениджи, Вутов, Нар; Мапуку
Пичове спешно ми трябва линк за диема спорт щото тия педерасти без извинение от близу ми спряха цифровата точно днеска ..
3-0, защото съм Левскар.