ivo55 написа:Според мен не е нормално да правиш сравнение между школа създадена преди 6месеца и някои от отборите ви, които са надграждани по няколко години и децата играят заедно. Но иначе няма лошо, нека има и ваши деца на първо място. Все са си българчета. Да има интрига, да е интересно. Най-важното децата да се каляват и психически в тия школи. Без конкуренция нищо добро няма да се случи.
Не, аз не правя сравнения. Там вашите трубадури писаха феноменални глупости и правиха сравнения, когато U19 биха Левски с 2-0. Школата на Литекс не е на 6 месеца, в U17 и U19 кадрите са им основни. Бившето ЦСКА нямаше ли школа? 2004 са си основно техни деца, а са на първо място?
Синята школа от три години работи по определена методика и това дава резултат.
Съгласен съм с теб, че колкото повече конкуренция, колкото повече деца играят футбол, а не седят на таблета-това е за добро и ще даде плод след години.
Дразни ме, че хора, нямащи хал хабер от състоянието на ДЮШ футбол и не гледали и един мач се изказват и дават мнения по въпроса.
Аз лично съм очарован от ДИТ, Национал, гледал съм уникални мачове с уникални изпълнения на малки деца. Материал талантлив-колкото искаш! Истина ти казвам, там се вълнувам повече, отколкото на мъжете!