Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2014 21:59

zlobul написа:Брат , говорим за икони :).

Както и да е ... имам вяра на Топчо (ако не друго показа , че не е като "мокрия" страхливец). Страхувам се само , че инжИнера ще се появи лятото и ще пре*бе всичко.

Само мие странно защо никой не коментира тези думи (без да защитавам ни най-малко батков точно обратното), а иначе всеки се кълне колко е по-голям левскар и колко обича и уважава ИКОНАТА ГУНДИ, ето тук имаме думи на неговият наследник

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 мар 2014 22:13

milen.hristov написа:
zlobul написа:Брат , говорим за икони :).

Както и да е ... имам вяра на Топчо (ако не друго показа , че не е като "мокрия" страхливец). Страхувам се само , че инжИнера ще се появи лятото и ще пре*бе всичко.

Само мие странно защо никой не коментира тези думи (без да защитавам ни най-малко батков точно обратното), а иначе всеки се кълне колко е по-голям левскар и колко обича и уважава ИКОНАТА ГУНДИ, ето тук имаме думи на неговият наследник

Нали знаеш ,че всичко прогни под управлението на мустакатия ликвидатор ? Смея да твърдя , че Гонзо остана последния вариант за Тара (нека се разбира - буфер между него и феновете). Никой друг не иска да работи с чорбарчето освен него. След казанската афера пак господин Гонзо го спаси, на път сме да гледаме същата пиеса.

ПС: 1/4 финала и влизането в ШЛ беше ВЪПРЕКИ Тара .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 28 мар 2014 22:25

zlobul написа:
milen.hristov написа:
Andrey Asparouhov
Вчера
"Коко вън" - "Батков вън" ...... кандидати за президент?

Аз братле :) ...стига Тара да ми подари акциите. От вратар до централен нападател ще са само хора които носят Левски в сърцето си. Заплатите няма да надвишават 5 000 (за всички ще важи). Първата година ще ме изтраете заради вероятно лошите резултати , но след това радостта ще е всеобща:)) (или поне се надявам). Левски е най силен , когато в този отбор играят предимно българи. Няма да хваля "малките" след един два мача , но в тези два мача показаха , че поне са на нивото на чужденците , с едната уговорка , че центрирането на Цоневите и Мисяк е с класи над това на Бру, Рамос и Дъстли например.

Писах го в друга тема,ще го напиша и тук....хубаво се маха Борат има иху-аху.Каво правиш като дойде 30-то число на месеца,заплати,премии консумативи и т.н.плащаш или разрочваш?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 мар 2014 23:03

santi_santi написа:
zlobul написа:
milen.hristov написа:
Andrey Asparouhov
Вчера

Аз братле :) ...стига Тара да ми подари акциите. От вратар до централен нападател ще са само хора които носят Левски в сърцето си. Заплатите няма да надвишават 5 000 (за всички ще важи). Първата година ще ме изтраете заради вероятно лошите резултати , но след това радостта ще е всеобща:)) (или поне се надявам). Левски е най силен , когато в този отбор играят предимно българи. Няма да хваля "малките" след един два мача , но в тези два мача показаха , че поне са на нивото на чужденците , с едната уговорка , че центрирането на Цоневите и Мисяк е с класи над това на Бру, Рамос и Дъстли например.

Писах го в друга тема,ще го напиша и тук....хубаво се маха Борат има иху-аху.Каво правиш като дойде 30-то число на месеца,заплати,премии консумативи и т.н.плащаш или разрочваш?

Ти да не мислиш че борат издържа клуба с адвокатски услуги ? ...пък и вече споменах ...1-година във В-група (старт от нулата) ако трябва !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2014 23:07

zlobul написа:
santi_santi написа:
zlobul написа:
milen.hristov написа:
Andrey Asparouhov
Вчера

Ти да не мислиш че борат издържа клуба с адвокатски услуги ? ...пък и вече споменах ...1-година във В-група (старт от нулата) ако трябва !

