Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот wilge » 28 юли 2019 15:40

koisa написа:
wilge написа:Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см.

Не знам как прецени, че и четиримата са еднотипни... Робърта не сме го гледали изобщо на живо, а Алар за два мача няма как да се прецени. Поне 10 мача трябва да изиграе всеки, че тогава да се прецени какъв тип нападател е... Само да добавя, че Алар влезе срещу Ружите и вкара гол, а след това повечето казваха, че сме случили на нападател, бил класа и т.н. Направи лош мач с АЕК и вече е дърво и менте. :oops:
Колкото до И. Димитров, може би той е най-добре играещият с глава нападател в Левски към момента. За разлика от Костов, примерно, който пък умее да се пласира добре. [/quote]
Това "вече е дърво и менте" са твои думи. Не оспорвам качествата на нито един от тях. Един е контузен, двама са нови, а последния не получава игрово време. Т.е. не съм ги гледал този сезон. Става въпрос за друго. Когато говорят, че търсят тежък нападател, мощен таран, аз разбирам човек тип Артьом Дзюба, Гарра Дембеле или Мапуку в най- лошия случай. Когато имахме добре играещ с глава играч, визирам Яблонеца, всички видяхме колко гола вкарахме при статични положения. Към днешна дата само Илийката играе добре с глава, но той не играе. Виж последните два клипа за какво говоря:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iga-551891

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2019 16:04

wilge написа:Това "вече е дърво и менте" са твои думи. Не оспорвам качествата на нито един от тях. Един е контузен, двама са нови, а последния не получава игрово време. Т.е. не съм ги гледал този сезон. Става въпрос за друго. Когато говорят, че търсят тежък нападател, мощен таран, аз разбирам човек тип Артьом Дзюба, Гарра Дембеле или Мапуку в най- лошия случай. Когато имахме добре играещ с глава играч, визирам Яблонеца, всички видяхме колко гола вкарахме при статични положения. Към днешна дата само Илийката играе добре с глава, но той не играе. Виж последните два клипа за какво говоря:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iga-551891

Не са мои думи, а двете крайности на коментари за Алар след добър и слаб мач.
Тежък нападател може да бъде и някой между 180-185см. Зависи от функциите, които изпълнява... Не е задължително да бъде 199см висок.
За статичните положения си прав, но там проблемът е първо в това, че няма кой да ги центрира. Мариани за година и половина не помня да е сложил топка на нечия глава в синьо и да е паднал гол. След Гомез сме пълна нула при центриранията. Когато топката не намира главите на наши играчи няма как да знаем кой играе добре с глава. Но така и не се намери решение друг да центрира.
Отделно при Роси тези центрирания на Гомез към Яблонски бяха специално тренирани.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 09:23

metodito написа:... За мача с АЕК аз си казах мнението и за върха на атаката кой трябваше да е... :roll:
Всъщност, наскоро Михаил Вълчев сподели мнение, че е трябвало да излезем срещу АЕК в конфигурацията от първия мач с "ружите". С наличието на бързи ...сравнително дребни и повратливи футболисти, които си сменят местата, словаците не знаеха кого да пазят.....

To така след мача е лесно и на Вълчев и на всички останали да разправят какво е трябвало и какво не е трябвало да се прави. Аман вече от селекционери навсякъде, баси! Излязохме с Алар, що не било с Костов, що не било без таран, що не било така, що не било иначе. Ако бяхме с Костов - що мъчим момчето на инжекции като имаме Алар. Ако беше без таран - що имаме двама тарани и за какво взехме австриеца. То не се търпи вече, бе! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 09:26

Warped написа:
Michael_Buble написа:РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!

Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!

1. Никой не е казал тва и на никой друг треньор не се е давало такъв реверанс срещу такова изсипване на пари.
2. Миналата година бяхте на корено различно мнение по тоя въпрос. Когато ви изнася някой неща са важни, когато не велики постове, които трябва да се четат ежедневно.

Мхм, да. То, 'талянското менте от Римини игра само с Юруковци и Ивановци. Тия там Холмар, Тиам, Обертан, Гомес, Паулиньо и Буш дойдоха и играха без пари, от любов към синята идея.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2019 09:49

TristaNNN написа:
metodito написа:... За мача с АЕК аз си казах мнението и за върха на атаката кой трябваше да е... :roll:
Всъщност, наскоро Михаил Вълчев сподели мнение, че е трябвало да излезем срещу АЕК в конфигурацията от първия мач с "ружите". С наличието на бързи ...сравнително дребни и повратливи футболисти, които си сменят местата, словаците не знаеха кого да пазят.....

