Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Най-после адекватна декларация на НКП. Дано да НЕ се продадат на пеевски или на бойко.
tprodanov написа:Кой е тоя, дето ги има? И ти прочете ли позицията на НКП?
Сериозно, мисля, че вашето НКП подготвя влизането на Пеевски в Левски. Най-вероятно ще стане индиректно, чрез подставено лице, подобно на Тоньо - това е моето мнение

Леевски, оле

Сериозно мисля, че говориш глупости. Най-малкото на Тоньо също му се иска оставката. Ако щеше да става чрез Тонев, да се е случило досега 1000 пъти.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
boabbb написа:tprodanov написа:Кой е тоя, дето ги има? И ти прочете ли позицията на НКП?
Сериозно, мисля, че вашето НКП подготвя влизането на Пеевски в Левски. Най-вероятно ще стане индиректно, чрез подставено лице, подобно на Тоньо - това е моето мнение
A, ако не Прасето и Тиквата, а някой друг стои зад НКП?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
-
Това с продажбата на Левски хич няма да стане лесно ...
"адвокатина" разбере ли, че няма повече бъдеще за него в Левски, ще си иска всички "заеми", дето ги е "дал" на Левски.
Не знам кой ще плати 40-на млн. за Левски, в състоянието, в което е към момента.
"адвокатина" разбере ли, че няма повече бъдеще за него в Левски, ще си иска всички "заеми", дето ги е "дал" на Левски.
Не знам кой ще плати 40-на млн. за Левски, в състоянието, в което е към момента.
Blue&Honour написа:Като нема пари, почваме от А окръжна. Проблем ли е нещо?
Точно така. По-добре това от мъка още няколко години. По - добре да минем през окръжните, поне ще гледаме истински футбол. По -добре през окръжните отколкото да припознаваме нефтохимик като свой и да говорим за харизми и прочие простотии.
Днешната декларация е повод за оптимизъм. Крехък, но оптимизъм. Оттук нататък е дълг на левскарите да се обединим на трибуните и да забравим деления поне до стабилизирането на клуба.
110 години любов!
AN71 написа:memnto написа:[offtopic]Направи си форум и определяй кой къде да пише. Сеш' се?Славния..[/offtopic]
A ти чий го търсиш тук ?Или ако не се заядеш и не по злобееш малко не можеш да заспиш
Изтъквам факти, другарю, факти.

Der Schmarotzer написа:boabbb написа:tprodanov написа:Кой е тоя, дето ги има? И ти прочете ли позицията на НКП?
A, ако не Прасето и Тиквата, а някой друг стои зад НКП?
Кой остана

Леевски, оле

Само да вметна , че беше крайно време това да се случи . Освен декларацията , която напълно подкрепям , бих искал да видя действията. Бих помогнал с каквото мога най-добрия централен нападател на цска да напусне синия клуб. Не мисля и че 40 млн са реална цифра с която Тара е помогнал (уж) на Левски затова искаме и одит.
ПС: Браво на НКП и само Левски . Нека най-накрая чорбаря с мустаците да понесе гнева на народа.
ПС: Браво на НКП и само Левски . Нека най-накрая чорбаря с мустаците да понесе гнева на народа.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- milen.hristov
- Контакти:
Toзи път подкрепям декларацията на нкп, напълно адекватна.