Като започнеш от нулата т.е. от зоните този отбор пакя някой трябва да го издържа. Не си мислете, че ства с методите на лупи,и феновете на ЦСКА рано или късно ще го разберат. Не мислете като ултраси а като хора с план, мислете като бизнесмени

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 мар 2014 23:15

Левски иска да задържи Божинов

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=480010
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 мар 2014 08:50

Докато се разсъждава по този начин, нищо добро не очаква великият някога син клуб...Ако не бил Батков видите ли, загиваме прави...Глупости на търкалета...Един риторичен въпрос към тези с такива убеждения: Вие да не сте на хонорар при тоя изедник бе, хора? Или- ДА?!... Нормално човешко същество не може да разсъждава чак толкова елементарно, а болшинството от тук присъстващите би трябвало наистина да са разумни хора...Как я мислите тая работа със ситуацията, до която ИМЕННО Батков ни докара?! Мислите и сте убедени, че само Той - "всевишния" е в състояние да издържа Левски ли? Звучи прекалено наивно от Ваша страна и перверзно смешно, но е адски тъжно и жалко...Що за привърженици сте на този клуб щом показвате примирение със статуквото и сигурно палите свещи за здраве на боклука от Смолянско, да продължи да мародерства в любимия ни клуб? Кажете- кое сега ни е наред? Стадион ли? Отбор ли? Школа ли? Визия пред обществото ли?.... Станахме за подигравки от всички страни благодарение на тоя помак...Този никога не е бил левскар, хора! НИКОГА! Разберете го това. Левски за него беше средство да си начеше егото, да придобие известност и на база популярността на името на отбора, да прави ред простотии и да постига неща в лично отношение, които никога не би получил ако си беше останал един анонимен шишкав аЙдукат... По-голямо зло от Батков за Левски в историята на този 100 годишен клуб, не е имало и няма и да има... Чакам с нетърпение деня, в който тази комунистическа свиня ще ни освободи от присъствието си...И един последен приятелски съвет към Вас, които все още се заблуждавате, че без Батков няма Левски: Запазете поне човешкото си достойнство и подкрепяйте идеята за свободата и развитието на ФК Левски София, а не дълбайте в това, че този клуб не би съществувал без неговият пишман собственик... Бъдете ЛЕВСКАРИ, а не- Батковисти!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 09:02

milen.hristov написа:
zlobul написа:
santi_santi написа:
zlobul написа:
milen.hristov написа:
Andrey Asparouhov
Вчера

Като започнеш от нулата т.е. от зоните този отбор пакя някой трябва да го издържа. Не си мислете, че ства с методите на лупи,и феновете на ЦСКА рано или късно ще го разберат. Не мислете като ултраси а като хора с план, мислете като бизнесмени

Милене, ако би могъл да ми обясниш какво представлява болд-натото :? Аз лично нямам представа какви са т.нар. "методи", ти явно имаш представа, така че ще е добре да разбера. И другото - кое му е "бизнесменското" на правене на футбол в България ( не визирам Коко и бат Венци със странните резултати ). По отношение на играчите - вземете тролея Спрокел, задръжте Макрията и сте супер ;) :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 мар 2014 09:37

