Мнениеот tevez » 08 юли 2011 21:08
Мениджърът на Левски - Георги Иванов обеща на сините привърженици, че отборът ще става все по-силен с всеки следващ мач. Той говори веднага след разгромната победа с 4-0 над унгарския Ломбард Папа.
"Доволен съм от показаното днес, особено от първото полувреме. Много от изискванията, които имах се изпълниха. На този етап играчите ми държаха високо темпо и доста от нещата се получаваха", започна Гонзо.
"За да играем футбол на високо ниво трябва постоянно да сме агресивни, да пресираме, да отнемаме топката и да организираме бързи атаки", обясни философията си за футбола любимецът на сектор "Б"
"Не съм чак толкова удовлетворен от играта ни през втората част, но трябва да отчетем, че ние сме в период, в който футболистите не могат да поддържат едно и също темпо през цялото време. Иначе не е важно кой вкарва головете. Аз от всички съм доволен, не само от новите опълнения. Убеден съм, че с всеки следващ мач ще ставаме по-силни", успокои синя България предводителят на левскарите,
Иванов хвърли светлина и около контузените състезатели в тима
"Дъстли Мулдер няма нищо сериозно. Просто преценихме, че днес и утре няма да играе. За нас е по-важно той да се оправи, защото има проблем със сухожилията. Колкото до Башлиев, той игра цял мач днес и утре най-вероятно ще му дам почивка, за да не го претоварваме. Може би Лъчо Балтанов ще играе на негово място, въпреки, че Башлиев е младо и здраво момче и може да издържи и утре да играе. Христо Йовов пък има пресечен мускул и ще е готов до 2-3 дни", обясни Гонзо
"Очаквам до два дни нови футболисти в тима. Става въпрос за защитник и дясно крило. Те ще са чужденци, защото всички добри футболисти от България вече ги взехме", завърши наставникът на 26-кратните шампиони