Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот vvessel » 26 юли 2019 18:20

noo написа:Късмет е да си направиш положенията.Имахме две, а не успяхме.

Добре че и те не си вкараха положенията, че отивахме на голям резил. Не, че сега е малък.
Напълно равностоен и преодолим отбор ни направи смешни за едно полувреме. И какво като сме били с човек по малко. Колко пъти по-слаби от нас отбори ни се опъват с човек по-малко и не можем гол да вкараме.
За мен основно вина има както Хубчев така и неадекватната селекция. Никакъв къмет-мъсмет.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2019 12:16

specter написа:
mikata написа:
damyanov1963 написа:ЕБЕМ ТИ И ТРАНСФЕРИТЕ!
Айде банвайте ме, че ми писна на дедовия!

За съжаление селекцията с нищо не се различава от предишните!

На база на какво я определихте по тоя категоричен начин? Изиграните 5 мача, в които имаме 3 победи, един Х и една мизерна загуба? От кои от новите имате чак толкова завършени впечатления вече? :roll: Единственият, който аз реално бих оценил по някакъв начин засега е Миятович - много стабилен и за мен много добър трансфер.

След катастрофалното отпадане от кипърски отбор, какво да кажеме за селекцията?
А за Миятович си прав.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 юли 2019 13:05

Левски започна да взима играчи за трансферни суми!!! Това вече задължава, не виждам хубси да работи с юноши, купуват му се играчи!!!! отбора тръгва за за титла значи.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 27 юли 2019 13:45

80% от господата във форума се оказаха отново титанични гурута на трансферните тънкости. От няколко мача дадоха тежките доживотни присъди без право на обжалване.
Добре, че в Барселона не бяха като вас, щото Гризман милия досега е в тежък конфликт с коженото кълбо и не ми се мисли какво го чакаше, ако разсъждаваха като вас. Язък за толкова милиони!
РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!
И какви трансферни попадения бленувате като имиджа на Левски е тотално осран по спортни, дисциплинарни и изобщо цивилизационни показатели. Добрите футболисти(много от тях чернокожи) само като прочетат в англо-списващите издания какви расисти са българските фенове, като прочетат интервютата на Гикиевич, Полачек и други отмъщаващи си вербално, къде с основание, къде не, и..."червена слушалка" като им звънне номер с +359!!! Да не говорим, че по дефолт са си демотивирани за Левски поради отсъствието му от Европейската футболна карта от близо една декада. Това е жалката истина!!!
Има и друго- последните положителни имиджови ставки за Левски са във време когато тези момчета, които искаме да вземем, са били твърде малки и имат смътни спомени от големия футбол. Всички карти са против нас. Затова ни чака много работа, ПЪРВО, по оправянето на имиджа на Левски като клуб. ВТОРО, по цивилизационно изравняване на публиката ни с европейските ставдарти(тук съм песимист). И ТРЕТО, Йончо Арсов да направи за 5 години онова, което обяви на пресконференцията за школата(препоръчам на всеки да я изгледа).
Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!
Последна промяна от Michael_Buble на 27 юли 2019 14:03, променено общо 3 пъти.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 юли 2019 13:47

Тоя черногорец си е попадение отвсякъде. Това е модерен вратар (в смисъла, че това е стандарта за вратар в последните 6-7 години, ама тенденциите във футбола идват бавно при нас). Придава сигурност и спокойствие, изпълва рамката, но е повратлив въпреки ръста си. Умее да чете играта и да излиза навреме, играта му с крака е топ, а пасовете му биха засрамили някои от халфовете ни. Никито е далеч, не притежава такъв поглед и умение да играе с крака, повечето му излизания са бая рискови, особено за високи топки. Ясно е кой е в по-добра форма в момента, но си мисля, че ротации ще са желателни на вратата, стига да не скапят формата на Миятович.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2019 13:50

