Мистри написа:Pride написа:PFC Litex написа:След това, което вчера сподели, мисля че Стоев няма място в отбор от ранга на Левски.
А то е?
"...Има ли смисъл да се доказвам?..."

М'чи к'о му е? Падна си на..., наш Стою. В която и да е добра компания (ако мога да направя това сравнение), щеше вече да е освободен. Тука си има Гонзича. На тях двамата визията им (ако кажем, че има нещо такова в главите им) за "Левски" съвпада, а тя е, че "ние сме там, където сме и там си ни е добре". Ако ЦСКА, Литекс и Локо Сф бяха в групата, отдавна да сме изпуснали влака за Европа и сега "да градим отбор". Изключително съм обиден от поведението му миналата година след някои от мачовете във втората седмица. Падаме от "Славия", примерно. Едно такова вяло отношение. "Мииии, ко ся. Това са ни възможностите", те тея мачове били ей-така. Имали сме един мач само де ги интересувал (за Купата), другите, все тая. Един вид... "примерно". Като контроли, разбираш ли... И се видя добре в Бургас с такава нагласа докъде си. Видя се, че "Черно море", обаче във втората седмица са си играли истински мачове. Инертен и апатичен, понякога си мисля, че той не иска да е в "Левски". Все едно някой насила го е докарал. Не от лятото! Веднагическо освобождаване на Гонзо и Стоев. Ако се чака лятото, сме до втория предварителен кръг. Другото е, че изборът за старши треньор трябва да бъде направен не от Гонзо. Това не подлежи просто на обсъждане! Всякакъв компромис ще е провал. Това е.
След това, което вчера сподели, мисля че Стоев няма място в отбор от ранга на Левски.
То това се разбра отдавна. Лично аз не го видях веднага. Но с течение на времето ми стана ясно и си обясних и мача за оставане в шестицата (нарочно? обърканата схема и поставянето на Аниете на крилото), и мача за Купата с "морето" и мъката с Лудогорец на полуфинала (където миг на гениалност от Аниете и няколко ключови спасявания на Йорга в Разград ни класираха, а не някакви гениални треньорски решения). И тъпотията с поставянето на крила за централни нападатели, заробването на Роман на бека (щото нямало кой.

) и последната му идиотия - промяната на позицията на Краев, което е вредно за развитието му. Но най-вече демонстративния му непукизъм и отношение, което показва на пресконференции и интервюта.
Ама има и нещо друго... Може и феновете на конспиративни теории да имат известно право и той да не е треньора на "Левски". И той просто да седи и да получава кинти. Което пак не говори добре за него... Това до голяма степен обяснява вялото му отношение и непукизма му към случващото се. Същите конспиратори казват, че не той, а чичо Гошо е бил треньора на Лудогорец...

Но не знам откъде черпят инфо за това. Все пак, нали по негово време "Левски" можеше да прекъсне серията на разградчани?