Бтв, наистина ли не знаеш, или просто се чудиш как да се заядеш?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Опоку, Слори, Диамунтен, нашите Сидибе, Хауърд и много други.

- milen.hristov
- Контакти:
валери божинов вкарал гол на Локо Пд защото поради постоянното прекъсване на тока е помислил, че е на дискотека
Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=480456
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
mikata написа:Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там.
Има основание да се чувства обиден от уволнението. Но нима Батков се промени през последните 2-3 месеца? Йовов не го ли познаваше достатъчно добре?
honda написа:....знаеш ли кой е призедента на Лудогорец и в коя област е професионалист- казва се Александър Александров, бивш морски навигационен офицер(не съм сигурен дали е достигнал до капитан), специалист по корабен мениджмънт,на мен не ми е известно да се е занимавам с футбол на професионално ниво. Определено са справя доста по-добре от професионалните футболни специалисти. Това мисля че дава достатъчно ясен отговор на въпроса ти.
Поздравления, уцели десятката! Точно тук се крие ключето от бараката. Докато на длъжността "спортен", "технически" или както там е заведен ведомствено директора взима стратегически решения, то резултатите няма да са по-различни от моментните. Докато директори са хора, които "знаят какво значи Левски", то със сигурност няма да се радваме на прогрес, даже напротив-дори тъпченето на едно място реално ще фиксира програмата-максимум. Аз също, макар и с леки условности, подкрепям тезата, че един ПФК в България трябва да се стреми към собствена икономическа автономност, като за тази цел ръководния екип трябва да бъде съставен от хора, които са вещи в занаята. Под занаят визирам уменията планиране, управление на финансите, контрол (твоите колеги го наричат мониторинг), гъвкавост и адаптивност...въобще всички качества, които доскорошен футболист или пишман-номенклатурчик със сигурност не притежава. Това, мисля, е най-важната основа, на която трябва да се стъпи на първо време.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- mistreated
- Контакти:
mikata написа:Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
Явно отсега се знае, че Стоилов се връща в Левски от лятото. Естествено излизането с резервите на Герена няма нищо общо с тази новина...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:mikata написа:Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
Явно отсега се знае, че Стоилов се връща в Левски от лятото. Естествено излизането с резервите на Герена няма нищо общо с тази новина...
Глупости! Не позволявай на еротично-интригантския медиен език да те омае. Ей, размекваш се! Това, Йововото мнение, е по-скоро от любезност, а и донякъде от уважение към хора, записали имената си със златни букви в синята библия. А и как, ама честно, си представяш тандем Гонзо-директор, а Мъри-треньор
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- mistreated
- Контакти:
TristaNNN написа:Глупости! Не позволявай на еротично-интригантския медиен език да те омае. Ей, размекваш се! Това, Йововото мнение, е по-скоро от любезност, а и донякъде от уважение към хора, записали имената си със златни букви в синята библия. А и как, ама честно, си представяш тандем Гонзо-директор, а Мъри-треньор
Ще поживеем, ще видим. Като го изгонят от Пловдив ще не ще Мъри ще дотича бързо-бързо на Герена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Някой знае ли нещо за събирането във Варна?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
03.03.2014г.
Би ли работил в друг клуб?
„Този въпрос ми го зададе синът ми. Казах му, че няма такава вероятност. Левски е моят дом“, заяви Йовов след като напусна залата за пресконференции със сълзи на очи.
31.03.2014г.
Синята легенда не отхвърли възможността да работи и в ЦСКА. "Защо не? Ако имаш насреща един нормален президент, може да работиш навсякъде. В крайна сметка трябва да си храня семейството", завърши Йовов.