Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:06

MAXIMUS написа:
фифи перото написа:
ultralevski написа:
фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?

Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.

Ами радвайте се.
Аз не ходя н мачове от момента, когато до мен и малкият ми син преди години избухна бомбичка.
Приятелите ми също не ходят заради такива изцепки.Синът ми, вече голям и приятелите му-също.
Правете си хореографии, сравнявайте се с диваците от сърбия и ще оставате все по-малко на стадиона.
Нямам нищо против нормалната хореография, радва окото.Но нещата , които я съпътстват, озверелите лица на хора, които не са наясно къде се намират и защо са там, не подкрепата на отбора , а да се покаже как сме " мъже" и можем да се бием и да пием , ме отвращава.
Аз не ходя на мач заради публиката, а заради отбора.
Ако това ме прави по-малко Левскар-добре.
Но за сведение ще ти кажа, че съм Левскар от 50 години.
Дай Боже повечето от вас да са дори и по-дълго от мен.
Успех!

Ето за това говорим . Заради 100-150 идиота в публиката на по-големите отбори,на стадионите спряха да ходят хиляди нормални и истински обичащи любимия си отбор. Затова, сини "приятелки" , в неделя си напълнете сектора без тези платени творци на хореографии.

Изчезни бе, "приятелко".
Понеже при вас ги няма такива?
копирай писането в женски род розовите и вие сте като тях.
кой те бута , та дрънчиш?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 юли 2013 21:07

фифи перото написа:
groti написа:
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ултрасите с простотиите си ги отказаха. И аз не говоря за преди 30-40 години ,като фифи. Аз говоря за по-близките години. Дори когато атаката на Левски се водеше от култовия нападател Чушката се събирахме десетки хиляди. Нямахме стадион,нямахме никакви успехи в Европа,футбола ни беше в ръцете на сик,вис и мултигруп и пак имаше хора по стадионите. Знаеш ли защо? Защото тогава можеше спокойно да отидеш на мач,нямаше ги "утрасите",който да започнат още от трамвая с бомбички и камъни (тези простотии започнаха малко след това). Футбола беше в пъти по-грозен и слаб,но ги нямаше тези гордите хулигани. Или пък ако ги имаше бяха в пъти по-малко. Тези,които се водят големи националисти,а в живота си не са прочели едно стихотворение на Ботев.

И аз не говоря само за преди 30-40 години, а за 90-те също.
Но на кого му пука? Нали сме делени на касти-най-големи, по-големи и по-малки Левскари.
Това започна края на 90-те.
А сега вече е в апогеят си!

Модата и на това ще мине. Това че досега футболното хулиганство не се приема,като голям проблем ще се промени след като на мач бъде убит някой. Тогава много бързо ще изчезнат хулиганите. Въпросът е колко ще отнеме на привържениците да "преболедуват" ултрасите.
110 години любов!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 юли 2013 21:08

Това са си ваши неща, но само ще ви кажа, че допреди да се появят майсторите на декларациите, призовете за гласуване за когото трябва, разпространението на разни вещества и т.н., имахте най-голямата публика в България. Ще се забранява да се ходи на мач... Това ли ви е свободата? Направихте така, че всички останали фенове да асоциират публиката на Левски с олигофрени. Не ми е работа да коментирам, но трябва да тръгнете първо от промяна в мисленето си, ако то остане същото, няма да имате отбор. Много фенове изобщо не осъзнават колко голямо влияние имат върху представянето на отбора си. Тази ненормална среда я създават самите фенове до немалка степен в различни отбори. Много им пука на играчите или ръководството, че няма Ботев да спечелят няколко хиляди лева от билети за гости.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:08

Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 15 юли 2013 21:09

Без име написа:Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.

Няма да е зле да се поошамарите помежду си, за да не се налага ние да го правим :lol:

Според мен феновете на Левски имат своето право да предприемат подобни действия, а на тези сред тях, които не подкрепят протеста, ще им кажа че ако ние се бяхме послушали в "разумните" фенове на Ботев, то Митко Селския още щеше да е собственик на отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юли 2013 21:11

jivko4 написа:Само 1 мач ли ще бойкотирате ?
ако е само 1 няма смисъл

Добре че Левски играе в ЕКТ, та №3 да живне малко
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 15 юли 2013 21:14

deceitt написа:Кой не е пускал хората на стадиона бе, шизофреници. Кой ви пречи да идвате на мач? Защо сме по 2000 , че даже и по-малко на малко, на мач с Монтана, Пирин Гд и тем подобни, ама по дербита и евромачове сме големи левскари.. 100% съм сигурен, че най-големите мрънкачи са били на по-малко от 5 мача миналата година. Хореографиите са само част от огромната работа, която се върши от тези хора , за да се чувствате вие добре, за да има нормални фенски артикули, за да има нормално изглеждащи абонаментни карти и т.н. Как можете да плюете по фонда ??? Хората, които нямат общо с нито един фенклуб, си скъсват задника от работа преди мачовете, за да си прекараме всички добре! Ама то българина си такъв по природа - всичко хубаво трябва да се оплюе.

Защо обиждаш хората?Не разбирам какво имаш предвид?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 юли 2013 21:15

фифи перото написа:
MAXIMUS написа:
фифи перото написа:
ultralevski написа:
фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?

Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.

Ами радвайте се.
Аз не ходя н мачове от момента, когато до мен и малкият ми син преди години избухна бомбичка.
Приятелите ми също не ходят заради такива изцепки.Синът ми, вече голям и приятелите му-също.
Правете си хореографии, сравнявайте се с диваците от сърбия и ще оставате все по-малко на стадиона.
Нямам нищо против нормалната хореография, радва окото.Но нещата , които я съпътстват, озверелите лица на хора, които не са наясно къде се намират и защо са там, не подкрепата на отбора , а да се покаже как сме " мъже" и можем да се бием и да пием , ме отвращава.
Аз не ходя на мач заради публиката, а заради отбора.
Ако това ме прави по-малко Левскар-добре.
Но за сведение ще ти кажа, че съм Левскар от 50 години.
Дай Боже повечето от вас да са дори и по-дълго от мен.
Успех!

Ето за това говорим . Заради 100-150 идиота в публиката на по-големите отбори,на стадионите спряха да ходят хиляди нормални и истински обичащи любимия си отбор. Затова, сини "приятелки" , в неделя си напълнете сектора без тези платени творци на хореографии.

Изчезни бе, "приятелко".
Понеже при вас ги няма такива?
копирай писането в женски род розовите и вие сте като тях.
кой те бута , та дрънчиш?

Много си прост. Освен наркодилъри на кабрио стадиона осанаха и селянчетата като теб. И още нещо - молбата ти от четвъртък вечер да те приемат в "армейските"редици е ОТХВЪРЛЕНА ! Причина - пълен евроидиот .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:15

deceitt написа:Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Такъв си ти и такива като теб.
След като не си разбрал за какво иде реч!
Обяснение пред кого ? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 юли 2013 21:17

T&T написа:
Без име написа:Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.

Няма да е зле да се поошамарите помежду си, за да не се налага ние да го правим :lol:

Според мен феновете на Левски имат своето право да предприемат подобни действия, а на тези сред тях, които не подкрепят протеста, ще им кажа че ако ние се бяхме послушали в "разумните" фенове на Ботев, то Митко Селския още щеше да е собственик на отбора.

Оф вие за какви се имате ? За супермени ? някакви мангали си правят каквото си искат в града им, ама те във форумите са много смели. Смешници.

Върни се в “Левски”