Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот Laetitia » 15 юли 2013 21:24

onegavon написа:Сега ще се види от цяла България дали сте под командването на наркосектора или има и свободни хора между вас.Най- малкото местните левскари спокойно могат да претрепят командированите от София стюарди и да си влезнат на мача.В противен случай ще се види ясно ,че сте под командването на една престъпна платена шайка щом се съобразявате с нейните заповеди. Имаше един лозунг преди време" Левски значи свобода" колкото и неадекватно, и абсурдно да звучи в днешно време.
Бях го написала преди няколко страници, но остана незабелязано от "готините".
Laetitia написа:Въпросът е в това, че "и преди, и сега - Левски значи свобода". Което означава, че всеки може да направи това, което реши.
Един може да е вечният оптимист и мазохист и да е постоянно присъствие на стадиона. Друг може да реши да бойкотира и да не стъпи на мач.
Трети да издигне плакат срещу ръководство, футболисти, чистачка и т.н.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 юли 2013 21:24

T&T написа:
Без име написа:Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.

Няма да е зле да се поошамарите помежду си, за да не се налага ние да го правим :lol:

Според мен феновете на Левски имат своето право да предприемат подобни действия, а на тези сред тях, които не подкрепят протеста, ще им кажа че ако ние се бяхме послушали в "разумните" фенове на Ботев, то Митко Селския още щеше да е собственик на отбора.

Ама то вие сте най- големите селяци и помаци. Пловдив се напълни с такива като теб от родопската яка и града заприлича на Рудозем. Нещо много си повярвахте , че сте смели пловдивчани, ама селското във вас извира. А само като си помисля какви пичове бяхме майните до преди 15-20 години. Слезахте помаците от балкана с парите от картофите и дървения материал и се помислихте за Рокфелер. Ама квадратните глави не можете да ги скриете .

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:24

onegavon написа:Сега ще се види от цяла България дали сте под командването на наркосектора или има и свободни хора между вас.Най- малкото местните левскари спокойно могат да претрепят командированите от София стюарди и да си влезнат на мача.В противен случай ще се види ясно ,че сте под командването на една престъпна платена шайка щом се съобразявате с нейните заповеди. Имаше един лозунг преди време" Левски значи свобода" колкото и неадекватно, и абсурдно да звучи в днешно време.

:lol: :lol: Я ти кажи как е да си под командването на осъдения дилър Росен Животното и да се кефиш на платените хореографии на Дучето?!
А фена на Литекс не знам какво раздава определения, щото при тях се ходи на мач само ако Гришата брои по 50 кинта на ръка (има го документирано) ;) . Така, че думи като агитка и истинска публика са му непонятни.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 юли 2013 21:24

Платените наркомани в Сектор Б изгониха левскарите от стадиона. Всякакви простотии са ставали в сектора. Бой над левскари, сваляне на плакати срещу баткоф, някакъв нещастник с основно образование и с акъл на муха да псуе левскарите в сектора и т.н. и т.н.
И сега тези наркомани си помислиха, че могат да забраняват.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:24

karabadabul написа:Фифи перото е прав, че наркоманите в Левски не трябва да казват кой да ходи и кой не. да ме извиняват, ама точно този фенклуб го хванаха с кетъринг от НАРКОТИЦИ на софииското дерби.
Иначе ненавистта му към Пловдив е още от казармата и оттогава незнайно защо след две години прекарани в една стая с цигани от Пловдив все си повтаря - аз съм мъжкар, аз съм мъжкар, в Пловдив цигани, аз съм мъжкар..... и за 30 години след казармата почти си вярва ;)

Познавам доста цигани-в София има много и от Пловдив, но теб не съм те виждал скоро. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 15 юли 2013 21:28

deceitt написа:Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Има левскари, които нямат възможност да отидат до София, камо ли да ходят всяка седмица.
Ходят на мачове на Левски срещу Ботев и Локото само.
Когато почнат от фенклуба да плащат разходите (пътни и билет) на феновете, тогава да преценят кой да пускат и кой не.
Пак ще повторя. Всеки си има глава на раменете и ще си прецени дали да подкрепи бойкота или не, а не защото някой го заплашва.
...

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:28

фифи перото написа:
deceitt написа:
фифи перото написа:
deceitt написа:Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Такъв си ти и такива като теб.
След като не си разбрал за какво иде реч!
Обяснение пред кого ? :lol:

Да, идиот съм. Обясни ми за какво иде реч.

"....За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив."

Ето за това.

Да, взето е решение за бойкот и е ясно, че на стадиона ще отидат 100 души и ще станем за смях. Затова ще има стюарди. Никой не пречи да се отиде в другите сектори и да се гледа мача, но гостуващия сектор трябва да остане празен. Даже жълтурците го направиха на едно дерби с Локо и нямаше нито един човек в сектора им.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:31

deceitt написа:
фифи перото написа:
deceitt написа:
фифи перото написа:

"....За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив."

Ето за това.

Да, взето е решение за бойкот и е ясно, че на стадиона ще отидат 100 души и ще станем за смях. Затова ще има стюарди. Никой не пречи да се отиде в другите сектори и да се гледа мача, но гостуващия сектор трябва да остане празен. Даже жълтурците го направиха на едно дерби с Локо и нямаше нито един човек в сектора им.

Аз няма да отида.
Но ме дразни тъпоумният начин на написаното- на заплахи.
Явно не си ме разбрал.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 15 юли 2013 21:34

deceitt написа:
фифи перото написа:
deceitt написа:
фифи перото написа:

Ето за това.

Да направиха го жълтите(и нищо не постигнаха тогава) защото тогава отбора им беше много слаб и вие ли за това няма да ходите?

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 15 юли 2013 21:37

1914lsfc написа:Защо не ми отговориш на мнението, а се правиш на ощипан?!
didayyord написа:
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!

Хайде да видим тия "хиляди левскари", които "наркоманите" не пускат на мач дали ще напълнят стадиона примерно на мач с Любимец през ноември или просто ще си мрънкат по форуми.
Тук е пълно с некви дървени философи, които само говорят, но когато трябват действия никви ги няма, а ето, че веднъж се иска от вас нищо да не правите, за да покажем принципна позиция и веднага писвате :shock:
Жалка история - добре, че има интернет където да се изявите.

Ходил ли си в Мадан, момче. Аз съм минавал от там няколко пъти и съм видял една местна забележителност, която ще използвам, за да ти отговоря сега.
Върху оградата на гробищата в Мадан, стои надпис:
И ние бяхме като вас и вие ще станете като нас.

Върни се в “Левски”