Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
По-добре, отколкото да се набием да плащаме на контузен/невъзстановен футболист.
- delqnski47
- Контакти:
rhaegar написа:Затова ли следиш с такъв интерес, колко минути има Краев в Дания? Щото не те интересува?
Хората са прави, заяждаш се за всяко нещо, за което можеш да се захванеш.
[offtopic]Я вземи го банни да отървеш хората от глупостите му.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:rhaegar написа:Затова ли следиш с такъв интерес, колко минути има Краев в Дания? Щото не те интересува?
Хората са прави, заяждаш се за всяко нещо, за което можеш да се захванеш.
[offtopic]Я вземи го банни да отървеш хората от глупостите му.Такива трябва да ги махаме,за да вдигаме нивото на форума.
[/offtopic]
[offtopic]Що не вземете да си останете само модераторите във форума? Да знаеш само колко ще се вдигне нивото!!!
-
THE G.A.M.E
Още когато се разбра, че този сърбин иска при нас, изглеждаше като да има нещо гнило.
Нищо, предполагам ще се насочим към друг флангови футболист.
Нищо, предполагам ще се насочим към друг флангови футболист.
-
Serafim
- Контакти:
Агентите му веднага били предложили някакъв босненеца, за когото обаче трябва да се плаща трансферна сума. За да стане трансфера обаче трябва много да се форсират нещата. Не знам ще има ли време хем да се правят изследвания, хем треньорския щаб да се запознае с качествата му.
Нямаше ли право да се подписва със свободни агенти малко по-дълго, след затварянето на трансферния прозорец?
Нямаше ли право да се подписва със свободни агенти малко по-дълго, след затварянето на трансферния прозорец?
-
THE G.A.M.E
Ако питат мен, аз веднага бих предложил на Де Роси онова крилце на Сутиеска, дето ни разнасяше като пръскачка из лозе и в двата мача.
Забравих му името, играеше предимно вляво срещу нас.
-
Serafim
- Контакти:
Денкович май се казваше. Да, добре игра. Влиза на вътре и шутира (нещо, което привидно Роси търси и желае). Имаше информация, че е имало разговори с него, веднага след като ги отстранихме, че евентуално може да се говори за трансфер на зима, ако поддържа добра форма.
Стори ми се доста бърз и определено създаде главоболия на Цветкович. За два мача срещу нас имаше повече успешни дрибли, отколкото Нар за 50+ срещи.
Тоя, като се махне, трябва курбан да направят от Левски.
Стори ми се доста бърз и определено създаде главоболия на Цветкович. За два мача срещу нас имаше повече успешни дрибли, отколкото Нар за 50+ срещи.
Тоя, като се махне, трябва курбан да направят от Левски.
След провала на сделката с Ален Стеванович агентите на сърбина веднага са предложили друг играч на клуба.
Става въпрос за босненски футболист. Ако от Левски проявят интерес към въпросния флангови играч, то преговорите между двете страни трябва да протекат скоростно, за да може да финишират до утре, пише "Тема Спорт". А освен това от "Герена" ще трябва да платят и трансферна сума за играча, който е обвързан с клуб.
Вчера изпълнителният директор Красимир Иванов замина на среща на Европейската клубна асоциация. Левски е член на престижната организация.
На сбирката бяха разисквани бъдещите формати на Шампионската лига и Лига Европа, както и какви приходи ще получават клубовете.
THE G.A.M.E написа:Ако питат мен, аз веднага бих предложил на Де Роси онова крилце на Сутиеска, дето ни разнасяше като пръскачка из лозе и в двата мача.
Нали се появиха писания, че ще го наблюдават до Коледа и ако си запази формата ще го привлекат през зимната пауза.
Serafim написа:Агентите му веднага били предложили някакъв босненеца, за когото обаче трябва да се плаща трансферна сума. За да стане трансфера обаче трябва много да се форсират нещата. Не знам ще има ли време хем да се правят изследвания, хем треньорския щаб да се запознае с качествата му.
След 06.09.2017г може да си позволим само свободни агенти-нещо което не е непознато за нас.
Зимата е далече,а фланговия футболист е задължителен.
LEVSKI_FOREVER