mikata написа:Само бой на тия некадърници
Народа го е казал
Бой Ебане и Сръбска музика
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Само бой на тия некадърници
vvessel написа:Ключовата дума е "следващата".
Защото отбора на който ти си фен няма нито една.
HardWork написа:olimpi написа:Запътили сме със страшна сила към небитието. Дългове, безхаберно ръководство, дискусионен треньор и играчи и най-лошото липса на дух, живец в отбора ни.
Мисля, че Верея ще ни бият, после финягата ще си бие капаците и почваме от А окръжна. Дано децата не се разбягат.
Звучи добре! По окръжните групи се подвизава и ЦСКА 1948 (Домусовото ЦСКА), така че пак ще ядете пердах
Red thunderstorm написа:vvessel написа:Ключовата дума е "следващата".
Аз съм фен на ЦСКА, а ЦСКА има много титли и купи. Но не това е темата, драги ми умнико!
popokutepetel написа:А вие отивате там където трябваше да си бъдете като всеки нов отбор - А окръжна. И ядък му на гнома парите за рушвети и далавери
popokutepetel написа:Red thunderstorm написа:vvessel написа:Ключовата дума е "следващата".
Аз съм фен на ЦСКА, а ЦСКА има много титли и купи. Но не това е темата, драги ми умнико!
Или по-точно е ималоМинало приключено време
Red thunderstorm написа:popokutepetel написа:Red thunderstorm написа:vvessel написа:Ключовата дума е "следващата".
Или по-точно е ималоМинало приключено време
Има ги и никой не може да ги вземе. А и нищо не е приключило. Най-доброто тепърва предстои.
kempesmario написа:Какво псувате треньора. Така с тези футболисти и Конте да ние треньор същото. Аз обвинявам най много Топузаков и също така виновника за напускането на Петрович, а също и виновника за назначаването на Тъпозаков след напускането на сърбина. Ще обвиняваш Митов когато си е направил селекцията и направил подготовката. Иначе и мен ме боли 2-ри мач падаме от Литекс-Микре с 3-0. Много слаби вратаря Кръстев, казвах , че от него нищо не става и няма качества за Левски, традиционно слаби 2-та Александровци, Минев, Нар, Адениджи, Огнянов, Сукуна. Специално за този мач слаби Прохазка, Бурабя и Нар. Никой не мога да похваля може би само Ивайло Найденов заклужава поощрение за хъса.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], vlong и 63 госта