Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 21 мар 2014 08:45

Веселинов написа:Като начало елате на стадиона утре в 15,30 ч. Съберете приятели, близки, съседи, колеги и др. и елате да изразим позиция. Колкото до 10 лв. и десетките хиляди левскари, то би се случило след Батков. Мустакатата свиня не иска да се маха, Левски няма бъдеще при Батков! Ще го сринем тоя паразит!

Утре всички на мача. Дано се съберем 7-8 хиляди поне като за начало. След това лека полека ще се вдигнат и другите
110 години любов!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 мар 2014 09:46

dimitar59 написа:Точно сега е времето да се назначи треньор,за когото бремето класиране до края на шампионата няма да тежи.В оставащите мачове ще има възможност да се преценят истинските качества на футболистите в Левски за да може да се направи превилния подбор за следващия сезон.Това трябва да се направи от доказал се треньор,който ще има двойно повече време за новата подготовка........

Точно това си го бибрихме вчера с един болен левскар. Сега наистина е идеалния момент да дойде тренера, който да направи селекцията, подготовката и от който да се изисква от самото начало на следващата година.
Тодар, обаче прави поредната глупост!С какво Топчо е по-различен от Сухия? Защо не се използват оставащите 10+ мача пълноценно? Защо е нужно да запушваш дупки сега, да търсиш човек на пожар лятоска, да му направиш селекцията по твое усмотрение преди това и ...... после той цяла година да се извинява, че работи с чужд мат'риал?
Шансът следващато година да ви е пак нулева главоломно нараства. Ако наистина инж. Гонзо дойде като СТД, тогава следващите 2 може да задраскате.
Не мога да разбера, как "интелекти" като Гонзалес и Кривия могат да бъдат СТД на отбори като Левски и Ботев. Повечето от нас ( които ги познават) не биха ги сложили и за управители на денонощен квартален магазин .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 мар 2014 09:58

honda написа:[Би ли посочил някой друг кандидат на треньор на Левски?- За мен идеалния вариант е Ед.Ераносян, много добър варианти Херо и Г.Василев, добри варианти Мъри и Ст.Генов, за съжаление в момента няма как някой от тях да застане начело на Левски, добре още от сега да се започват преговорите с новия треньор ,но следващия мач е след малко повече от 24 часа и Топузаков реално е без алтернатива за него , Сухия освен че не става има и здравословни проблеми. Много пъти съм писал за физическата подготовка и нуждата от нея , напълно съм съгласен че нашите играчи са много лошо подготвени физически,но дали за това е виновен само Ясен Екимов? Интересно кой беше кондиционен треньор миналата годината по същото време- май беше пак той ;) . Но тогава точно с физика побеждавахме - за един месец вкарахме цифром и словом 10 гола в последните 10 минути на мача и то всичките голове бяха ключови , беше видно как в последните минути доминираме и контролираме мача,не играехме добре ,но с желание и физика надделявахме. Два мача бяхме с човек по-малко и то много време ,но така и не си пролича. Горе-долу същото беше и през пролетта на 2009 тогава отново нищо не играехме ,но физически доминирахме и печелехме мачовете.Но и в двата случая СТД беше Д.Боримиров. Не е тайна ,че той поддържа връзка с лекаря на Мюнхен 1860 връзка и оттам взема добавките ,които се дават на футболистите. проблема не е в кондиционния треньор, а в това че играчите не са правилно възстановени и "захранени" ,а това се прави от специалист по биохимия(такъв в момента в Левски няма) ,а не от треньор.Двамат би трябвало да работят заедно, но познанията по биохимия на един треньор не са особено високи.

Посочените от теб треньори,без Мъри,са и мои фаворити,но някой от тях трябва още сега да бъде назначен.Мачовете до края не са важни.Предстоящият може да бъде воден от всеки,ако не бъде назначен точният треньор.Мен ме тревожи заглавието на днешен всекидневник,свързан с Делян Пеевски - ''Докато дойде Гонзо,Топузаков ще води Левски''.Значи ще чакаме един никъде недоказал се абмициозан помак да бъде заменен от суперамбициозен малоумник.Как тогава да искаме Левски да е силен и да бъде там,където трябва да бъде - на върха.При такъв сценарий следващия сезон отбора ще се бори да не изпадне.
Защо съм против Мъри.Той без Наско Сираков е кръгла нула.Провали се навсякъде.Няма грам развитие като треньор.
За Ясен Екимов: Миналата година за кратко време кондиционален треньор беше сърбин,но не помня името му.Точно за този период се сещаш.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 21 мар 2014 10:03

