Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот specter » 26 юли 2019 12:22

mikata написа:
damyanov1963 написа:ЕБЕМ ТИ И ТРАНСФЕРИТЕ!
Айде банвайте ме, че ми писна на дедовия!

За съжаление селекцията с нищо не се различава от предишните!

На база на какво я определихте по тоя категоричен начин? Изиграните 5 мача, в които имаме 3 победи, един Х и една мизерна загуба? От кои от новите имате чак толкова завършени впечатления вече? :roll: Единственият, който аз реално бих оценил по някакъв начин засега е Миятович - много стабилен и за мен много добър трансфер.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2019 12:25

Техническият директор на Камбюр Фуке Бой призна, че Левски е бил изключително настоятелен за привличането на нападателя Найджъл Робърта. "Сините" подписаха с 21-годишния футболист за 3 години.

"Левски ставаше все по-сериозен в намерението си да вземе Найджъл. Към него имаше интерес от доста чуждестранни клубове, както и такива от холандския елит.

Българският отбор получи разрешение от нас да проведе разговори с Робърта. След тях и играчът пожела да премине в Левски. Хубаво за него е, че отива в голям клуб. Пожелавам му успех", заяви Бой.

Директорът на Камбюр не пожела да разкрие каква трансферна сума е платил Левски за правата на Найджъл Робърта.

"Той дойде при нас без пари от Фейенорд. Сутринта им се обадих и ги зарадвах - те също ще получат нещо от трансфера", добави Фуке.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юли 2019 13:05

drvasko98 написа:
wilge написа:Тази година провалът със селекцията ни донесе и провал в Европа.

Я ми покажи в исторически план за цялото ни участие над 50 години в евротурнирите колко пъти сме отстранявали отбори от бели (във футболно отношение държави) с дубъл. И тогава да поговорим какво е провал за нашите стандарти, а после за стандартите ни от 2010 насам

Какъв дубъл те гони, бе човек?! Виж статистиката след загуба 0:3 как се представяме:
1972–73 УЕФА 1/16 финал Динамо (Берлин) Г 0-3 Д 2-0
1974–75 КЕШ 1/16 финал Дожа Уйпещ (Будапеща) Д 0-3 Г 1-4
1981–82 УЕФА 1/32 финал Динамо (Букурещ) Г 0-3 Д 2-1
2001–02 УЕФА първи кръг Челси Г 0-3 Д 0-2
Отговарям на въпроса ти. От 1965 година до сега 11 пъти сме продължили след дубъл. По- често сме били краен победител след домакински победи, или при равен с отбелязани повече голове на чужд терен. НО НОКОГА ДО СЕГА НЕ СМЕ ПРОДЪЛЖАВАЛИ ПРИ ПОДОБНА УНИЗИТЕЛНА ЗАГУБА С 0:3. Лично аз смятам, че ранното отпадане на Левски от европейските турнири е провал. Независимо, че в последните години доста често ни се случва.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 юли 2019 13:52

Провал е, но не е трагедия неземна. Трябва да се прави разлика

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 юли 2019 14:36

wilge написа:
drvasko98 написа:
wilge написа:Тази година провалът със селекцията ни донесе и провал в Европа.

Я ми покажи в исторически план за цялото ни участие над 50 години в евротурнирите колко пъти сме отстранявали отбори от бели (във футболно отношение държави) с дубъл. И тогава да поговорим какво е провал за нашите стандарти, а после за стандартите ни от 2010 насам

Какъв дубъл те гони, бе човек?! Виж статистиката след загуба 0:3 как се представяме:
1972–73 УЕФА 1/16 финал Динамо (Берлин) Г 0-3 Д 2-0
1974–75 КЕШ 1/16 финал Дожа Уйпещ (Будапеща) Д 0-3 Г 1-4
1981–82 УЕФА 1/32 финал Динамо (Букурещ) Г 0-3 Д 2-1
2001–02 УЕФА първи кръг Челси Г 0-3 Д 0-2
Отговарям на въпроса ти. От 1965 година до сега 11 пъти сме продължили след дубъл. По- често сме били краен победител след домакински победи, или при равен с отбелязани повече голове на чужд терен. НО НОКОГА ДО СЕГА НЕ СМЕ ПРОДЪЛЖАВАЛИ ПРИ ПОДОБНА УНИЗИТЕЛНА ЗАГУБА С 0:3. Лично аз смятам, че ранното отпадане на Левски от европейските турнири е провал. Независимо, че в последните години доста често ни се случва.

Те колко са отборите, които са остранявали съперник след 0-3..ясно е че сме дотук.

На един от горните мачове съм бил, всъщност първият ми мач на Левски.81 с румънците. Много добре си спомням как поведохме с 2-0, после спукахме гума и едвам тичахме, имаше токов удар и проблем с осветлението та белким малко се осаферим, но ни зашиха един гол и до там.

И за мен е провал отпадането от ЕКТ, но да бъдем честни дори когато играеха много по-добри играчи от сегашните ни се случваше доста често да отпадаме безславно рано рано.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 26 юли 2019 14:41

Дълги години отпадахме още от първия противник. Тази година все пак отстранихме отбор. Можеше ли да постигнем нещо повече? Да, можеше, но и все пак трябва да имаш поне малко късмет. Вчера той, късметът, не бе с нас.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 26 юли 2019 14:44

Изгонихме една дузина свикнали с отбора не чак толкова лоши играчи и взехме половин дузина, но със закъснение - не знаем още какви са (повечето поне засега изглеждат ментета - без Миятович), да не говорим, че ще им трябва и време да свикнат. Резултатите са налице!
Последна промяна от CaMo_CuHuTe на 26 юли 2019 14:46, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2019 14:45

Рано ни е още за късмет. Трябва първо да по работим последователно, после да се научим да се вдигаме след неуспех и тогата ще дойде и късметът. Той идва винаги на точното място

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 16:02

noo написа:Дълги години отпадахме още от първия противник. Тази година все пак отстранихме отбор. Можеше ли да постигнем нещо повече? Да, можеше, но и все пак трябва да имаш поне малко късмет. Вчера той, късметът, не бе с нас.

Когато си паднал от дузпи, може да го наречеш късмет. Да си отбележиш автогол в последната минута и да загубиш титлата е кофти късмет. Когато си паднал 3-0, не е "късмет".

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 26 юли 2019 16:35

Късмет е да си направиш положенията.Имахме две, а не успяхме.

Върни се в “Левски”