Michael_Buble написа:80% от господата във форума се оказаха отново титанични гурута на трансферните тънкости. От няколко мача дадоха тежките доживотни присъди без право на обжалване.
Добре, че в Барселона не бяха като вас, щото Гризман милия досега е в тежък конфликт с коженото кълбо и не ми се мисли какво го чакаше, ако разсъждаваха като вас. Язък за толкова милиони!
РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!
И какви трансферни попадения бленувате като имиджа на Левски е тотално осран по спортни, дисциплинарни и изабщо цивилизационни показатели. Добрите футболисти(много от тях чернокожи) само като прочетат в англо-списващите издания какви расисти са българските фенове, като прочетат интервютата на Гикиевич, Полачек и други отмъщаващи си вербално, къде с основание, къде не, и..."червена слушалка" като им звънне номер с +359!!! Да не говорим, че по дефолт са си демотивирани за Левски поради отсъствието му от Европейската фетболна карта от близо една декада. Това е жалката истина!!!
Има и друго- последните положителни имиджови ставки за Левски са във време когато тези момчета, които искаме да вземем, са били твърде малки и имат смътни спомени от големия футбол. Всички карти са против нас. Затова ни чака много работа, ПЪРВО, по оправянето на имиджа на Левски като клуб. ВТОРО, по цивилизационно изравняване на публиката ни с европейските ставдарти(тук съм песимист). И ТРЕТО, Йончо Арсов да направи за 5 години онова, което обяви на пресконференцията за школата(препоръчам на всеки да я изгледа).
Имаме толкова дългът път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от нова зависи цялото бъдеще на Левски!

!!! Да се чете ежедневно, може и ежечасно!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 юли 2019 13:53

Когато един от два отбора с класни играчи, остане с човек по- малко, останалите десет(заради класността си) могат да вдигнат процента си на игра на 150 да речем и да компенсират. Когато играчите са с ограничени възможности, няма повече какво да извадиш от тях.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 27 юли 2019 14:28

damyanov1963 написа:
specter написа:
mikata написа:

На база на какво я определихте по тоя категоричен начин? Изиграните 5 мача, в които имаме 3 победи, един Х и една мизерна загуба? От кои от новите имате чак толкова завършени впечатления вече? :roll: Единственият, който аз реално бих оценил по някакъв начин засега е Миятович - много стабилен и за мен много добър трансфер.

А за Миятович си прав.

Е, ти тая загуба на новите попълнения и на селекцията ни ли я пишеш? И чак пък толкова категорично да оплюваме всички на базата на един мач... Ми ако вземем, че станем по някаква случайност шампиони с тия футболисти какво? Още юли не е минал, изчакай малко.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2019 14:39

specter написа:
damyanov1963 написа:
specter написа:
mikata написа:

А за Миятович си прав.

Е, ти тая загуба на новите попълнения и на селекцията ни ли я пишеш? И чак пък толкова категорично да оплюваме всички на базата на един мач... Ми ако вземем, че станем по някаква случайност шампиони с тия футболисти какво? Още юли не е минал, изчакай малко.

Работата е там, че всяка година се повтаря едно и също - селекция след като е минала подготовката и сезона е почнал и резултатите са едни и същи, смяна на треньор, изгонване и плащане неустойки на голяма част от селектираните и в резутат - поредни провален сезон и резил в Европа.
Бих се примирил и с този провален сезон, ако Хубчев се остави да направи от тези играчи един боеспособен отбор за догодина, дали ще го направи е друг въпрос, но това е най-правилното решение според мен.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 27 юли 2019 15:32

Michael_Buble написа:РАЗБЕРЕТЕ, че този отбор се сглобява за другата календарна година минимум!!!

Имаме толкова дълъг път за извървяване, вие сте се хванали за един кретенски червен картон в един кретенски мач на един кретенски горещ остров в един кретенски час все едно от това зависи цялото бъдеще на Левски!

1. Никой не е казал тва и на никой друг треньор не се е давало такъв реверанс срещу такова изсипване на пари.
2. Миналата година бяхте на корено различно мнение по тоя въпрос. Когато ви изнася някой неща са важни, когато не велики постове, които трябва да се четат ежедневно.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”