Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Истината е, че ФК Левски се превърна от гордост за България тим, където играеха легенди на нашия футбол в тъпунгерски отбор, с играчи събрани от "кол и въже", привлечени от 3-то дивизионни отбори. Гонзо даде всичко от себе си и вече трябва да напусне ама завинаги.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Ако някой може да ми обясни логично - как биеш един отбор с 8-0, после същият отбор получава 5 гола от Славия и няколко дни след това ти не можеш да го победиш... Няма "това е футбола" - няма такъв футбол чак!
Unforgiven_M написа:Ако някой може да ми обясни логично - как биеш един отбор с 8-0, после същият отбор получава 5 гола от Славия и няколко дни след това ти не можеш да го победиш... Няма "това е футбола" - няма такъв футбол чак!
Аз имам логично обяснение

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вчера много хора, в това число и аз, загубихме пари на хендикап от мача 

Играчите нямаха мотивация вчера и това ясно се видя. Левски при сегашното положение ще трябва да смени политиката си. Вместо да се дават пари(каквито вече няма)за недоказани чужденци трябва да се обърне внимание на работата в школата. Защото сега тя не функционира. Какво излиза от там? На голямата звезда Краев не игра нищо вчера, а за Орачев да не говорим. Първото полувреме го разминаваха като влак на малка гара. И ако за чужденците повечето от които си заминават в края на сезона е разбираемо защо не се напъват в тази ситуация, то за последните двама е необяснимо. Те би трябвало да изядат тревата. Кога,ако не сега ще имат възможност да блеснат. И ще трябва за няколко години да се забрави за купи, титли и евротурнири, а някак да се стабилизира финансово отбора. И на запад го правят.Вижте ПСВ Айндховен в Холандия с отбор изграден почти от собствени юноши водят убедително в първенството. Е, ние нямаме тази вълна отдолу, но ще трябва да ги създадем. И стига с тази купа. Ще ми се да я вземем заради трофея и толкова. Но да се разчита на това за да спечелим паи от Европа ми се струва абсурд. Каква е гаранцията, че няма да ни елиминират в първия кръг. Защото големи пари ще дойдат само от участие в групите, но до там ще трябва да елиминираме най-малко три отбора, а не виждам как ще стане.Ако отпаднем от Лудогорец да се махат измислените чужденци. Да се даде кардит на Стоев и да се изгражда отбор от млади играчи, ако трябва от други отбори от провинцията които ще дойдат в Левски само заради името.Ако се вземат чужденци, то да са такива като Ричард Ермоигбе с перспектива. Лека полека нещата могат да се получат за няколко години.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
veselinsk написа:Вчера много хора, в това число и аз, загубихме пари на хендикап от мача
Обаче малко хора спечелиха много пари

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- atanas7510
- Контакти:
Играх го твърда 2 победа за Хасково.Но Левски ме изненадаха ако са играли честно е похвално и им сваля шапка или нещо са объркали договорката или някой май не е разбрал.Не съм гледал мача така, че не знам.
Левски бие - мачът е уговорен----8-0 трябва ви голова разлика
Левски прави равен - мачът е уговорен--1-1 трябват ви пари да завършите сезона
Левски губи - мачът е уговорен---То постоянно губите
Левски прави равен - мачът е уговорен--1-1 трябват ви пари да завършите сезона
Левски губи - мачът е уговорен---То постоянно губите
Левски играе с Лудогорец за купата на 08.04.2015-та ако не бъркам? Това е достатъчно далече!
Не виждам смисъл от това вчера да играят: Йоргачевич,Нину,Стойчев,Гаджев,Абди,Аниете,Бедоя,Педор,Гикиевич/Домовчийски!
В този мач с/у Хасково вчера при това стечение на обстоятелствата (т.е. не можеш да се бориш за предно класиране) единствения
правилен вариант за мен е да играят цялта старша с/у Хасково!
Не виждам смисъл от това вчера да играят: Йоргачевич,Нину,Стойчев,Гаджев,Абди,Аниете,Бедоя,Педор,Гикиевич/Домовчийски!
В този мач с/у Хасково вчера при това стечение на обстоятелствата (т.е. не можеш да се бориш за предно класиране) единствения
Pichichi написа:Левски играе с Лудогорец за купата на 08.04.2015-та ако не бъркам? Това е достатъчно далече!
Сега почти 2 седмици няма да се играят мачове, заради националите. Ако не бяха взели участие и в този мач, ще им се събере 3 седмици без да са играли в официален двубой. Предполагам, че Стоев не е искал да ги оставя толкоз време в почивка, а и все пак трябва да се обиграва даден състав.