Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tommi » 08 юли 2011 17:51

blue avalanche написа:Трябва да се уточним:типично "дясно крило" ли искаме или просто офанзивен играч,разположен вдясно?

Първо ти трябва да уточниш какво разбираш под "типично дясно крило" и под "офанзивен футболист, разположен вдясно". По принцип дясното крило е офанзивен футболист, разположен в дясно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 юли 2011 19:33

Добре ще го кажа така... според мен на Левски му трябва десен външен халф както казва Гонзо, а не дясно крило. Ще дам за пример двама играчи за тези които не разбират какво имам предвид. Десен външен халф е Бекъм, Фиго и тн. Крила са и Робен и Нани... виждате ли къде е разликата? И продължаваме в Левски да нямаме един играч който може да центрира остро и точно.. да изпълнява корнери и фалове.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 08 юли 2011 21:05

Thsmith написа:Добре ще го кажа така... според мен на Левски му трябва десен външен халф както казва Гонзо, а не дясно крило. Ще дам за пример двама играчи за тези които не разбират какво имам предвид. Десен външен халф е Бекъм, Фиго и тн. Крила са и Робен и Нани... виждате ли къде е разликата? И продължаваме в Левски да нямаме един играч който може да центрира остро и точно.. да изпълнява корнери и фалове.

Не съм съгласен, имаме играч, който центрира чудесно и изпълнява отлично корнери (имаме, ако не се лъжа, 3 или 4 гола само тази пролет след корнери, изпълнени от него), казва се Видович, проблема е, че няма качества да изпълнява каквата и да е друга роля по терена... А само да го държим за ъгловите е малко нерентабилно.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юли 2011 21:08

Мениджърът на Левски - Георги Иванов обеща на сините привърженици, че отборът ще става все по-силен с всеки следващ мач. Той говори веднага след разгромната победа с 4-0 над унгарския Ломбард Папа.

"Доволен съм от показаното днес, особено от първото полувреме. Много от изискванията, които имах се изпълниха. На този етап играчите ми държаха високо темпо и доста от нещата се получаваха", започна Гонзо.

"За да играем футбол на високо ниво трябва постоянно да сме агресивни, да пресираме, да отнемаме топката и да организираме бързи атаки", обясни философията си за футбола любимецът на сектор "Б"

"Не съм чак толкова удовлетворен от играта ни през втората част, но трябва да отчетем, че ние сме в период, в който футболистите не могат да поддържат едно и също темпо през цялото време. Иначе не е важно кой вкарва головете. Аз от всички съм доволен, не само от новите опълнения. Убеден съм, че с всеки следващ мач ще ставаме по-силни", успокои синя България предводителят на левскарите,

Иванов хвърли светлина и около контузените състезатели в тима

"Дъстли Мулдер няма нищо сериозно. Просто преценихме, че днес и утре няма да играе. За нас е по-важно той да се оправи, защото има проблем със сухожилията. Колкото до Башлиев, той игра цял мач днес и утре най-вероятно ще му дам почивка, за да не го претоварваме. Може би Лъчо Балтанов ще играе на негово място, въпреки, че Башлиев е младо и здраво момче и може да издържи и утре да играе. Христо Йовов пък има пресечен мускул и ще е готов до 2-3 дни", обясни Гонзо

"Очаквам до два дни нови футболисти в тима. Става въпрос за защитник и дясно крило. Те ще са чужденци, защото всички добри футболисти от България вече ги взехме", завърши наставникът на 26-кратните шампиони

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 юли 2011 21:14

tevez написа:"Очаквам до два дни нови футболисти в тима. Става въпрос за защитник и дясно крило. Те ще са чужденци, защото всички добри футболисти от България вече ги взехме", завърши наставникът на 26-кратните шампиони

Айде да се присъединяват и въпросните двама,че да имат колкото се може повече време да свикнат с отбора.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 юли 2011 22:49

tevez написа:Мениджърът на Левски - Георги Иванов обеща на сините привърженици, че отборът ще става все по-силен с всеки следващ мач. Той говори веднага след разгромната победа с 4-0 над унгарския Ломбард Папа.

"Доволен съм от показаното днес, особено от първото полувреме. Много от изискванията, които имах се изпълниха. На този етап играчите ми държаха високо темпо и доста от нещата се получаваха", започна Гонзо.

