Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tommi » 08 юли 2011 17:22

blue avalanche написа:Ако става въпроса има треньори,които пускат "левичари" отдясно и обратно.На мен,някакси,не ми се иска,когато дойде време за центриране,"крилото" постоянно да си намества топката на удобния крак!

Когато футболистът е много бърз и с добра техника, няма лошо да играе на другото крило, най-добрият пример за това е Робен. Но нашите играчи не са от тези. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2011 17:23

За мен едно УЖ крило, ако неможе да играе и на двата фланга ... по добре да става бек !
За т'ва посочих в най първият си поуст преди разразилият се спор, че КАТО ЦЯЛО имаме достатъчно флангови футболисти !

Питам се, защо търсят като улави крило ( УЖ дясно ) ... след като може да се погледне най после към школата !?
За да вземем някой като Слори, на който ще му трябват поне 6 месеца да влезе в час ли ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юли 2011 17:23

THE G.A.M.E написа:

Приятелю, Христов е десничар !
Ако беше гледал поне 2 мача на Берое щеше да го знаеш !
Но дори и да е левичар .....

Не съм влязал тук да споря, преговори си темата по-назад пускал съм линкове с информация и интервю с Илиев,който обеснява надълго и нашироко за Т.Христов... За Йовов ти казах вече, от миналия сезон има 2 мача като крило и беше най-слабия на терена
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2011 17:27

Tommi написа:
blue avalanche написа:Ако става въпроса има треньори,които пускат "левичари" отдясно и обратно.На мен,някакси,не ми се иска,когато дойде време за центриране,"крилото" постоянно да си намества топката на удобния крак!

Когато футболистът е много бърз и с добра техника, няма лошо да играе на другото крило, най-добрият пример за това е Робен. Но нашите играчи не са от тези. :mrgreen:

Колко пъти си виждал Робен да "центрира"?Щото аз нещо не се сещам?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2011 17:28

BLUE CHAMPIONS написа:Не съм влязал тук да споря, преговори си темата по-назад пускал съм линкове с информация и интервю с Илиев,който обеснява надълго и нашироко за Т.Христов... За Йовов ти казах вече, от миналия сезон има мача като крило и беше най-слабия на терена

Мене не ме интересува толко, какъв му е удобният крак ...
Ако неможе да играе на двата фланга, НЕ Е ЗА Левски !!!

И как Йовов е бил най слабият на терена, когато игра като крило ?
Та той точно в последните мачове се позастояваше на фланга и вкара няколко много хубави попадения ....

За мене преди всичко, едно крило трябва да може ДА ЦЕНТРИРА, чак след това е бързината и головият удар !

Тия Христовци - Мистовци и Райковци могат само да връзват обувките на "Бижутера" поне що се отнася до пас и центриране ....
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2011 17:31

blue avalanche написа:Колко пъти си виждал Робен да "центрира"?Щото аз нещо не се сещам?

Е той Робен си е типичен флангови нападател - десен такъв.
Вече зависи от тактиката на даденият отбор ...
На Робен не му е работа да центрира ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2011 17:34

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Колко пъти си виждал Робен да "центрира"?Щото аз нещо не се сещам?

Е той Робен си е типичен флангови нападател - десен такъв.
Вече зависи от тактиката на даденият отбор ...
На Робен не му е работа да центрира ...

То,ако ще е да играе без да центрира и Милиев може да пуснем на фланга. :lol: :lol: :lol:
Това в кръга на шегата.Трябва да се уточним:типично "дясно крило" ли искаме или просто офанзивен играч,разположен вдясно?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2011 17:36

blue avalanche написа:Трябва да се уточним:типично "дясно крило" ли искаме или просто офанзивен играч,разположен вдясно?

Е това вече го знае Гонзо ... :)
Според мен търсят човек с добро центриране, щото тоя холандеца бил добър с глава ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2011 17:43

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Трябва да се уточним:типично "дясно крило" ли искаме или просто офанзивен играч,разположен вдясно?

Е това вече го знае Гонзо ... :)
Според мен търсят човек с добро центриране, щото тоя холандеца бил добър с глава ... :roll:

Значи "левичар" отдясно няма да "сработи"!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юли 2011 17:47

blue avalanche написа:
Tommi написа:

Колко пъти си виждал Робен да "центрира"?Щото аз нещо не се сещам?

Не знам точно колко пъти, но съм го виждал. Когато е необходимо подава, а когато има възможност сам завършва атаките.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”