Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:metodito

Мнениеот Странджата » 29 юли 2019 11:35

Е-е-е-, Методито, мога само да ти завиждам, че имаш нещо повече от смирение :) На други друго не че не им е останало, но е без смисъл :)
Не искам разделение - шегата не буди разделение. Мечтая за обединение - както беше едно време, когато нито имаше трибуна за всеки, нито повече от истината в "Работническо дело". Но бих бил смешен - най-вече на себе си, ако тъгувах за онези времена и ако бях готов отново да заплатя с онази цена, с която беше заплатено онова единение . А единението беше срещу общата несправедливост срещу Левски и срещу всеки отбор, малко или повече по-далеч от властта в сравнение с "флагмана" на социалистическия спорт. Тогава не е един се опита да омърси името на Левски, а сега в общата мръсотия това за публиката ни минава безнаказано, вперила поглед в пъпа си като един дервиш ...
Втората част предишния пост не е защитена с аргументи, така че е уязвима.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Re:metodito

Мнениеот metodito » 29 юли 2019 11:44

[offtopic]
Странджата написа:Е-е-е-, Методито, мога само да ти завиждам, че имаш нещо повече от смирение :) На други друго не че не им е останало, но е без смисъл :)
Не искам разделение - шегата не буди разделение. Мечтая за обединение - както беше едно време, когато нито имаше трибуна за всеки, нито повече от истината в "Работническо дело". Но бих бил смешен - най-вече на себе си, ако тъгувах за онези времена и ако бях готов отново да заплатя с онази цена, с която беше заплатено онова единение . А единението беше срещу общата несправедливост срещу Левски и срещу всеки отбор, малко или повече по-далеч от властта в сравнение с "флагмана" на социалистическия спорт. Тогава не е един се опита да омърси името на Левски, а сега в общата мръсотия това за публиката ни минава безнаказано, вперила поглед в пъпа си като един дервиш ...

То това го остави, кажи сега как ще се маркират неправоверните. Предложението е много добро. Така и са започнали едни други хора преди време: първо ги маркирали, че да не се объркаш, после ги екстерминирали, че да не им развалят рахатлъка. Лошо няма. Хубаво е и ние да си имаме един Гешев тук. Ами как, само в държавата ли ще има? Трябва и в онлайн пространството.[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Странджата » 29 юли 2019 11:45

Просто е - както е казано - по думите им ще ги познаете :) И ако искаш-четеш, ако не искаш - не четеш, акоп перифразирам един жив класик от рекламите :)
Малко е безсмислено, защото и сега никой не кара другия да чете това, което не му харесва :) Ама нали всичко се прави за улеснение на клиента :)
Последна промяна от Странджата на 29 юли 2019 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2019 11:48

vvessel написа:Що трябваше да ги махат за да водят други (които още ги няма дори) и тепърва пак да се гради?

Трябва се джуркат едни кинти. [offtopic]Влизат през едното място леко лекьосани, излизат от друго място чистички.[/offtopic] Но то това не е от днес или вчера.

Kiril2681

Re: Re:metodito

Мнениеот Kiril2681 » 29 юли 2019 11:49

Странджата написа:Е-е-е-, Методито, мога само да ти завиждам, че имаш нещо повече от смирение :) На други друго не че не им е останало, но е без смисъл :)

Мдааа, ДС и МВР нямаха никаква власт през онези времена! Никаква! Напротив! Те бяха символа на свободата и справедливостта! :) :) Да живей!!!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2019 12:24

Kiril2681 написа:Мдааа, ДС и МВР нямаха никаква власт през онези времена! Никаква! Напротив! Те бяха символа на свободата и справедливостта! :) :) Да живей!!!
Разбира се, че имаха власт, но тези структури влетяха насила във Футболен Клуб Левски, тоест, и без тях Клубът го имаше и съществуваше, докато без "комунетата" никога немаше да се пръкне ЦСКА.
Другият проблем е, че имаше негласен конфликт между "комунистическите" структури, ДС и МВР не се долюбваха с цивилните и Армията.
Този конфликт се изрази в две групировки след соца - ВИС и СИК, а самото БКП се разцепи на "верни на Москва" и "ЗА" престройка, тоест - "про-западни".
Като цяло през соца Армията командваше и логичо ЦСКА бяха по привилигировани... Левски печелеше ВЪПРЕКИ пречките. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Kiril2681

Мнениеот Странджата » 29 юли 2019 14:37

Kiril2681 написа:
Мдааа, ДС и МВР нямаха никаква власт през онези времена! Никаква! Напротив! Те бяха символЪТ на свободата и справедливостта! :) :) Да живей!!!

Не е лошо като четеш, ако можеш, да се опиташ и да разбереш. Един се опита да ти обясни - сега само ще те помоля да ми кажеш аз за това кой е имал и кой е нямал власт тогава, или кой е имал най-многои кой е бил най-близко до властта съм писал. Ако си правомерен, веднага трябва да скочиш и да кажеш "Партията-майка" и "Флагманът на соц-спорта". Ние не сме искали Партията да ни осиновява - писаха ти - тя си "роди" детенце. Не сме искали и да ни дава ни на пощите, ни на КБГ и ДС. И далеч преди да бъде набедена Норвегия, че краде деца, клубът ни го открадна Партията-майка. И го даде на приемно семейство от нейния род партизански без съд и без присъда.
Ама всуе се хабя - с такива като тебе по-добре да не се захващаш - знайна е поговорката като видиш на пътя едно такова, какво трябва да направиш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 16:23

Тая футболна кампания започна със странни неща и продължават да се случват такива. Днес например, прясно пребоядисаните официално поздравяват нашето баро по случай рождения му ден. В това разбира се няма нищо лошо, така се прави из целия цивилизован свят, само дето ловешките шефове не си падат по етикета по принцип, и такива честитки будят някакво странно недуомение у мен, че "има нещо". :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юли 2019 17:52

TristaNNN написа:Тая футболна кампания започна със странни неща и продължават да се случват такива. Днес например, прясно пребоядисаните официално поздравяват нашето баро по случай рождения му ден. В това разбира се няма нищо лошо, така се прави из целия цивилизован свят, само дето ловешките шефове не си падат по етикета по принцип, и такива честитки будят някакво странно недуомение у мен, че "има нещо". :roll:

Правилно си го писал в ''Трансферно лято''.Бош,ков ще трансферира кенефите ви при нас. 8-) За да може другия път като ви кажем ''Вие нямате козирка'',вие да не може да ни затапите.Сеш се..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 юли 2019 17:57

Универсален бек, играещ еднакво добре и по двата фланга е тръгнал за Герена. Пеша. Кога и дали изобщо ще стигне до местоназначението никой не знае.

Върни се в “Левски”