Наско Сираков - официална тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истина ли е всичко това?
аз лично в тези форуми съм питал нещо много просто- какъв е иво тонев ? никой никога не каза. ако борат наистина е надрусал 40 милиона в левски как ще допусне някой да му се меси. сега се оказва, че пари давал, но чии? на герб, на мафията, на олигарсите, на чорни...?
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Веселинов написа:Stanimir-74 написа:"Миналата година Левски с всички възможни средства, с цялата съдийска помощ, не можа да стане шампион. А с оглед на играта, това нямаше да е заслужено..."
Точно, Кратко и Ясно!
Дори и Наско знае и вижда истината за миналогодишното подпиране и явно бутане на Левски от всички възможни инстанции, но виж някои закърнели мозъци...
И накрая пак № 2
Имаше съдийски грешки в полза на Левски, но имаше и такива, които ощетяваха отбора в определени мачове. Не смятам, че е имало "бутане на Левски от всички възможни инстанции", защото в такъв случай щеше да е спечелена купата, титлата или и двете. Левски игра честно и загуби, заради собствените си слабости. Това не пречи такива като теб да се упражнявате за "бутането"
Левски беше добутан, да играе финал за Купата с Берое.
Re: Наско Сираков - официална тема
terata написа: Ми така или иначе той днес прехвърли всичко на мустака. Както обикновено устата на Раев знае много, когато не е на хранилката, допреди това тишина.
Донякъде прехвърли, но също така стана ясно, че ТОНЕВ Е СИЛНИЯ ЧОВЕК, т.е. ГЕРБ и черната им касичка в Левски диктуват в момента. Батков няма избор, той може само послушно да върти опашка около ГЕРБ и Тонев, защото средствата в бюджета на клуба са ограничени, даже изчерпани. Черната каса държи механизмите за съществуване - от там не се плащат заплати, но се "пише сметка" за трансфери, за % за мениджъри, за стадиона, за каквото изобщо клуба не може да плати официално. ФК Левски беше подчинен на интересите на Майкъл Чорни, но след като той е болен и не може да се погрижи за делата си в България - Бойко Борисов е "посъветвал лично" Тодор Батков да вземе на работа тогавашния шеф на тотото, общински съветник в София и функционер на ГЕРБ - Иво Тонев. Това го призна Батков веднага след назначението на Тонев. Т.е. сам се е напъхал в лапите на ГЕРБ и от тогава слугува на двама господари. Това винаги свършва зле.
bobo_13 написа:Абе хора стига с тия съдии, мъдии. Вярно е, че това е най-голямото петно в историята на Левски. Да плащаш на фенове да те подкрепят???? Уау колко ли трябва да се бъркат в джоба Дортмунд тогава? СМешно е какъв фен си след като ти плащат. Феновете на ЛЕвски от сектор Б отдавна са извстни на цяла България най-вече с глупостите, които правят и "бизнеса" който въртят.
Най-притеснителното е наистина КОЙ УПРАВЛЯВА ЛЕВСКИ И КОЙ Е ЧОВЕКА В СЯНКА? КОЙ НАЛИВА ПАРИ В ЛЕВСКИ?
НЕ е тайна, че Левски има един от най-високите бюджети в Б-я. Най- високите заплати и никога не е имал финансови проблеми. От къде един адвокат
вади по около 10 милиона на година, след като стана ясно че спонсорите дават не повече от 3 милиона. От членски внос ли? Тия платените фенове дали си купуват билети? Когато излезе на яве името на ЧОВЕКА В СЯНКА, тогава всички игри ще лъснат. Казват някои Чорни. Е каква му е далаверата на Чорни да налива в това блато пари? Само черното тото ли остана? Май...май
Въпроса ти е точен,но не омаловажавай изнесенто за съдиите.Иначе наистина е интересно да се разбере кой стои зад Батков.Още ли Чорни дърпа конците или не?Мдаа...
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- liliputchica
warhead написа:bobo_13 написа:Абе хора стига с тия съдии, мъдии. Вярно е, че това е най-голямото петно в историята на Левски. Да плащаш на фенове да те подкрепят???? Уау колко ли трябва да се бъркат в джоба Дортмунд тогава? СМешно е какъв фен си след като ти плащат. Феновете на ЛЕвски от сектор Б отдавна са извстни на цяла България най-вече с глупостите, които правят и "бизнеса" който въртят.