To така след мача е лесно и на Вълчев и на всички останали да разправят какво е трябвало и какво не е трябвало да се прави. Аман вече от селекционери навсякъде, баси! Излязохме с Алар, що не било с Костов, що не било без таран, що не било така, що не било иначе. Ако бяхме с Костов - що мъчим момчето на инжекции като имаме Алар. Ако беше без таран - що имаме двама тарани и за какво взехме австриеца. То не се търпи вече, бе! :evil:

Пак не схващаш, нали?

То не се търпи вече, бе! :evil:

Спокойствие и силна храна.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 юли 2019 10:17

TristaNNN написа:
Warped написа:
Michael_Buble написа:РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!

Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!

1. Никой не е казал тва и на никой друг треньор не се е давало такъв реверанс срещу такова изсипване на пари.
2. Миналата година бяхте на корено различно мнение по тоя въпрос. Когато ви изнася някой неща са важни, когато не велики постове, които трябва да се четат ежедневно.

Мхм, да. То, 'талянското менте от Римини игра само с Юруковци и Ивановци. Тия там Холмар, Тиам, Обертан, Гомес, Паулиньо и Буш дойдоха и играха без пари, от любов към синята идея.

И как това което написа е срещу това което си подчетал... за тва ти казвам, че от хубчеф се очакват резултати.
От години в Левски е правило да се махат добри треньори и да се слагат пълни ментета.
Вече е и ясно за поредната лъжа, очевидно хубчеф има конфликт с Костов. За тва се дават по 300к и 250кк за нови нападатели.
Поне като са с пари играчите се очаква нещо повече и от тях и от хубчеф
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 10:40

Warped написа:
TristaNNN написа:
Warped написа:

И как това което написа е срещу това което си подчетал... за тва ти казвам, че от хубчеф се очакват резултати.
От години в Левски е правило да се махат добри треньори и да се слагат пълни ментета.
Вече е и ясно за поредната лъжа, очевидно хубчеф има конфликт с Костов. За тва се дават по 300к и 250кк за нови нападатели.
Поне като са с пари играчите се очаква нещо повече и от тях и от хубчеф

Добре, бе, как така стана очевидно, че Хубчев имал конфликт с Костов? Как? По кое, кога? По това, че сме взели нови нападатели ли? :o И двамата казаха, че нападателят има здравословни проблеми, играе месеци наред на инжекции, което предполага някаква почивка, също лечение, може би. Обаче такива като тебе си леят помията и интригите, само и само да очернят това, което им изнася или пък не ги кефи. Пък Левски, кучета го яли. :|
[offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 юли 2019 10:47

To и за Алар същото се каза, ама само седмица след това влиза да играе.
И къде лея помия? Че се казват очевидни неща?
И нищо неможе да се очерни ако хубчеф спечели А група, стигне до 4ти кръг в лига европа, тогава какво очерняне?
С резултати да покаже каквото ще показва, а много лъжи на ръководството са прекалени.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2019 11:01

Warped написа:To и за Алар същото се каза, ама само седмица след това влиза да играе.
И къде лея помия? Че се казват очевидни неща?
И нищо неможе да се очерни ако хубчеф спечели А група, стигне до 4ти кръг в лига европа, тогава какво очерняне?
С резултати да покаже каквото ще показва, а много лъжи на ръководството са прекалени.

Ми не, не се каза същото за Алар. Съвсем друг беше проблемът на Алар. Там каквото се каза (От Хубчев, не от сайта AzSamTapaOvca.com) се случи около Алар.
[offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 юли 2019 11:31

Гледам някои настояват Хубчев , независимо какво направи да остане няколко сезона. Що не настоявахте същото за Митов. И той отстрани един отбор в евротурнирите. Ами Роси що го подпукахте веднага, въпреки че беше със селекцията на Митов и практически без вратар и без изпълнител на дузпи. А чичо Гошо? С осакатен състав, без свой екип направи каквото можа, но го обявихте за неможач. Сега изведнъж Хубчев, дето от края на март се знае, че ще е треньор и от 3 месеца му избират футболисти, нямат значение резултатите, отбора се градял за следващия сезон ?!? WTF!?
Имахме си в отбора резервни бекове, централни защитници, които не са всеки мач за ЧК, грамотни, научени и склонни да играят в България. Що трябваше да ги махат за да водят други (които още ги няма дори) и тепърва пак да се гради? По настояване на Хубчев ли се прави или "специалиста" ПК е преценил така? Защо трябва да се подкрепят неадекватни управленски решения в името на "светлото бъдеще". Това ми звучи като приказките едно време как сме градяли комунизма и сме с единия крак в социализма , а с другия в комунизма. До кога ще стоим така разкрачени, бе другари демагози?

Върни се в “Левски”