Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

1914lsfc
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:39

фифи перото написа:Аз няма да отида.
Но ме дразни тъпоумният начин на написаното- на заплахи.
Явно не си ме разбрал.

Е, разбира се, че няма да отидеш просто си философстваш като 99% от пишещите в този форум!
Как видя "заплахите", а не видя това:
" .....Ще се успокоим и ще върнем доверието си чак когато всички наши искания бъдат изпълнени! Скоро те ще бъдат окончателно избистрени и обявени сред широка дискусия между левскарската общност.
Искаме Левски да възвърне своята отнета идентичност!
Няма да позволим на никого да помрачи нашата стогодишнина!
Ние ще направим така, че за вековният ни юбилей да се говори дълго!...."

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 15 юли 2013 21:40

Поне ще има лов за папагали и вкарани в кафеза :mrgreen:

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:43

didayyord написа:
1914lsfc написа:Защо не ми отговориш на мнението, а се правиш на ощипан?!
didayyord написа:
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!

Хайде да видим тия "хиляди левскари", които "наркоманите" не пускат на мач дали ще напълнят стадиона примерно на мач с Любимец през ноември или просто ще си мрънкат по форуми.
Тук е пълно с некви дървени философи, които само говорят, но когато трябват действия никви ги няма, а ето, че веднъж се иска от вас нищо да не правите, за да покажем принципна позиция и веднага писвате :shock:
Жалка история - добре, че има интернет където да се изявите.

Ходил ли си в Мадан, момче. Аз съм минавал от там няколко пъти и съм видял една местна забележителност, която ще използвам, за да ти отговоря сега.
Върху оградата на гробищата в Мадан, стои надпис:
И ние бяхме като вас и вие ще станете като нас.

В Мадан не съм бил, но съм ходил покрай мачове на Левски по много други градове, села и паланки из България както и на "живописни" места по чужбина като Сараево, но така и не ми отговори ще дойдеш ли на разни мачове с Любимец, Пирин ГД и т.н. през ноември, декември, когато примерно спре да се бойкотира или пак само наркоманите ще сме там. И дай по-конкретен отговор, а не форумно-философски ;)
Последна промяна от 1914lsfc на 15 юли 2013 21:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:43

1914lsfc написа:
Явно не си ме разбрал.

Е, разбира се, че няма да отидеш просто си философстваш като 99% от пишещите в този форум!
" .....Ще се успокоим и ще върнем доверието си чак когато всички наши искания бъдат изпълнени! Скоро те ще бъдат окончателно избистрени и обявени сред широка дискусия между левскарската общност.

След това, което си написал, наистина не си добре.
Правете каквото искате.
Продавайте наркотици, хвърляйте бомби, бийте се..
затова сте малко и все по-малко ще ставате.
Акъл не се присажда.Успех.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:44

dzhambov написа:Да направиха го жълтите(и нищо не постигнаха тогава) защото тогава отбора им беше много слаб и вие ли за това няма да ходите?

Тази неделя агитката на Левски няма да присъства в гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев" като знак на протест, насочен не просто срещу поредния позорен провал на отбора в евротурнирите, но най-вече срещу кардинално сбъркания начин на работа и мислене в този клуб, довел ни до години на еднообразно и безцелно лутане в омагьосан и обречен кръг.

Аз даже не смятам, че бойкота на мача в неделя има голям смисъл и ще доведе до нещо, но въпреки това няма да отида. Ако ще се бойкотира наистина, трябва няколко мача тия да играят пред празни трибуни, а след това да се изсипят 10 хиляди и да срутят стадиона от пеене... ама това няма как да стане , щото като излезе декларация да се отиде на мач и познай - на стадиона ще има 2000 човека, но пък във форума 100 ще напишат как никой няма право да ги задължава да ходят на мач ;)

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 15 юли 2013 21:47

Я кажете като някой ваш реши да влезе как ще го спрете :mrgreen: Ами нали полицията ще защити човека с билета и най-много да ви подгони стюардите :mrgreen:
Повече от половината ви форум не са съгласни и ще ходят, да не говорим от градовете и селата дето не четат из форумите. И без това от София идвате 100-200 човека. Представям си феновете от къде ли не с билети наредени и 5 стюарда им казват ти няма да влезеш нищо че си пътувал 300 километра :mrgreen:

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:50

фифи перото написа:
1914lsfc написа:
Явно не си ме разбрал.