Най-притеснителното е наистина КОЙ УПРАВЛЯВА ЛЕВСКИ И КОЙ Е ЧОВЕКА В СЯНКА? КОЙ НАЛИВА ПАРИ В ЛЕВСКИ?
НЕ е тайна, че Левски има един от най-високите бюджети в Б-я. Най- високите заплати и никога не е имал финансови проблеми. От къде един адвокат
вади по около 10 милиона на година, след като стана ясно че спонсорите дават не повече от 3 милиона. От членски внос ли? Тия платените фенове дали си купуват билети? Когато излезе на яве името на ЧОВЕКА В СЯНКА, тогава всички игри ще лъснат. Казват някои Чорни. Е каква му е далаверата на Чорни да налива в това блато пари? Само черното тото ли остана? Май...май
Пичове преди няколко месеца Гриша Ганчев пред Сашо Диков по нова ви го каза,ама му се смяхте (намерете си интервюто и го гледайте,как Гришата казва че Тонев викал на съдийте ,че сега като спечелят изборите пак, ще помни кой му е помагал,даже показа на Сашо Диков смс от сегашния собственик на клуба,който той каза "Не е Т.Батков"))!Б.Б. е в отбора чрез Иво Тонев,всеки в тая държава знае даже и вие,че Тонев е дясната ръка на Боко затова беше и шеф на тотото ама го махнаха и от тогава греда след греда!
Може ли да се окаже, че големите джакпоти ги печели...Левски, щото ако е така, Перчема си е за доживотен затвор за злоупотреби в особено големи размери
[offtopic]нямам[/offtopic]
-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Е добре де, пак не ми се връзва нещо- ако наистина тайния собственик на ЛЕВСКИ е ББ, тогава Батков за какво го държат още?! За параван ли, незнам...ми те могат спокойно и друго поставено лице да използват, що па точно Батков..
На Сираков или яко му е писнало, че разбърка лайната така в ефир, или иска той да е на мястото на Батков за да лапа от баницата. Няма да се учудя ако самият той е викнал онея с качулките, дето искат да са сини меринджеи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- liliputchica
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Е добре де, пак не ми се връзва нещо- ако наистина тайния собственик на ЛЕВСКИ е ББ, тогава Батков за какво го държат още?! За параван ли, незнам...ми те могат спокойно и друго поставено лице да използват, що па точно Батков..
Защото кредитите на Левски са към негови фирми, а и има най-много акции и се води мажоритарен собственик...
[offtopic]нямам[/offtopic]
Бях забравил за ГГ.Ето какво каза преди няколко месеца:
Гриша Ганчев открехна вратата за истинските собственици на Левски и показа скандален СМС от бос на сините
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев направи сериозна дисекция на българския футбол. Босът на оранжевите сподели, че собственик на Левски, българин, му е пратил СМС след мача в Ловеч, който е гласял: "срамна победа". Ганчев, който говори в предаването "ДикOFF" по Нова ТВ, поясни, че не визира Батков, а също така призова сините да спрат да работят със съдиите. "Ядосвам се с мачове. Самозабравиха се някои подуенски управници. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Виж колко съдии изгоряха. Решили да си купуват фабрики на 8 септември. Продажно племе. Защото някакъв си там… директорчето, дето си духа перчема, трябвало да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне повече ли? Ненаиграли се още. Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях. Всичките тези, които си купиха фабрики на 8 септември изгоряха. Ще се отървем от това крадливо и корумпирано племе, поне докато аз съм във футболния съюз. Нека един от тях да излезе и да каже "Той ме накара и аз еди-какво си". А не да ми звънят по телефона и да ми мънкат "Ама ние г-н Ганчев така, той ни каза, че като дойдели на власт, той такова". Ама чакайте бе, свирете по правилата, кой ви кара да правите чудесии Тия работи дето ги прави това директорче там, аз съм ги правил преди 18 години и не прокопсах. Не стават нещата така, и аз лъснах бързо. Добре, побутни ги малко, ама това са очевадни работи, прекалено е. Звънят ми съдии и ми се оплакват. От БФС също ми звънят. Казали им, че след изборите пак ще си свирят. Може, но на мегдана с кавала. Имало директива от най-високо място да ставали шампиони", заяви Ганчев, след което продължи. На водещия Сашо Диков, Ганчев показа СМС съдържащ текста „срамна победа". Въпросният коментар, според Ганчев, е на един от новите собственици в Левски, който по думите на бизнесмена е българин. "Вижда се, че собствениците им имат морал да си признаят, че им е срамна победата. Българи са собствениците, няма да