Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Мнениеот OOP » 14 юли 2016 20:04

Нема такава държава

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=TnKrSUMh_t8[/youtube]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 юли 2016 20:10

CSKA69 написа:Бойкоти, подигравки и бъзици - всичко това ще е до време.. Даже до първия гол в дербито, според мен! Няма как - отначало сектор Б ще си вика ''умрете, селяни'' и прочие лозунги, но когато цял сектор Г ти пее ''няма титла, няма купа, само синя тишина'' и резултата е примерно 1:0 за ЦСКА, първоначално подето от един, после двама, трима и тн, докато целия син сектор не запее любимото си ''бий чорбата по главата''.. :lol: И ето припознаването от страна на сините ще е факт, пък който иска да си бойкотира, да не ходи на стадиона и тн :mrgreen: След 2-3 години всичко това ще бъде забравено ;)

Пет пари не давам за мнението на сините фенове, нито пък за това на отбори с по един автобус фенове, понеже гледам има мисловни напъни и на такива... Прекалено са незначителни и не се виждат на хоризонта, за да мислят, че могат да издагат позиции или да ни засегнат по някакъв начин. Само се моля всичко с любимия ни отбор да е наред, за да можем най-накрая да мислим само и единствено за футбол! А отговорът към противниците ни ще се види на трибуните.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 14 юли 2016 20:25

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 юли 2016 20:31

Някой да знае защо ЦСКА-София играе с обърнати номера на гърба? Да не би това да са им оригиналните фанелки, за разлика от тези на ЦСКА-то в процедура ...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 юли 2016 20:33

OOP написа:http://www.livescore.dk/fodbold/inter-pfc-cska-sofia-14-07-2016/?popup :) :o :shock: :P :lol:

Изображение
''
Да ама виж, че Гонг дава ''еничарите'' със старата емблема.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 14 юли 2016 21:00

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юли 2016 21:30

Аз предлагам да бойкотирате първенството и да се свършват мъките ви .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 14 юли 2016 21:36

Old_death написа:Аз предлагам да бойкотирате първенството и да се свършват мъките ви .

Че те 5-6 годин само го бойкотират,нищо не са спечелили :mrgreen:
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 14 юли 2016 22:37

Много е готино да живееш в свободна държава! Всеки може да прави каквото си иска и да изпитва удоволствие, както си иска.
Не е хубаво да бойкотираш този мач. На терена ще играят две марки, две емблеми, две религии, двата най- големи отбора в България. Така, че колеги в синьо моля ви не опорочавайте дербито със сръдни и декларации (нещо в което сте царе), а се наслаждавайте и изживейте, както до сега!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

niko-8
Контакти:

Мнениеот niko-8 » 14 юли 2016 22:42

аз съм армеец от 35 г но ако вие направите този бойкот аз лично ще доида в сектор б да ви аплодирам а относно омразата , ако я нама това значи че няма смисъл от левски и цска ПС извинявам се за правописните грешки но съм се така напил отмъка че едвам гледам ЦСКА УМРА

Върни се в “Левски”