Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: „Пиянството на един отбор“

Мнениеот dafquezz » 22 мар 2014 12:30

Всички пият, не е в това въпроса.
Просто в Левски анархията е стигнала дотам, че явно на никого не му пука и няма от кого да го е страх.
Не знам доколко е вярна статията, но футболисти на ЦСКА досега не са се дънили толкова тежко, колкото поредицата от сини издънки. Далеч съм от мисълта, че не пият, но поне не го правят толкова нагло, поприкриват се, не шофират... имат някакъв срам. Говорете ми каквото искате за Стойчо, мразете го, псувайте го, плюйте го, комисионер бил и т.н. глупости, но как си представяте на него някой да му се изтърси пиян на тренировка? Вие имате ли идея какъв ад очаква неразумния нещастник, който си позволи да го направи? За това говорим, при вас просто няма контрол, и на ония пу*ки в съблекалнята ви не им пука от никого, ама грам... съмнявам се някой левскар да не е съгласен с мен за това...

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 мар 2014 12:51

цесекарите още не могат да преглътнат поредна загуба със 7 гола от декември ,как не свикнаха това им е за трети път вече :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 мар 2014 12:54

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 мар 2014 13:01

milen.hristov написа:Старият бряст в Сливен
спечели конкурса
"Европейско дърво на
годината 2014". Очаква се
Валери Божинов да обжалва
решението

Хахаха аре са в сравнение с Бру Божи е направо извънземен...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

valio.33
Контакти:

Мнениеот valio.33 » 22 мар 2014 13:06

Ако побеждаваха, дори и пияни, да махне човек с ръка. Проблемът е, че и трезви не знаят къде се намират на терена.Този състав на "Левски" направо разказа играта на великата си публика.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 22 мар 2014 13:14

голяма работа, че се е напил, кой не го прави
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 мар 2014 13:54

bold написа:Томов има 9-годишна присъда,ама си е при вас.Според мен това е тактика,за да може да разчита на вашата подкрепа ако се наложи да ходи в затвора.

Хипотеза - дали след като прибере парите от акциите Лупи няма,по примера на братя Галеви,да духне в неизвестна посока...

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 22 мар 2014 14:08

По-добре да си пие човека,отколкото да се зоби с разни медикаменти като "дядовците" от Панчарево Т.Янчев,В.Илиев,Гъргоров и Петров.Само по погледа ще ги познаете,особено Янчев и Илиев не знаят къде се намират,влизат в единоборства като коне с капаци ритат,блъскат и всеки мач са за червен картон!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 мар 2014 14:14

Aтаката на Батков и човекът зад него към "Левски" не са случайни, но за ликвидация звучи абсурдно. Какво стана с Етър след ритуалното му убийство в средата на 90-те? Ако някой не е разбрал това в В група не е онзи Етър. Пирин дето джитка сега в А не е "онзи" Пирин. Литекс не е "Кърпачев" и въобще знаете какво искам да кажа. Не знам кой подхвърли "ликвидация", но определено има задна мисъл.

Ако си мислите, че Батков е различен от титаните, Томов и не знам си кое, си спомнете за мъчението с капката. И в двата случая пукваш. Образно казано Етър и Плевен бяха брутално разстреляни, ЦСКА е налаган с бухалки, а на нас Батко (или някой друг) ни прави номера с капката.

Да, "Левски" ще продължи да го има, но... просто нещо няма да е същото, разбирате ли. Така, както когато ходя на "Ивайло" някак си не е същото. Не съм глорихънтър. Подкрепях Етър от преди титлата. Това беше клуб със стройна организация и един от най-добрите клубове в Северна България, но дотам - един от най-добрите, със супер школа, скаутско звено и тъ нъ. Малко след убийството му, когато вече бяхме в долната група, за кратко беше същия онзи Етър и даже си мислех, че може би не всичко е загубено... Не би. Може би връщането на Цанко (Цветанов) на Ивайло, върна нещо от онова врем. Не знам как да го опиша. Но може би търновските батковци го разбраха и бързо-бързо го махнаха.

ОК, сравнението м/у Етър и "Левски" не е съвсем на място. "Левски" е на първо място столичен клуб и има стратегическо влияние за футбола в страната, а Етър имаше огромно стратегическо влияние на регионално ниво. Говоря за неща, като идентифицирането на публиката, хората от Централна Северна България, малчуганите, които избираха Етър и тъ нъ. Ние вече нямаме регионална идентификация, лапетата продължават да тренират на "Ивайло", но всичко е някак си не като ЕТЪР!, а по-скоро ...етър и това не е само защото не може да излезе от блатото толкова години. Просто блатото стана сякаш естествена среда на българската La Viola.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 мар 2014 14:38

не разбрах какво стана с онези дрогираните от цска ,нали пак щяха да им вземат допинг проба ,май нещо '' забравиха ''

Върни се в “Левски”