memnto написа:Браво страхотен мач на Беройци!.
Добре, че Берое срещна класен съперник... направо. Ония от Монтана ако са гледали мача ще утроят сумата, срещу която да стане нужното 3:0 на Герена! Щот са наясно, че май инак са 1/4 финалист.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
memnto написа:Браво страхотен мач на Беройци!.
Player написа:...
Такъв е футболът за съжаление, почти няма нищо мъжко в него...за ситуацията виня Иванов защото имаше жълт картон и при такова посягане пред полето знае, че ще получи втори. Просто така е станала играта ... Футболист трябва да рискува да си изкара червен картон само в края на мача и при много опасно положение и при нерешен мач също така. Това нито беше в края нито чак толкова опасно. Тактическа неграмотност за Иванов ...
Живко6461 написа:Player написа:...
Такъв е футболът за съжаление, почти няма нищо мъжко в него...за ситуацията виня Иванов защото имаше жълт картон и при такова посягане пред полето знае, че ще получи втори. Просто така е станала играта ... Футболист трябва да рискува да си изкара червен картон само в края на мача и при много опасно положение и при нерешен мач също така. Това нито беше в края нито чак толкова опасно. Тактическа неграмотност за Иванов ...
Мирослав Иванов. Един от безмисмислените трансфери. Него защо го взехме?
P.S. Мирослав Иванов и Георги Иванов. Върнати в "Левски" след като не са впечатлили с нищо при първия си престой. Георги Иванов след като е разочаровал напълно като директор и треньор. Пораженията от неговите изяви са много сериозни. Явно ще продължават. За съжаление.
Player написа: Дано Херо наистина дойде и дано никои не му се меси в работата. Всъщност Гонзо какво ще прави от догодина на Герена не ми е ясно? Ако е директор няма как да не се меси в чуждата работа и само да вреди. Всеки досега го е казал, къде гласно къде с намеци.
BadBoy написа:glarus_ds написа:Че е много слаб отбора, е факт. Но и тоя Кръстев свиреше със зелена фланелка. Не знам как не го беше срам нещастника. Гонзо и играчите толкова си могат, но тоя...
Кажи сега кои съдийски отсъждания повлияха на крайния резултат на мача?
Betchualeng Arnaikem написа:memnto написа:Браво страхотен мач на Беройци!.
Добре, че Берое срещна класен съперник... направо. Ония от Монтана ако са гледали мача ще утроят сумата, срещу която да стане нужното 3:0 на Герена! Щот са наясно, че май инак са 1/4 финалист.
glarus_ds написа:Betchualeng Arnaikem написа:memnto написа:Браво страхотен мач на Беройци!.
Аз лично гледах само първото полувреме, щото трябваше да пътувам. То беше мн слабо и за двата отбора, Левски все пак бе по-футболния тим. А хубавото голово положение дойде за Берое, когато реферчето не маркира очевиден фаул на Христов срещу Димов... Минути по-късно за подобно нещо веднага наду свирката за фаул на АниетеВторото не съм го гледал, нямам и желание, но споменаха, че имало спор за игра с ръка при гола на Берое??
luxorus написа:glarus_ds написа:Betchualeng Arnaikem написа:memnto написа:Браво страхотен мач на Беройци!.
Аз лично гледах само първото полувреме, щото трябваше да пътувам. То беше мн слабо и за двата отбора, Левски все пак бе по-футболния тим. А хубавото голово положение дойде за Берое, когато реферчето не маркира очевиден фаул на Христов срещу Димов... Минути по-късно за подобно нещо веднага наду свирката за фаул на АниетеВторото не съм го гледал, нямам и желание, но споменаха, че имало спор за игра с ръка при гола на Берое??
За играта с ръка на Минев и на Сърмов спестения втори жълт картон удобно забравяш.Не е нормално да се оправдавате със съдията.Цветан Кръстев свири това,което вижда и има топки,за разлика от другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 59 госта