honda написа:Абсолютно съм съгласен с колегата comorad и се присъединявам към неговото мнение. Ако не можем да се съберем 50-60 хил левскари ,които да дават по 10 лв на месец ,за какво говорим. Ако не можем да се събере 50-60 хил човека готови да дават за ФК Левски, то значи че просто ФК Левски не заслужава да съществува. За какво да съществува един клуб като Левски ,ако не може да събере 50-60 хил свои привърженици. Помня времената когато на някои мачове се събирахме по толкова зрители и то 5-6 пъти в годината. Все пак говорим за сума от порядъка на една бутилка добър коняк годишно. Тръста също е много добра идея- няма лошо да участват осигурени фенове и да помагат с по-сериозни суми.
Съгласен съм,че българина е силен на думи и слаб на дела, и затова сме и в това състояние. Винаги чакаме някой друг да дойде "да ни оправи" , "да ни освободи", "да свърши нашата работа"- нека да не забравяме думите на нашия патрон:"Който ни освободи,той ще ни пороби", на мен любимата ми българска поговорка е " от това ,че вълкът сам си вършел работата, само врата му станал по-дебел".
Няма да е лесно ,но хубавите неща не стават лесно и бързо.

Само да те питам как очакваш да събереш пари за Левски от фенове, които към момента са на заплата към Левски? 50-60 хиляди е абсурдна цифра - по-скоро 10 000, от които 1000 човека с възможности, които другите 9000 ще опитат да минат на заплата към клуба и да сучат. :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 мар 2014 10:29

dimitar59 написа:
honda написа:[Би ли посочил някой друг кандидат на треньор на Левски?- За мен идеалния вариант е Ед.Ераносян, много добър варианти Херо и Г.Василев, добри варианти Мъри и Ст.Генов, за съжаление в момента няма как някой от тях да застане начело на Левски, добре още от сега да се започват преговорите с новия треньор ,но следващия мач е след малко повече от 24 часа и Топузаков реално е без алтернатива за него , Сухия освен че не става има и здравословни проблеми. Много пъти съм писал за физическата подготовка и нуждата от нея , напълно съм съгласен че нашите играчи са много лошо подготвени физически,но дали за това е виновен само Ясен Екимов? Интересно кой беше кондиционен треньор миналата годината по същото време- май беше пак той ;) . Но тогава точно с физика побеждавахме - за един месец вкарахме цифром и словом 10 гола в последните 10 минути на мача и то всичките голове бяха ключови , беше видно как в последните минути доминираме и контролираме мача,не играехме добре ,но с желание и физика надделявахме. Два мача бяхме с човек по-малко и то много време ,но така и не си пролича. Горе-долу същото беше и през пролетта на 2009 тогава отново нищо не играехме ,но физически доминирахме и печелехме мачовете.Но и в двата случая СТД беше Д.Боримиров. Не е тайна ,че той поддържа връзка с лекаря на Мюнхен 1860 връзка и оттам взема добавките ,които се дават на футболистите. проблема не е в кондиционния треньор, а в това че играчите не са правилно възстановени и "захранени" , а това се прави от специалист по биохимия(такъв в момента в Левски няма) ,а не от треньор.Двамат би трябвало да работят заедно, но познанията по биохимия на един треньор не са особено високи.

Посочените от теб треньори,без Мъри,са и мои фаворити,но някой от тях трябва още сега да бъде назначен.Мачовете до края не са важни.Предстоящият може да бъде воден от всеки,ако не бъде назначен точният треньор.Мен ме тревожи заглавието на днешен всекидневник,свързан с Делян Пеевски - ''Докато дойде Гонзо,Топузаков ще води Левски''.Значи ще чакаме един никъде недоказал се абмициозан помак да бъде заменен от суперамбициозен малоумник.Как тогава да искаме Левски да е силен и да бъде там,където трябва да бъде - на върха.При такъв сценарий следващия сезон отбора ще се бори да не изпадне.
Защо съм против Мъри.Той без Наско Сираков е кръгла нула.Провали се навсякъде.Няма грам развитие като треньор.
За Ясен Екимов: Миналата година за кратко време кондиционален треньор беше сърбин,но не помня името му.Точно за този период се сещаш.

