Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Бойкот?Че вие не бойкотирахте ли и по-голямата част от предния сезон
?

-
- Контакти:
Аз пък за не знам кой път ще повторя, че във времето и държавата в които живеем, би следвало всеки да си направи избора.
Все пак призовавам хората да не ходят! Не знам обаче тия лекенца дали ще се разчувстват. Тях сякаш ги разчувстват само глобите, затова най-добре да ги глобяват перманентно. Най-добре клубът да преосмисли и увеличи глобите за всякакви неща. Така хем правилникът да си се спазва от играчите, хем да нямаме поводи да бойкотираме каквото и да било...
Аз бойкотирах доста дълго и казвах, че докато Батков не се махне, на мач няма да стъпя. Следствията от това, че не предаваха мачовете по ТВ ме накараха пак да отида и да ги гледам, защото не издържах. Честно да ви кажа, от бойкота ми полза нулева и много съжалявам, че не присъствах на някои мачове. Последно, както казах и в началото, всеки си прави избора.
Все пак призовавам хората да не ходят! Не знам обаче тия лекенца дали ще се разчувстват. Тях сякаш ги разчувстват само глобите, затова най-добре да ги глобяват перманентно. Най-добре клубът да преосмисли и увеличи глобите за всякакви неща. Така хем правилникът да си се спазва от играчите, хем да нямаме поводи да бойкотираме каквото и да било...
Аз бойкотирах доста дълго и казвах, че докато Батков не се махне, на мач няма да стъпя. Следствията от това, че не предаваха мачовете по ТВ ме накараха пак да отида и да ги гледам, защото не издържах. Честно да ви кажа, от бойкота ми полза нулева и много съжалявам, че не присъствах на някои мачове. Последно, както казах и в началото, всеки си прави избора.
didayyord написа:Хаха, я па тия! Аз не признавам това НКП бе. За мен, националния клуб на привържениците на Левски е по-нелигитимен от БФС. Дано да чете това и да успее в малкото моменти в които не е надрусан да го осмисли.
Аз не съм стъпвал в сектор "Б" от петнайсе години, а последния мач на който ходих, беше в Лисабон. Сега обаче, ще отида в Пловдив, да видим кой ще ме спре.
15 години? Браво! Много голям Левскар! НЕма право никой да му кАже дали ще ходи, или нЕма!
[center]1914[/center]
-
- Контакти:
И като паднете другият мач пак бойкот и пак и пак и накрая хората ще отвикнат да ходят и да не бойкотирате пак няма да има никой. С неприсъствие ще се затриете.
Имате нов треньор - това е промяна, ама май Наско е спрял и паричките за фенклуба
Имате нов треньор - това е промяна, ама май Наско е спрял и паричките за фенклуба

Абсолютна глупост!
Абсолютно щяхме да напълним клетката! Сега вместо да покажем мускули и потенциал, ще се понесат легенди и ебавки как сме подвили опашки в тежкия момент...
Няма такова малоумие!
Абсолютно щяхме да напълним клетката! Сега вместо да покажем мускули и потенциал, ще се понесат легенди и ебавки как сме подвили опашки в тежкия момент...

ultralevski написа:groti написа:Това не бяха ли тези, които вместо да почетат паметта на българските герои на мачът с Литекс поздравиха за рождения ден онзи болен лилипут?
Това бяха тези, които когато направят хореография, след това се тагваш у фейсбука, балък. И си пише, че е съгласувано с фенклубовете в страната.
Боли ме *** за тъпите ви хореографии. Ходя на мачове откакто срещу Добруджа играехме пред 15 000-20 000 човека. Тогава балъците ходехме по мачовете,защото ги нямаше мършите,като вас. С тъпите ви фенклубове,хореографии и декларации изгонихте феновете. Пък онова с ЧРД-то беше срам за Левски.
110 години любов!
Според мен нещата ще отидат към едно по-различно решение и форма на протест. След очаквания провал в предстоящия бойкот, юнаците писали декларацията ще направят всичко възможно отборът да бъде наказан за мач пред празни трибуни... един - два... колкото реши дисципа. Времето ще покаже
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ФУТБОЛА Е ЗА ХОРА ! ЗА НОРМАЛНИ ХОРА ! ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО НАРКОДИЛЪРИТЕ ОТ СОФИЯ НЕ ДОЙДАТ В ПЛОВДИВ, А ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАТ ИСТИНСКИ ОТБОРА СИ И В ДОБРО И ЛОШО ДА СИ ВЛЕЗНАТ В СЕКТОРА БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ШАМАРОСВАТ ДИЛЪРИТЕ СТЮАРДИ. МЕН ЛИЧНО НЯМА СИЛА КОЯТО ДА МЕ НАКАРА ДА НЕ ОТИДА НА МАЧ НА ЦСКА В ПЛОВДИВ !
Не признават НКП, бе . Не го признават ! Онзи от 15 години не е стъпвал в сектор Б, но знае - всички са наркомани. Точка. Как ще му казват на него, че няма да ходи на мач. Ми то това е един от 4те мача, на които ще бъде този сезон. Като ви гледа мненията човек може да помисли, че има по 20 000 на Герена всеки мач, а не по 2000. Кои са тези, за да казват ли ? Това са тези хора дето по цяла седмица преди мач ви правят хореографии, знамена и ви правят някое от редките ви присъствия на стадиона незабравимо. Сигурен съм, че поне половината от "свободолюбивите" имате във фейсбук снимки от хореографии и се кефите колко сме велики.
Без име написа:didayyord написа:Хаха, я па тия! Аз не признавам това НКП бе. За мен, националния клуб на привържениците на Левски е по-нелигитимен от БФС. Дано да чете това и да успее в малкото моменти в които не е надрусан да го осмисли.
Аз не съм стъпвал в сектор "Б" от петнайсе години, а последния мач на който ходих, беше в Лисабон. Сега обаче, ще отида в Пловдив, да видим кой ще ме спре.
15 години? Браво! Много голям Левскар! НЕма право никой да му кАже дали ще ходи, или нЕма!
Казах, че от петнайсе години не съм ходил в "Б" сектор, а не че не съм ходил на мач. Но ти явно не си го осмислил.