ги кажа сега. Батков не знам какъв е, този който ми ги праща тези неща е българин и знам, че е собственик", коментира Гриша Ганчев, който в заключение оплю и служебния министър на спорта Петър Стойчев. "Ами това недоразумение новият министър? Казал на Армен Назарян, че не може да му дава заплата, защото нямал диплома. А той Назарян има диплома от Русия. Беше една година в Москва, където изкара треньорски курс. Какъв болен мозък трябва да си, за да се подиграваш на национални спортове като борбата и художествената гимнастика. Мисли се за Краля-слънце, понеже са го сложили за министър. Съжалявам, че Алеко Константинов не е жив да опише днешното време. Пълна простотия, животът ни мина в нея. Ако на Стойчев му сложа на Армен Назарян медалите на врата, ще се удави веднага в басейна." Пред Сашо Диков Ганчев говори по широк кръг въпроси, касаещи бизнеса, контрабандата, ДДС измамите, визията си за България, скандалите около МВР, административния капацитет и други.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=424290
Гриша Ганчев открехна вратата за истинските собственици на Левски и показа скандален СМС от бос на сините
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев направи сериозна дисекция на българския футбол. Босът на оранжевите сподели, че собственик на Левски, българин, му е пратил СМС след мача в Ловеч, който е гласял: "срамна победа". Ганчев, който говори в предаването "ДикOFF" по Нова ТВ, поясни, че не визира Батков, а също така призова сините да спрат да работят със съдиите. "Ядосвам се с мачове. Самозабравиха се някои подуенски управници. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Виж колко съдии изгоряха. Решили да си купуват фабрики на 8 септември. Продажно племе. Защото някакъв си там… директорчето, дето си духа перчема, трябвало да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне повече ли? Ненаиграли се още. Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях. Всичките тези, които си купиха фабрики на 8 септември изгоряха. Ще се отървем от това крадливо и корумпирано племе, поне докато аз съм във футболния съюз. Нека един от тях да излезе и да каже "Той ме накара и аз еди-какво си". А не да ми звънят по телефона и да ми мънкат "Ама ние г-н Ганчев така, той ни каза, че като дойдели на власт, той такова". Ама чакайте бе, свирете по правилата, кой ви кара да правите чудесии Тия работи дето ги прави това директорче там, аз съм ги правил преди 18 години и не прокопсах. Не стават нещата така, и аз лъснах бързо. Добре, побутни ги малко, ама това са очевадни работи, прекалено е. Звънят ми съдии и ми се оплакват. От БФС също ми звънят. Казали им, че след изборите пак ще си свирят. Може, но на мегдана с кавала. Имало директива от най-високо място да ставали шампиони", заяви Ганчев, след което продължи. На водещия Сашо Диков, Ганчев показа СМС съдържащ текста „срамна победа". Въпросният коментар, според Ганчев, е на един от новите собственици в Левски, който по думите на бизнесмена е българин. "Вижда се, че собствениците им имат морал да си признаят, че им е срамна победата. Българи са собствениците, няма да ги кажа сега. Батков не знам какъв е, този който ми ги праща тези неща е българин и знам, че е собственик", коментира Гриша Ганчев, който в заключение оплю и служебния министър на спорта Петър Стойчев. "Ами това недоразумение новият министър? Казал на Армен Назарян, че не може да му дава заплата, защото нямал диплома. А той Назарян има диплома от Русия. Беше една година в Москва, където изкара треньорски курс. Какъв болен мозък трябва да си, за да се подиграваш на национални спортове като борбата и художествената гимнастика. Мисли се за Краля-слънце, понеже са го сложили за министър. Съжалявам, че Алеко Константинов не е жив да опише днешното време. Пълна простотия, животът ни мина в нея. Ако на Стойчев му сложа на Армен Назарян медалите на врата, ще се удави веднага в басейна." Пред Сашо Диков Ганчев говори по широк кръг въпроси, касаещи бизнеса, контрабандата, ДДС измамите, визията си за България, скандалите около МВР, административния капацитет и други.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=424290
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
щото той е идеален за тази роля. справяше се добре при чорни. известно време може да е бил сам и тогава започна затъването и сега пак е с помощни гуми на колелото
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!