В никакъв случай не съм фен на Мъри,но за мен е добър треньор с добри тактически познания и има умението да развива играчите, голям минус при него огромното му его и ,че не може да допусне че прави грешки и оттук не се развива.
Миналата пролет кондиционен си беше Ясен Екимов, сърбина дойде заедно със Славиша Йоканович. Екимов не е лош специалист,но той си е лекоатлет,коронната му дисциплиа е 400м,която е най-тежката бегова дисциплина изискваща висока скоростна издържливост-качества мног необходими и за един футболист. Късия спринт е друга работа,там много не може да се развива и ако се работи се губи от маневреност и издържливост. Просто той е от по-старата школа лекоатлети ,когато се е наблягало почти само на тренировките. Времената на Джеси Оуенс ,Пааво Нурми и Емил Затопек(който поставя световен рекорд 2 часа след като се е нахранил добре и е изял една диня за десерт) са отминали безвъзвратно. В момента професионалния спорт върви заедно с медицината и немислимо да се постигнат резултати без да се разчита и на "добавки".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 мар 2014 11:02

От поредните сърцераздирателни излеяния на Батков вчера ми направи нещо огромно впечатление, ама явно само на мен. Той каза "досега съм дал около 41.5 млн лв лични средства за Левски, от които около 25 млн ОФИЦИАЛНИ". А другите "неофициални" от къде са и за какво са дадени? Това не е ли директно признание за укрити доходи?! Защо никой не се самосезира и защо г-дата от Гонг не му зададоха този въпрос, който аз задавам?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 мар 2014 11:04

намеква, че който иска да вземе Левски трябва да му кихне поне 25 милионки :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 мар 2014 12:25

По въпроса за финансиране от страна на феновете има някои основни точки, които е редно да се премислят..
-не е задължително феновете с малки финансови възможности да издържат изцяло клуба. А при това положение дори месечни "вноски" от сорта на 10-20 лева могат да са в помощ, дали 10 или 50 процента от бюджета.. все са пари, все е от полза, нали така?!

-реално дори малките "вноски" месечно могат чуствително да влияят на бюджета, 10 000 души по 15 кинта средно на месец биха били 150 бона месечно и 1.8 милиона годишно, над 1/4 от сегашния обявен бюджет и комбинирано с помощ от по заможни хора, съответно ще са и по-малко на брой би спомогнало наистина да се върже бюджета. И това е цел, която не е недостижима ако го имаше доверието на хората...

Проблема е, че в Левски в момента партие се въртят от хора, които не заслужават това доверие и заради това дори склонните да помогнат с пари левскари дават пас.

И опираме до доверието. А българина вече не вярва когато се търсят пари за някаква кауза, независимо дали говорим за лечение, помощ за пострадали от бедствие или за спортна кауза.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2014 12:29

Betchualeng Arnaikem написа:По въпроса за финансиране от страна на феновете има някои основни точки, които е редно да се премислят..
-не е задължително феновете с малки финансови възможности да издържат изцяло клуба. А при това положение дори месечни "вноски" от сорта на 10-20 лева могат да са в помощ, дали 10 или 50 процента от бюджета.. все са пари, все е от полза, нали така?!

-реално дори малките "вноски" месечно могат чуствително да влияят на бюджета, 10 000 души по 15 кинта средно на месец биха били 150 бона месечно и 1.8 милиона годишно, над 1/4 от сегашния обявен бюджет и комбинирано с помощ от по заможни хора, съответно ще са и по-малко на брой би спомогнало наистина да се върже бюджета. И това е цел, която не е недостижима ако го имаше доверието на хората...

Проблема е, че в Левски в момента партие се въртят от хора, които не заслужават това доверие и заради това дори склонните да помогнат с пари левскари дават пас.

И опираме до доверието. А българина вече не вярва когато се търсят пари за някаква кауза, независимо дали говорим за лечение, помощ за пострадали от бедствие или за спортна кауза.

Точно това си мислех. Лице на кампанията би трябвало да е някой като Херо или Иванков. Хората да му вярват. Това което казваш е много точно
110 години любов!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 21 мар 2014 13:11

Вие абсолютно сигурни ли сте, че бойко не е собственик на Левски ? А ако не е, пеевски ли искате да дойде ? Според слуховете, вариантите са бойко или пеевски, а това е от лошо към по-лошо.

Върни се в “Левски”