"За да играем футбол на високо ниво трябва постоянно да сме агресивни, да пресираме, да отнемаме топката и да организираме бързи атаки", обясни философията си за футбола любимецът на сектор "Б"

"Не съм чак толкова удовлетворен от играта ни през втората част, но трябва да отчетем, че ние сме в период, в който футболистите не могат да поддържат едно и също темпо през цялото време. Иначе не е важно кой вкарва головете. Аз от всички съм доволен, не само от новите опълнения. Убеден съм, че с всеки следващ мач ще ставаме по-силни", успокои синя България предводителят на левскарите,

Иванов хвърли светлина и около контузените състезатели в тима

"Дъстли Мулдер няма нищо сериозно. Просто преценихме, че днес и утре няма да играе. За нас е по-важно той да се оправи, защото има проблем със сухожилията. Колкото до Башлиев, той игра цял мач днес и утре най-вероятно ще му дам почивка, за да не го претоварваме. Може би Лъчо Балтанов ще играе на негово място, въпреки, че Башлиев е младо и здраво момче и може да издържи и утре да играе. Христо Йовов пък има пресечен мускул и ще е готов до 2-3 дни", обясни Гонзо

"Очаквам до два дни нови футболисти в тима. Става въпрос за защитник и дясно крило. Те ще са чужденци, защото всички добри футболисти от България вече ги взехме", завърши наставникът на 26-кратните шампиони

Прави впечатление,че философията за футбола на Гонзо се препокрива с тази на Вили Вуцов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2011 23:52

1.Няма мениджър в света,който САМ да си ВОДИ играчите!Затова клубовете имат СКАУТИ!
2.Няма мениджър в света със 100%-ва "успеваемост" при трансферите!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2011 00:02

седемнамалко написа:
Thsmith написа:Добре ще го кажа така... според мен на Левски му трябва десен външен халф както казва Гонзо, а не дясно крило. Ще дам за пример двама играчи за тези които не разбират какво имам предвид. Десен външен халф е Бекъм, Фиго и тн. Крила са и Робен и Нани... виждате ли къде е разликата? И продължаваме в Левски да нямаме един играч който може да центрира остро и точно.. да изпълнява корнери и фалове.

Не съм съгласен, имаме играч, който центрира чудесно и изпълнява отлично корнери (имаме, ако не се лъжа, 3 или 4 гола само тази пролет след корнери, изпълнени от него), казва се Видович, проблема е, че няма качества да изпълнява каквата и да е друга роля по терена... А само да го държим за ъгловите е малко нерентабилно.

Кое изпълнява видович бре човек? Какви 3-4 гола от него... с негово центриране беше само оня автогол на локо сф... и то пак не беше добро центриране... Видович просто има самочувствието и ако не друго бие корнери и фалове със сила... само дето топката обикновенно лети виииисоко и далече над всички ... При фаловете е същата работа. От 5 фала 3 са на 5 метра от вратата... един в стената... Аз говоря за човек които наистина може да бие статични и да центрира, а не на такъв които просто рита силно как му падне и ако уцели съотборник... уцели
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 юли 2011 00:30

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=36357 Ексклузивно видео от победата ни над унгарците ;) Е,това се иска от новото момче при нас - да бележи голове и да изработва голоови положения за другите играчи...БРАВО АРШ,САМО ТАКА И МАЧКАЙ! ! !

[offtopic]Надявам се утре,да се изиграе контрола срещу по - стойностен отбор[/offtopic]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2011 08:16

"Футболистите на Левски бяха приятно изненадани преди заминаването си за втория подготвителен лагер в Линдабрун. При нареждането си на касите за месечната си заплата играчите получиха и премиите за 7-те точки от Лига Европа през миналия сезон.
Както е известно, тимът имаше обещана премия при самото влизане в груповата фаза на турнира и впоследствие на победа и спечелени точки. С няколко транша ръководните фактори на Герена вече се бяха разплатили с играчите за попадането в груповата фаза, а сега между лагерите в Правец и Линдабрун дадоха премиите за спечелените точки срещу Гент, Лил и Спортинг (Лисабон)."
Още някой да каже нещо за "неизплатените премии" от ЛЕ?

Върни се в “Левски”