Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 28 юли 2019 12:15

koisa написа:
metodito написа:Между другото, няма да ми повярвате, но Дени ще има над 10 гола този сезон, стига да му се доверява Хубчев.

Човек, ако един нападател не може да стигне квота от 20 гола в тая дрислива и супер смешна лига, изобщо не трябва да се хвали. Нямам предвид конкретно Алар, а принципно всеки един нападател от водещите отбори. Поне на мен ми е смешно като се изтъква, че някой нападател е вкарал 10 гола в 40 мача в смешната ни лига. :oops:

Е, 20 не са малко.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 28 юли 2019 12:28

koisa написа:
wilge написа:Ние имаме четирима еднотипни нападатели: Костов, Алар, Роберта и Димитров. Всичките фини, елегантни, играещи предимно с крак и с ръст между 182- 185 см.

Не знам как прецени, че и четиримата са еднотипни... Робърта не сме го гледали изобщо на живо, а Алар за два мача няма как да се прецени. Поне 10 мача трябва да изиграе всеки, че тогава да се прецени какъв тип нападател е... Само да добавя, че Алар влезе срещу Ружите и вкара гол, а след това повечето казваха, че сме случили на нападател, бил класа и т.н. Направи лош мач с АЕК и вече е дърво и менте. :oops:
Колкото до И. Димитров, може би той е най-добре играещият с глава нападател в Левски към момента. За разлика от Костов, примерно, който пък умее да се пласира добре.

wilge написа:Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите- Богдан Патрашку, Ивайло Петков, Павел Колев, Петър Хубчев, някой друг или никой. Щом Божков и наместниците му не им търсят отговорност редно е ние, феновете, да потърсим поне публичен отговор от тях. Защото нямаме инструмент с който да им потърсим отговорност. Но така няма да стане. Бараж ще играем и с крехките си юношки. Но нали уж искаме трофей?! Никой от собствениците ли не вижда, че причината за среднячеството на Левски в последните 10- тина години е в главата? Немощта в краката е следствие.

Едва ли някога някой ще носи лична отговорност за нещо в клуба. Всъщност това е така във всички клубове в България. Никога няма да излезе отговорно лице и да каже: Аз съм виновен, доведох слаби играчи и т.н.
Напротив, всеки каква, че си носи отговорността, но каква точно е тази отговорност и как я наси, така и никой не разбира. :lol: Може би с уволнение, но от това файдата за клубовете е никаква, защото играчите остават и се плащат неустойки, за да ги разкарат след това.

Патрашку и агенцията им намира играчи, Хубчев ги удобрява, а Павел Колев и спортния директор се занимават с привличането.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 28 юли 2019 12:32

Michael_Buble написа:РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!

Това го чета и слушам вече от 10 години. Ако бяхме оставили Цветкович, Нганиони , Кабрал и Яблонски или Унтонджи сега в отбора нямаше да зеят огромни дупки и да се чудим какво да правим. Напротив - щяхме да имаме окомплектован отбор, който да е готов за нещо. Сега три дни преди затварянето на трансферния прозорец имаме само два бека, единият от тях на 35 години. До вчера имахме две крила, сега не знам пак да не са толкова. При централните защитници сме супер, щом се налага в един от най-важните мачове за годината на тази позиция да играе Райнов.
Махнахме ключови футболисти - обективно и логично обяснение, за което аз не чух.
Догодина Алар, Мазурек, Каргас, Мохамед, може би Костов, Холмар, Паулиньо най-вероятно също ще бъдат продадени-освободени. Може би и треньора ще е нов. И това нещо, което го гледаме от 10 години просто ще се повтори отново. Така отбор няма да имаме не следващата календарна година - няма да имаме отбор никога. Ще си играем баражи, най-много да сме втори, до втори кръг в Европа и до там.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 юли 2019 12:37

koisa написа:
metodito написа:Между другото, няма да ми повярвате, но Дени ще има над 10 гола този сезон, стига да му се доверява Хубчев.

