А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

csimoen2
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Мнениеот csimoen2 » 14 мар 2016 14:12

пореден слаб мач на Стоев, воден и проведен слабо, закъснели смени, не на място и т.н.

С този треньор скоро няма да видим бърза и резултатна игра, само нерви и мъка, треперене и т.н.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 14 мар 2016 14:16

comorad написа:
Der Schmarotzer написа:Гола вода сме. ама като се вгледам май и вода не сме, а само гола...
Това, което есента ни печелеше мачовете - защитата и средната линия ги нямаше никакви в днешния мач. Очевидно без Живко отзад и без Костадинов в средата сме за никъде. От 11-те на терена в синьо имаше 2-3, които знаеха защо са там. Останалите бяха като мухи без глави - стремяха се да не сбъркат някоя топка, за да не ги оставят на пейката следващия мач. Днес имаше 8-9 женски полови органи на терена. Мислех си, че като Ваги го няма нещо ще се промени, но не би. Явно причината наистина е в Гонзо и Тонев. Да излезеш на Герена да пазиш по някое време резултата срещу Пирин, тези наистина са си некадърни... Бурабия ми затвърди впечатлението, че играе футбол отпреди 30 години с десет докосвания и обикновено грешен пас. На Лукин явно акълът му е някъде другаде. Цонев, ех Цонев.... Краев, същият... Бедоя игра едно полувреме. Средната линия беше на Марс или на Венера. Отпред ДърВенци. Единствени Меголо и донякъде Нар, ама без адекватни пасове към тях, резултатът е нЪц. Отзад Веско, който обаче ако сме с чужди съдии още от тунела е с един жълт картон и Прохазка имат адекватни отигравания и движения по терена. Александров, както винаги и в Морето, и при Лудогорец - една-две грешки на мач, но качествени. Мъка, мъка... Накрая наистина ще ме откажат да ходя по мачове...

Много се отчаях, пазим резултат на ГЕРЕНА с Пирин. Мъка, мука. Даже като ни поведоха , не се и ядосах, сякаш вече сме свикнали с тези голове от заучени положения. За мен този Нар е гола вода, Менголо/куршума/ не можа да надбяга един човек, на един на един мъчи нещо но не му се получава. Нар не може да центрира, баси и крилото, след 60 минута не можеше да бяга :(. Краев разочарова, не знам какво стана с това момче. Като гледам от този отбор само Йорга е класа. Дано Стоев не си повярва, че Берое ще ни спука от бой. Не искал да рискува с пускането на Боби, добре кога ще го пусне, на есен като отиде в Ботев ли?
Надявам се с връщането на ДеНоер и Костадинов да си върнем средата на терена, че днес там беше трагедия.

Точно този мач гола е на Йорга, така че и той игра слабо...

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2016 14:18

Player написа:... Само да вземат да измислят нещо с корнерите, че изпълняват по 10-15 всеки път без резултат. Ако трябва късо подаване и пробиви да се опитат или връщане на топката назад и някой далечен удар, ще е по-добре от това сега. ..

И аз много се дразня на тези наши корнери... Все центриране директно в противниковия вратар, който спокойно си лови топката :lol: И това упражнение се повтаря през целия мач
CHELSEA

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2016 15:31

glarus_ds написа:
Player написа:... Само да вземат да измислят нещо с корнерите, че изпълняват по 10-15 всеки път без резултат. Ако трябва късо подаване и пробиви да се опитат или връщане на топката назад и някой далечен удар, ще е по-добре от това сега. ..

И аз много се дразня на тези наши корнери... Все центриране директно в противниковия вратар, който спокойно си лови топката :lol: И това упражнение се повтаря през целия мач

Да де, ама Бурабия не е при нас от 3 сезона и, както виждаш, се старае да насочва топката по главите на нашите ръстови играчи. Факт е, че понякога противниковият вратар улавя центрианията, ама да ти припомня ли качеството на същите тези центрирания, когато щатният изпълнител се казваше Владимир Гаджев?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2016 16:21

На мен ми е интересно- защо се центрира към Нар :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 мар 2016 16:44

И на мен ми е интерсно защо статичните положения ги изпълнява един от най-високите - Бурабия. Да има някаква страхотна техника на центрирането - не съм забелязал. Що тогава?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2016 16:49

ralka_levskarka написа:На мен ми е интересно- защо се центрира към Нар :?

:mrgreen:
Не се центрира, а се търси с дълги топки, защото халфовата линия не работи.
... и ние имахме един период при Стойчо, когато вратовете на играчите в средата пораснаха с няколко сантиметра ;)
За мен, това се прави от страх (у треньора), неувереност и липса на качества (у играчите).

А колкото до Бурабия, леко надценявате уменията му (лично мнение). Това момче не отиграва топка с по-малко от 3-4 докосвания, което води до загуба на темпо при атака. Цонев е същия образ - много излишни докосвания и ниско КПД.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2016 17:20

TristaNNN написа:
glarus_ds написа:

Да де, ама Бурабия не е при нас от 3 сезона и, както виждаш, се старае да насочва топката по главите на нашите ръстови играчи. Факт е, че понякога противниковият вратар улавя центрианията, ама да ти припомня ли качеството на същите тези центрирания, когато щатният изпълнител се казваше Владимир Гаджев?

Не съм казвал и дума срещу Бурабия, той за сега показва добри неща, не знам защо реши, че нападам конкретно него :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2016 17:43

glarus_ds написа:
TristaNNN написа:
glarus_ds написа:

Не съм казвал и дума срещу Бурабия, той за сега показва добри неща, не знам защо реши, че нападам конкретно него :mrgreen:

Ами, защото в момента той е щатен изпълнител на корнерите. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 мар 2016 19:22

След гола на Венци си помислих че всички свободни удари ще са негови и дадоха на Цонев след това. Не беше зле, насочи го във вратата но не може да се мери с този за втория гол. Трябва всичко да изпълнява според мен той и корнери и свободни удари, защото изпълнението му беше много добро. Такова едно подобно изпълни Вутов срещу Любимец и за друго в близките години не се сещам. Ако Венци изпълнява и корнерите, може и да се вдигне малко КПД-то, както вече го стори при свободните удари.

Върни се в “Левски”