А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот sin4ec » 23 апр 2016 22:56

Имаше доста повече от 12 500, но като цяло под очакванията. Горе изрично съм казал: при хубаво време до 20 ще ги докараме. Не беше хубаво, дъжд валя и преди, и по време на мача, но пак повтарям: за мен е изненада наличието на празни места в А...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 апр 2016 22:58

sin4ec написа:Имаше доста повече от 12 500, но като цяло под очакванията. Горе изрично съм казал: при хубаво време до 20 ще ги докараме. Не беше хубаво, дъжд валя и преди, и по време на мача, но пак повтарям: за мен е изненада наличието на празни места в А...

Да, точно заради дъжда 6000 човека са се спрели да дойдат... просто не им предлагате продукт които да гледат. Стоев изповядва грозен и защитен футбол, много чужденци и никаква игра. Плаче ми се като знам, че идват мачовете от ЕКТ, а вие играете по-зле и от предишните 2 години :idea:
@ А Лудогорец с тая игра е аут още първия мач в ШЛ.
Последна промяна от Teo на 23 апр 2016 23:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 апр 2016 23:02

Teo написа:
sin4ec написа:Имаше доста повече от 12 500, но като цяло под очакванията. Горе изрично съм казал: при хубаво време до 20 ще ги докараме. Не беше хубаво, дъжд валя и преди, и по време на мача, но пак повтарям: за мен е изненада наличието на празни места в А...

Да, точно заради дъжда 6000 човека са се спрели да дойдат... просто не им предлагате продукт които да гледат. Стоев изповядва грозен и защитен футбол, много чужденци и никаква игра. Плаче ми се като знам, че идват мачовете от ЕКТ, а вие играете по-зле и от предишните 2 години :idea:

Нямам никаква представа, шефът на Тикет Про сам вчера на обед говореше за 15 000 продадени билета, а днес се оказа, че сме горе-долу толкова. Говореше за 400 останали места в А, а се оказаха 1000 и кусур...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 апр 2016 23:05

sin4ec написа:
Teo написа:

Нямам никаква представа, шефът на Тикет Про сам вчера на обед говореше за 15 000 продадени билета, а днес се оказа, че сме горе-долу толкова. Говореше за 400 останали места в А, а се оказаха 1000 и кусур...

Синчец, кажи нещо за играта. Лично ти пусна тема в защита на Стоев... днеска харесаха ли ти сините на терена?
@ Ако имахте Емил Велев за старши треньор щеше да се преборите за титлата, дори и с -7 точки. Просто Стоев е мека китка и става за треньор на опашкари... такива като Миньор и Монтана дето изпадна с тях в Б група :idea:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 23 апр 2016 23:09

отец Онуфри написа:Супер тъп мач. Лудогорец не са нищо особено. Ние можеше и трябваше да вкараме. Лично се разочаровах като видях че сектор А беше полупразен. Не съм съгласен че сектор Б беше слаб.

За сектор А явно е имало някаква свинско-микренска врътка. Споменаха, че в последния момент са върнати голямо количество билети

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 23 апр 2016 23:12

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:

Синчец, кажи нещо за играта. Лично ти пусна тема в защита на Стоев... днеска харесаха ли ти сините на терена?
@ Ако имахте Емил Велев за старши треньор щеше да се преборите за титлата, дори и с -7 точки. Просто Стоев е мека китка и става за треньор на опашкари... такива като Миньор и Монтана дето изпадна с тях в Б група :idea:

Абе кво все пригласяш в темите на Левски?
Глей си там аматьорските отбори и особено се задълбочи в история и статистика. Щото и с припознаване и без припознаване май ЦУЦА е отекла в канала :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 апр 2016 23:19

Неприятно впечатление направи поредната смяна в 20 минута на младия играч в зелено...не е сериозно това при отдавна решен шампионат! Лц имат класа и сработеност, това си личи, но при малко натиск и съпротива отсреща се огъват по всички линии. А сините днес може би за пръв път показаха отработени отигравания, сигурност и стабилно стоене в центъра, макар Лц да направи всичко по силите си да го овладее. Цялата мощ на двата тима бе хвърлена в средата на терена, добри действия в дефанзивен план и на зелени, и на сини.
Стоев този път излезе с правилния състав, направи правилните смени. Бе подготвил добре играчите тактически за противодействие на Лц, правилно се търсеше удар от всяка позиция на мокрия и бърз терен. Не успя да ни затрудни нито пресата, нито зоната на зелените. Този мач показа, че някъде много далече на хоризонта се забелязват контурите на нещо като отбор. Естествено, пътят е дълъг и работа има, колкото за нови три сектора на Герена... :)

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 23 апр 2016 23:19

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:

Срещу Лудогорец от Коледа насам само Левски е успял да играе, като с равен. Мисля, че дори щяхме да ги бием ако имахме малко късмет. А това с Кокала... просто го пропускам

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 апр 2016 23:29

Стоев бил страхлив и играл за Х - аз пък на стадиона друго видях.Левски бе отборът,който цял мач търсеше победата.Да,не ни достига класа се още да реализираме игровото надмощие над разградчани специално,но пък опитвахме.Гостите цял мач се ритаха като коне и като по чудо не завършиха с 10 души.Мога да отлича Сашо Александров, Прохазка и Нар,който не спря да тича и нямаше грешно отиграване до 80-тата минута.Божката с доста слаб мач(изненада,нали?),а на Венци не му беше денят.Бабатунде няма как да го преценим за 20 минути срещу такъв съперник при уморени съотборници.Като цяло видях доста хубави неща и ако отсреща не беше Лудогорец,а друг БГ отбор,нямаше да имаме проблем да бием.
Днес обаче трибуната беше най-важното и решихме с моите хора да спомогнем за изплащането и - ми нищо друго освен браво не мога да кажа.Друго си е да не влизаш и излизаш по 10 минути от стадиона и да не се буташ като магаре в тоалетните.Дано това да е началото на нещо хубаво за Левски!Аз лично вярвам във Стойчо и в отбора ;)

ПП Много селска смяна на Керчев за пореден път.Уж претендират за голям отбор и за европейско мислене,а селските номерца винаги влизат в помощ.Вярно е,че и наредбата трябва да се промени,но пък не им отива на претенциите.
Последна промяна от 0007 на 23 апр 2016 23:32, променено общо 2 пъти.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 апр 2016 23:30

Благодарности на всички, които са честитили за сектор А, преди всичко. Мач определено не стана. Имаха напрежение и респект и едните и другите и гледаха най-вече да не загубят. Едните за да докажат, че заслужено ще са пак шампиони, а другите да не си развалят празника. Едно 2:2 щеше да е много по-запомнящо се и емоционално от 0:0. След като Левски не може да докаже, че заслужава с нещо да е повече от Лудогорец в този мач в който всичко е на негова страна, въпреки всички подаръци които Лудогорец получи през годината, заслужено ще са шампиони и им го честитя. Дано когато стане факт класирането за евротурнирите, Стоев да пусне двама нападатели заедно от първата минута и да играе офанзивно отбора, срещу който се падне и където се падне. Тогава оправдание няма да има.

Върни се в “Левски”