Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2016 22:50

ivo55 написа:Според мен не е нормално да правиш сравнение между школа създадена преди 6месеца и някои от отборите ви, които са надграждани по няколко години и децата играят заедно. Но иначе няма лошо, нека има и ваши деца на първо място. Все са си българчета. Да има интрига, да е интересно. Най-важното децата да се каляват и психически в тия школи. Без конкуренция нищо добро няма да се случи.

Не, аз не правя сравнения. Там вашите трубадури писаха феноменални глупости и правиха сравнения, когато U19 биха Левски с 2-0. Школата на Литекс не е на 6 месеца, в U17 и U19 кадрите са им основни. Бившето ЦСКА нямаше ли школа? 2004 са си основно техни деца, а са на първо място?
Синята школа от три години работи по определена методика и това дава резултат.
Съгласен съм с теб, че колкото повече конкуренция, колкото повече деца играят футбол, а не седят на таблета-това е за добро и ще даде плод след години.
Дразни ме, че хора, нямащи хал хабер от състоянието на ДЮШ футбол и не гледали и един мач се изказват и дават мнения по въпроса.
Аз лично съм очарован от ДИТ, Национал, гледал съм уникални мачове с уникални изпълнения на малки деца. Материал талантлив-колкото искаш! Истина ти казвам, там се вълнувам повече, отколкото на мъжете!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 дек 2016 23:07

Аз правя разграничение между юноши и деца. И физиологично и на ментално ниво. Юношите са селектирани през годините и аз приемам, че на това ниво в ЦСКА и Левски това са младежи, които са избрали футбола за своя професия. На малките деца да им гледам класирането не виждам смисъл. Мога да се хвана на бас, че повечето от половината изобщо няма да играят професионален футбол никога. Тепърва ще ги пресяват и селектират. Много от тях физически няма да се окажат годни. Много от тях ще се травмират заради лоши терени, липса на адекватни грижи и т.н.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2016 23:26

ivo55 написа:Аз правя разграничение между юноши и деца. И физиологично и на ментално ниво. Юношите са селектирани през годините и аз приемам, че на това ниво в ЦСКА и Левски това са младежи, които са избрали футбола за своя професия. На малките деца да им гледам класирането не виждам смисъл. Мога да се хвана на бас, че повечето от половината изобщо няма да играят професионален футбол никога. Тепърва ще ги пресяват и селектират. Много от тях физически няма да се окажат годни. Много от тях ще се травмират заради лоши терени, липса на адекватни грижи и т.н.

И е така, и не е...Роналдо също е бил някъде в школа. Еден Азар не се е научил вкъщи сам на футбол. Нещата са вързани. Школите и никой друг ще създадат играчите, които ще ни извадят от лайната. Това са реалиите и който не ги схваща, си е за негова сметка...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 дек 2016 10:38

Левски готви истински трансферен удар. "Сините" водят преговори с германския Майнц 05 за правата на Тодор Неделев, твърдят колегите от "Топспорт". Според информацията с разговорите се е заел шефът на ДЮШ Даниел Боримиров, който освен, че владее немски, има и добри връзки в Германия.

Самият Неделев пък в момента играе като преотстъпен в Ботев (Пловдив), откъдето изгря за големия футбол. За трансфера на "Герена" настоял главният скаут Георги Чиликов, а той бил одобрен от собственика Спас Русев. "Тодор Неделев е добър футболист, но лично аз не преговарям за него", коментира самият Боримиров
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 дек 2016 15:30

mikata написа:Левски готви истински трансферен удар. "Сините" водят преговори с германския Майнц 05 за правата на Тодор Неделев, твърдят колегите от "Топспорт". Според информацията с разговорите се е заел шефът на ДЮШ Даниел Боримиров, който освен, че владее немски, има и добри връзки в Германия.

Самият Неделев пък в момента играе като преотстъпен в Ботев (Пловдив), откъдето изгря за големия футбол. За трансфера на "Герена" настоял главният скаут Георги Чиликов, а той бил одобрен от собственика Спас Русев. "Тодор Неделев е добър футболист, но лично аз не преговарям за него", коментира самият Боримиров

той не е ли преотстъпен на Ботев до юни 2017 год,как ще стане да го вземем под наем не ми е много ясно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 яну 2017 15:14

Трима футболисти, които са били сред приоритетите в селекцията на Левски, са отказали предложението на "сините" към тях, пишат колегите от "Тоспорт". Става дума за играчи от чужбина, единият от които е крило.

Въпросните футболисти са били силно желани на "Герена" от спортния директор Станислав Ангелов и старши треньорът Елин Топузаков. Причината за отказа не е ясна, но е твърде вероятно да става дума за разминаване по финансовите въпроси.

Не е тайна, че в 26-кратния шампион на България има нов таван на заплатите, който е 10 хиляди евро, а сумата, която клубът може да си позволи за даден трансфер не надвишава повече от 100 хиляди евро.

Поради тази причина на първата тренировка на отбора след няколко дни се очаква да бъде представен единствено Амаду Сукуна, който бе привлечен от Верея в средата на миналия месец.

http://www.sportal.bg/news.php?news=641743

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 яну 2017 20:31

Стана ясен един от съперниците на Левски по време на подготвителния лагер в Кипър. "Сините" ще срещнат най-силния румънски отбор в момента Виторул Констанца.

Новината дойде от ръководството на клуба от северната ни съседка. От там публикуваха програмата си за зимния лагер, като уточняват, че "най-престижната проверка ще е с българския гранд".

Двата тима ще се срещнат на 20 януари, като все още се уточнява началният час на проверката. Вероятно е тя да е в късния следобед на Острова на Афродита.

Пълната програма на Левски за лагера в Кипър все още не е обявена, като се очаква това да се случи преди началото на зимната подготовка на "сините", която стартира в началото на следващата седмица.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 яну 2017 16:40

Тошко Неделев може да го задраскате от списъка https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ava-412751
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2017 16:43

сини шампиони написа:
ivo55 написа:По принцип това е тема за трансфери. Не виждам как ще си трансферирате играч от вашия отбор пак в него.
Според мен, ако трансферите ще са ви играчи от Верея, трудно ще удържите 2-то място.

Ами ние си нямаме "г-н Ганчев" да ни реди милионни трансфери. 8-)

Що бе ,Финягата да не е беден :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 яну 2017 17:02

Oтборът на ЛЕВСКИ започва своята подготовка за пролетния дял от шампионата тази седмица.

„Сините“ се събират за първата си тренировка за 2017 година в петък, 06.01, като заниманието ще започне в 13:30 часа.

В 13:00 часа пък старши-треньорът Елин Топузаков ще говори пред медиите.

Срещата с журналистите ще е пред таблото на сектор „В“ в 13:00 часа.

Върни се в “Левски”