След това, което си написал, наистина не си добре.
Правете каквото искате.
Продавайте наркотици, хвърляйте бомби, бийте се..
затова сте малко и все по-малко ще ставате.
Акъл не се присажда.Успех.

Отворко, аз наркотици не продавам - имам си достатъчно престижно образование и работа и няма нужда да избивам комплекси по стадионите или като мишлета като теб по форумите. Идеята на този бойкот е да покажем, че заедно можем всичко - че можем заедно да подкрепяме 90 минути, че можем заедно и да оттеглим тази подкрепа. Как мислиш дали ако ръководството ни види на какво сме способни заедно няма да се насерат разните мърши там?! Само, че винаги ще се появят разни всезнайковци и специалисти като теб, които да са контра и да се изявят. Естествено на теб изявата ти е само виртуална както сам си призна.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 15 юли 2013 21:51

deceitt написа:
dzhambov написа:Да направиха го жълтите(и нищо не постигнаха тогава) защото тогава отбора им беше много слаб и вие ли за това няма да ходите?

Тази неделя агитката на Левски няма да присъства в гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев" като знак на протест, насочен не просто срещу поредния позорен провал на отбора в евротурнирите, но най-вече срещу кардинално сбъркания начин на работа и мислене в този клуб, довел ни до години на еднообразно и безцелно лутане в омагьосан и обречен кръг.

Аз даже не смятам, че бойкота на мача в неделя има голям смисъл и ще доведе до нещо, но въпреки това няма да отида. Ако ще се бойкотира наистина, трябва няколко мача тия да играят пред празни трибуни, а след това да се изсипят 10 хиляди и да срутят стадиона от пеене... ама това няма как да стане , щото като излезе декларация да се отиде на мач и познай - на стадиона ще има 2000 човека, но пък във форума 100 ще напишат как никой няма право да ги задължава да ходят на мач ;)

Целия ни футбол е ташак,бойкот Да на всички фенове и всички пишман благодетели ВЪН.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 юли 2013 21:51

deceitt написа:Да, взето е решение за бойкот и е ясно, че на стадиона ще отидат 100 души и ще станем за смях. Затова ще има стюарди. Никой не пречи да се отиде в другите сектори и да се гледа мача, но гостуващия сектор трябва да остане празен. Даже жълтурците го направиха на едно дерби с Локо и нямаше нито един човек в сектора им.

Жълтите и техните червени каки по-рано бойкотираха, защото ги беше страх от тотален разгром в дерби на терена и НАЙ-ВЕЧЕ по трибуните! ;)

Ние със сигурност щяхме да си напълним клетката, със сигурност щеше да е пълно с озверели ултраси , пеещи "К** за мача!" и щеше да се получи доста силно- както беше настроението преди Вечното дерби 2009 пролетта. ;) А сега какво стана... :oops:

Да не говорим, че освен това НИКАК не ми се вярва майничките да не пуснат свои в блоковете за гости при положение, че няма да има сини по трибуните :idea: "Гениалният" сценарий с "впечатляващо празен" цял сектор Б, докато майните се бутат един върху друг в две секторчета за 10 000 души най-добре директно да го забравите :idea:

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 15 юли 2013 21:52

Такъв селски панаир не е за изпускане. Някой да се обади и на господари на ефира. Само не сте познали мястото на провеждане, защото полицията в Пловдив много ви е набрала след идиотщините и си представям как син стюард казва на полицай да му съдейства да гони човек закупил билет :mrgreen:

Върни се в “Левски”