Rage написа:Това е първият Левски от 4г. насам, които има потенциал и ми харесва. Трески за дялане много, но отборът е с класа над тези от предишните 3-4г. Стискам палци да задържим Прохазка, Аниете, Бедоя. Ако Гаджев се махне няма да е краят на света. Същото се отнася и за Йоргачевич, Домо, Педро, С.Александров. Другото определено ми харесва.
Иначе за реванша мисля че победител ще е този които има повече късмет. Просто към момента 2та отбора са равностойни с много леко предимство на Лудогорец, но пък те са гости така че .... 50/50.
Защото това е първият "Левски" от 4 и повече години, в който на някаква ръководна позиция (треньорска) има добър футболен специалист, вместо мотивиран "голям левскар".
Добра и сравнително стегната игра през голяма част от времето, каквато според мен беше и преди месец и половина, с тази разлика, че този път нямаше "тигри" на вратата. Мисля, че това е играта - хъс, желание, борба за всяка педя терен - която истинските привърженици на "Левски" искат да гледат, независимо от резултатите. Не знам какво ще се случи в следващите мачове, най-вече на 29-ти, но днес феновете можеха поне плахо да си помислят:
"Това май вече е моят Левски".
П.П. Качулките - за пореден път се показаха като престъпници спрямо "синята" идея, като пълни олигофрени и закоравели антилевскари