Много пъти съм писал, че не е най-важното как се казва собственика на един ФК( в частност Левски), а как се управлява клуба. Но сега вече съм сигурен ,че просто с Батков нещата няма как да се получат.
Това от което левски има нужда е от стратегия как да се развива и на първо място как да се финансира. Просто ако клуба не може да осигури реалното си самофинансиране, то май е по-добре да помислим за ликвидация. Но когато говоря за самофинансиране трябва да е ясно,че това ще бръкне в джоба на всеки от нас(феновете на клуба). Преди няколко дни един колега от форума написа ,че е готов да дава напълно безвъзмездно към клуба определена сума(никак не малка за българските условия)- веднага се намериха някои ,които да го апострофират.
За сегашното състояние на клуба на първо място сме виновни ние самите фенове на клуба- най-малкото прекалено дълго търпяхме всякакви експерименти с клуба ни. Мисля че идва момента в който трябва да си върнем клуба. Но не сега веднага -първо да се организираме и после ще предеявим претенциите си към клуба. Сигурен съм ,че може да се съберем 50 000 левскари готови да дават по 10 лв на месец за любимия си клуб,ако не можем да се съберем ,то тогава онзи Левски ,който ми стана любим, преди около половин век вече е мъртъв .Ако не успеем да го направим нямаме никакво право да се наричаме гранд или да носим прозвището "Отбор на народа". Ако ние феновете не успеем, дори и да се намери някой чичко-паричко спсител, то това вече няма да бъде онзи "истинския" Левски, а ще бъде един клуб играещ със сини фланелки и носещ емблемата на Левски и това ще бъде единствената разлика от Лудогорец и Литекс.
За да стане това ще трябва самите ние феновете на Левски да се бръкнем в джоба-ако трябва да плащаме за да гледаме мачовете по телевизията,когато не може да сме на стадиона(аз самия по обективни причини не мога да присъствам на стадиона в болшинството случаи). Друг начин е чрез покупка на фен артикули. Какво по-хубаво от това цялата публика да бъде облечена в екипа на отбора. Примерно в съседна Турция Бешикташ печели от продажба на екипи 40 млн евро годишно. Ясно ,че Турция е с много по-голяма население от България(около 10 пъти), също така и че стандарта в Турция е по-висок от тази в България, но ако приблизително Бешикташ има около 20% от общия брой на феновете,а Левски има приблизително 40% от българските фенове, така че е напълно нормално да можем да спечелим 1 млн евро на година от фен артикули при правилна рекламна кампания. Сигурен съм,че могат да се намерят и други начини за финансиране само да има желание.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 мар 2014 11:00

honda написа:...Мисля че идва момента в който трябва да си върнем клуба. Но не сега веднага -първо да се организираме и после ще предеявим претенциите си към клуба. Сигурен съм ,че може да се съберем 50 000 левскари готови да дават по 10 лв на месец за любимия си клуб,ако не можем да се съберем ,то тогава онзи Левски ,който ми стана любим, преди около половин век вече е мъртъв .Ако не успеем да го направим нямаме никакво право да се наричаме гранд или да носим прозвището "Отбор на народа". Ако ние феновете не успеем, дори и да се намери някой чичко-паричко спсител, то това вече няма да бъде онзи "истинския" Левски, а ще бъде един клуб играещ със сини фланелки и носещ емблемата на Левски и това ще бъде единствената разлика от Лудогорец и Литекс.
За да стане това ще трябва самите ние феновете на Левски да се бръкнем в джоба-ако трябва да плащаме за да гледаме мачовете по телевизията,когато не може да сме на стадиона(аз самия по обективни причини не мога да присъствам на стадиона в болшинството случаи). Друг начин е чрез покупка на фен артикули. Какво по-хубаво от това цялата публика да бъде облечена в екипа на отбора...

Honda, нека към ентусиазма и романтиката прибавим и реализъм. Не оспорвам, че ще се намерят голям брой привърженици на "Левски", които ще съберат една сума. След това? Кой ще решава как да се изразходват парите? Т.е. кой ще ръководи клуба? Как ще се избере ръководството, респ. висшия ръководител - изпълнителен директор. Ръководител и ръководство, които да осигурят съществуването и просперитета на клуба. Съществуване и просперитет, зависещи от много фактори, включително и финансирането. Тези хора, оказали се начело на "Левски", трябва да намират спонсори, да организират рекламна кампания, връзки с обществеността и т.н. Под ръководството на тези хора "Левски" трябва да бъде силен отбор, с представяне, отговарящо на историята на клуба и амбициите на привържениците.
Кои да бъдат тези хора? Как да ги открием и упълномощим?

Върни се в “Левски”