Човек, ако един нападател не може да стигне квота от 20 гола в тая дрислива и супер смешна лига, изобщо не трябва да се хвали. Нямам предвид конкретно Алар, а принципно всеки един нападател от водещите отбори. Поне на мен ми е смешно като се изтъква, че някой нападател е вкарал 10 гола в 40 мача в смешната ни лига. :oops:

Имаш право, но е трудно осъществимо. Много отбори в първенството ни играят затворено с много хора отзад. Нападателя и плеймейкъра са първите хванати, а по крилата има двойно подсигуряване. Като добавиш и ротации, което е важно от гледна точка на конкуренцията по постовете и поддържането на форма на всичките играчи и трудно един нападател да мине 15 гола. Костов нямаше алтернатива предния сезон и играеше всеки мач, дори на инжекции. Ако имаше равностойна резерва щеше да е вкарал вероятно по-малко голове, защото нямаше да е играл във всичките мачове.
А Левски, ЦСКА-София и Лудогорец е едно, ами в другите отбори как да вкарат и 10 гола нападателите им? Виж примерно тарана на Етър Боджадж - човека играе за отбора, а не за себе си. Пресира защитата, дори и халфовата линия, връща се много назад, започва атаките, печели първите топки, не седи да чака на готово. Това е отборен нападател, а не консуматор. Такива вече във футбола, дори и в нашата лига ги няма общо-взето, просто защото играта ги е изключила.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 28 юли 2019 12:50

icemanbg33 написа:
koisa написа:
wilge написа:
wilge написа:Някой има ли представа кой в Левски носи отговорност за трансферите

Патрашку и агенцията им намира играчи, Хубчев ги удобрява, а Павел Колев и спортния директор се занимават с привличането.

Как , според теб, Хубчев първо ги Одобрява, а после излиза и казва, че одобрения от него футболист не знае основни неща?
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 28 юли 2019 12:55

https://www.transfermarkt.com/cristian- ... zTy975ZMl0
Това ли е румънеца който чакаме ?????????

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2019 12:57

Много рано е да се дават оценки за новопривлечените. Е, някой им ги дадоха: "не стават", но това си е съвсем в реда на нещата - от футбол всеки разбира. :) И стига сте привличали в отбора всеки, който направи два-три поредни гола. Ще направите поне 40 човека основен състав.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2019 12:59

ikar написа:https://www.transfermarkt.com/cristian-manea/profil/spieler/271284?fbclid=IwAR1-uQ7VF4F8t79uL5WkPntRVw2rpKDuwbXIl1r7uZQtB2SYBzTy975ZMl0
Това ли е румънеца който чакаме ?????????
На този цената му е много ниска, едва ли става за отбора. :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2019 13:54

Serafim написа:Имаш право, но е трудно осъществимо. Много отбори в първенството ни играят затворено с много хора отзад. Нападателя и плеймейкъра са първите хванати, а по крилата има двойно подсигуряване. Като добавиш и ротации, което е важно от гледна точка на конкуренцията по постовете и поддържането на форма на всичките играчи и трудно един нападател да мине 15 гола. Костов нямаше алтернатива предния сезон и играеше всеки мач, дори на инжекции. Ако имаше равностойна резерва щеше да е вкарал вероятно по-малко голове, защото нямаше да е играл във всичките мачове.
А Левски, ЦСКА-София и Лудогорец е едно, ами в другите отбори как да вкарат и 10 гола нападателите им? Виж примерно тарана на Етър Боджадж - човека играе за отбора, а не за себе си. Пресира защитата, дори и халфовата линия, връща се много назад, започва атаките, печели първите топки, не седи да чака на готово. Това е отборен нападател, а не консуматор. Такива вече във футбола, дори и в нашата лига ги няма общо-взето, просто защото играта ги е изключила.

Заради това съм написал във водещите отбори - демек в топ 3 - топ 4. Ясно е , че няма как да очакваме от нападателите на Арда, Дунав и Витоша да вкарат по 20 гола. Но за нападателите (титуляри) в топ 3 трябва минимумът да е поне 15 гола на сезон. Тези дето влизат като резерви за по 20 мин. на мач не ги броя!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 28 юли 2019 15:37

Родриго от Черно море е истински диамант .. много техничен футболист с великолепен пас и страхотен завършващ удар .. за мен най-добрия в лигата ни от началото на сезона!

Върни се в “Левски”